37

Анонимен

преди 12 години

Авантите за *** през последните 20 години вместо да ги приобщят ги настървиха още повече, недалновидна политика!

36

Анонимен

преди 12 години

ФАНДЪКОВА ДА НЕ СЕ КРИЕ ОСТАВКАТА ДА СИ ПОДАДЕ.

35

Анонимен

преди 12 години

То ГЕРБ добре се въздържа, ама да не вземат някои от тях да се изпуснат, че трябва да слагаме противогазите :)) Еле Фидоска ако се изпусне, жална ни майка ;)

34

До 56

преди 12 години

Приятелю, Едва ли "юнаците" от ГЕРБ са чели Вазов.Те обичат да четат " Оцеола"

33

до No49

преди 12 години

няма проблем, Бойко нали подмени държавния резерв на цена $125.

32

колко още

преди 12 години

Тва милиардите за тези *** за нищо ги нямат!То гръцкото гърло е като черна дупка ***!

31

ИМА,НО ВЕЧЕ НЯМА

преди 12 години

Видяхме какво остана от Черноморието от великия туризъм-ИМА-бетон, шум, чалга, *** и пикня във водата, измрели риби и делфини по плажовете,НЯМА вече чисти дюни,прозрачна вода,водни кончета и светещ планктон нощно време,тишина и лек плясък на вълни.Нашият туризъм не е като чуждия,там пазят всяко цветенце-хвърли си бутилката ей така в Алпите и ще ти светнат глоба по голяма от самата почивка.

30

gogo

преди 12 години

Петрола Ural вече падна до $90 за барел (0т $125 преди няколко месеца). Лукойл си мълчат и не свалят цените на бензина.

29

едно наум

преди 12 години

Ако наистина са защитници на гората защо ги нямаше когато ДПС-то изсече половината гори в страната и то без да му гласуват закон!

28

Боко много си зле

преди 12 години

18:5421.06.12Европейската централна банка: Не сте изпълнили критериите за Еврозоната

27

уточнение до 45

преди 12 години

И за кого!

26

Анонимен

преди 12 години

Като гледах диспутите по тв разбрах че самите еколози не знаеха защо стачкуват но знаеха за колко

25

УЖАС

преди 12 години

ЩЕ ОСЕКАТ ДЪРВЕТАТА-МНОГО ЛОШО,АМА КЪДЕ СЕ ИЗЛИВА ЦЯЛАТА БИТОВА ПОМИЯ ОТ ХОТЕЛСКИТЕ КОМПЛЕКСИ,А!?ОТ ФЕКАЛНИ ВОДИ БИСТРИТЕ ПЛАНИНСКИ ПОТОЦИ И ЕЗЕРА ЩЕ СТАНАТ ***,КАКТО ЧЕРНОМОРИЕТО ,А ПО ПОЛЯНИТЕ ВМЕСТО ЦВЕТЕНЦА ЩЕ ГАЗИМ НАЙЛОНОВИ ТОРБИЧКИ,ШИШЕТА И ОПАКОВКИ,ВМЕСТО ГОРСКИ ПТИЧКИ ЩЕ СЛУШАМЕ ЧАЛГИЯ.ТОВА Е КОМПЛЕКСНО ОСИРАНЕ НА ПРИРОДАТА.

24

SSS

преди 12 години

Не мога да ги разбера тези които живеят в планините ..само реват че искали препитание и тн че нямало пари там..ае сига бе дедовците им се туризъм са развивали ..пффффф гледали са *** и овци и са били богати и доволни ама тия тарикати искат без да бачкат само да печелят ...като не ти изнася продаваш и се изнасяш.в софия..и развивай каквото искаш тука..искат да *** планините с бетонни *** като по черноморието и после да няма кой да ги напсува..баси простия народ..

23

Анонимен

преди 12 години

Лошо е да застанеш зад някоя кауза без да знаеш за какво иде реч. Явно другарите си бяха оставили тъй наречените еколози за последно десет.

22

Гогата

преди 12 години

Законът за "горите" тръгна по заобиколния и тъмен път,по който скришом мина и бе приет закона за "шистовия газ"ДА СПРЕМ МУТРИТЕ!!!

21

Ха ха хаааааа

преди 12 години

След бюрокрацията,бсп и мафията еколозите са най голямата спирачка на България. Искат заменките да продължат и това се вижда от луната.

20

Анонимен

преди 12 години

Дано поне тези млади хора имат по-голям успех от онези, които подскачаха като маймуни 89-та година по площадите и викаха с пълно гърло 'кой не скача е червен'.

19

Пенсия

преди 12 години

Това правителство и парламент все по вече ми заприличват на другарските съдилища по времето на комунизма. Такъв смях падаше по време на заседанията на другарския съд в наше село, ум да ви зайде. Бай Киро бутнал малко от дувара на бай Христо щото уж му влязъл в мястото, единият доказва едно, другият друго. После се отмятат и започват отначало. Клетви, псувни. Смях до припадък. Господи какво ни сполетя.

18

Смехурковци

преди 12 години

Голяяяяяям т**к са тия. И това е лицето на България в момента??????