54

бай Ганьо

преди 12 години

Оставка!!

53

Дееееебат

преди 12 години

Снимката трепеач...Кво показва : А- колко му го "Ф"караха Б- колко си го и"З"кара

52

Цецка Ц.

преди 12 години

Тази скумрия Сидера, с един тупаник я вкарвам под масата, ама нейсе имаше камери, недубно ми беше.

51

АЛКОХОЛЕН.ТУРИЗ.

преди 12 години

АБЕ ТРЕБЕ ДА РАБОТИ СИВИЯ СЕКТОР ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА АЛКОХОЛ МЕНТЕ-ТОЯ НА ЦАР КИРО И ТАКИВА КАТО НЕГО-МАТРЯЛА НА БОЙКО ТРЯБВА ДА СЕ ПАЗИ ЩОТО ЩЕ ТРЕБВА ЗА ИЗБОРИТЕ-ТОВА Е ИСТИНАТА ЗА АЛКОХОЛНИЯ ТУРИЗЪМ НА ДОБРЕВ И НАЧАЛНИКА МУ БОЙКО. ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА АЛКОХОЛ МЕНТЕ ГИ ПАЗИ ЦЕЦО ПО ЗАПОВЕД НА БОЙКО И СИВАТА ИКОНОМИКА ПРОЦЪФТЯВА ДРУГАТА ГЕРБ Я УНИЩОЖАВА!

50

Анонимен

преди 12 години

Тоя няма ли да се качва на луТхаза и да заминава нанякъде.До вчера подкрепя безпрекословно ГЕРБ сега вече бил се осъзнал.Да но народа вече не му вярва и Атака ще е вън от парламента на следващите избори.

49

до тъп и прост

преди 12 години

Да, не е за Костов и Яне, но пишеш, че е предател ,защото е подкрепил ГерБ. Отговарям ти, че в момента Волен не подкрепя Герб, но СДС, яне, Костов -да. Значи не е предател по думите ти , но продължаваш да си пееш една песен..

48

zeta

преди 12 години

Не съм от никоя партия,но мисля,че е по-добре за България в парламента да има партия като Атака,която ако не друго,реагира веднага на важните въпроси.

47

до тъп и прост

преди 12 години

Волен е внесъл искане за отмяна на декларацията на Костов, че сме правили етническо прочистване и заради нея в момента има искания за оезщетения с нашите заплати по 500 лв е пенсии по 120лв ( да се сетим за поканата на др.Костов " У нас трудъте евтин, заповядайте и нарочно смени пенсиононната система, за да са пенсиите мизерни). ГЕРБ я подкрепиха, Волен -не. Кой е предателят:Костов, ГЕРБ или Волен?

46

Анонимен

преди 12 години

Bolen wins.... FATALITY

45

Анонимен

преди 12 години

"Появи се един истински политик с топки като Бойко, който умее да командва и да си налага волята"Проблемът е там, че освен топки ББ няма нищо друго- няма мозък. Това е проблем, и то голям. Партията Герб е структурирана като мафиотска организация- каквото каже капо ди тути капи това става. Няма демокрация, няма мисъл, няма цивилизован диалог, а мутренски монолог. ББ и сие се опитват по този начин да управляват и България, но догодина на изборите ще имаме шанса да не им го позволим.

44

тъп и прост

преди 12 години

Статията не е за Яне и Костов - между другото никъде не съм използвал епитети спрямо Волен - а вие спрямо мен го правите !!!А иначе за вас е по-добре да не знаете от къде ми плащат - няма да ви се хареса !!!

43

до тъп и прост

преди 12 години

о, да , усещат се, моля ти се- вижда се и волен може да е всичко друго, н ене и сред предателите. пак не пишеш че СДС, Костов и яне подкрепят правителството, видиш ли само Волен и само той е предател.Хайде у лево на позитано или откъдето ти плащат

42

DO 52

преди 12 години

NISHTO NQMA DA OSTANE OT TAZI TI RABOTA ZASHTOTO 6 MLIONA SHTE TI GO IZQDAT!! NEMA NORMALNI HORA KOITO DA HASRESVAT TEZI PALQCHOVCI OT GERB I NARDONOTO SUBRANIE!!!!!!!!!!TOLKOVA PREBOQDISANI KOMUNETA NE SUM VIJDAL U NIKOQ PARTIIQ!! A BEDNOST I OTCHAQNIE KOLKOTO ISKASH!! I AKO VSICHKI DETO HARESVAT TAZI IZMISLENA PARTIQ GERB SA KATO TEB, EDIN DEN SHTE SE BROITE KATO NDSV. A AKO IMA PO-OTVORENI NOVI UPRAVNICI MNOGO OT VAS SHTE SA PO ZATVORITE ZA UNISHTOJAVANETO NA BULGARIA.

41

Анонимен

преди 12 години

Волен ли затвори АЕЦ и продаде на монополисти ерп, вода, оцк кърджали, кремиковци, договри никакви квоти за земеделците, продаде бтк , продаде балкан за 160 000 долара...да продължа ли??? май предателите са други и техните драскачи тук пишат колко болен и луд бил човек, който нарича с имената нещата и искат да ми запушат устата.Много бтв гледате май...

40

тъп и прост

преди 12 години

Пичове,това не е съд - доказателства и темп подобни - така мислят хората гласували за Атака - на народа не му трябват доказателства - тези неща се усещат ...Между другото аз самият сам гласувал за ПП Атака ... и съм от именно тези трезво мислещи но разочаровани от Волен нормални люде !!!

39

Анонимен

преди 12 години

След като е луд, че слушате на турски кампании и не само...

38

Давай Волене!!

преди 12 години

Добри шамари в грозната морда на мутрокомунизма с тиквено лице!!!

37

Анонимен

преди 12 години

България и Герб над всичко, а тия дето не ги харесват - да ми ядат к*ра!

36

Анонимен

преди 12 години

за какъв грях говорите, че подкрепял ГЕРБ?? Ами и СДС, ДСБ, и Яне го подкрепяха и още го правят, а Волен- вече не...

35

Анонимен

преди 12 години

Миналия път гласувах за ГЕРБ, сега виждам че единствено на Сидеров му е зор за българщината. Моя вот отива за него на следващите избори.