160

Анонимен

преди 11 години

До анонимен 209:Тя активната кампания стартира една преди 1-2 седмици, досега са събрали около 200 000 подписа, което никак не е малко. Има още време до края на кампанията и щом до сега има толкова много подписи със сигурност ще стигнат 500 000 в края на юли!

159

Анонимен

преди 11 години

За проекта белене манипулацията дойде от десетина агенции за проучване на общественото мнение които дадоха резултати, че над 75% от населенито иска аец да бъде построена. На лъжата краката са къси и всеки вижда че вече два месеца хиляди активисти на бсп не могат да съберат подписи в подкрепа на проекта.

158

Кайо

преди 11 години

Pimpalicous, напълно съм съгласен с теб. БТВ се оказах нагли *** на властта, които се опитват да формират обществените нагласи. Всичките им репортажи и новини се опитват да внушат страх, мизерия и недъгавост у цялото общество. А, що се онася до отказа на АЕЦ "Белене", дори не се сещам дали го отразиха! За властта беше важно всичко да мине тихо и незабелязано за хората, внушиха ни, че това не е проект, който засяга бъдещето на всички, а едва ли не незначимо проектче, от което нямаме нужда!

157

Анонимен

преди 11 години

Утре като сгазя някой еколог така ще кажа - тлъстия му *** беше застанал нахално на платното и си развяваше напиканите ***.

156

Ми....

преди 11 години

крайно време е да се наложи гражданско отвращение към БТв, крайно време е да разберете, че тази медия е фалшива.

155

ѝ

преди 11 години

Ало "конституцията", четеш откъсите, които са ти удобни!НА ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО МОЖЕ ДА БЪДЕШ ФОТОГРАФИРАН И ЗАСНЕТ И НЕ Е НУЖНО ТВОЕТО СЪГЛАСИЕ!!! Ако си си в къщи, тогава е друго!Постоянно гледам хора, които обясняват на оператори и журналисти, че не искат да бъдат снимани! На обществено място мога да се снима всичко и всеки!Лично мнение - оператора е бил нападнат, а дали е провокирал нападението няма никакво значение - това не е оправдание!!! Всеки един от нас е бил провокиран някога с нещо!!!

154

Анонимен

преди 11 години

На *** все някой друг им е виновен - я бТВ, я журналистите, я международното положение.

153

Анонимен

преди 11 години

до 199,човек които нарушава закони не може да се позовава на конституцията за да се защити да бъде филмиран

152

pimpalicious

преди 11 години

Аз вярвам на брата на момчето, защото БТВ е най-корумпираната медия, която е контролирана от правителството на ГЕРБ, това мисля, че трябва да е ясно на всеки трезвомислещ човек в тази държава. Всиките им материали, репортажи и отразяване на събития са от гледната точка на Боко и неговата трупа циркаджии. Спомняте ли как отразяваха протестите срещу отказа от проект като АЕЦ ''Белене''? БТВ го изкараха, че хората, които протестират са най-големите *** на тази планета..Сега правят същото...

151

Анонимен

преди 11 години

На всички е ясно че тълпата е неуправляема маса и такива инциденти. Само че колективната безотговорност на така наречените еколози е голяма простотия.

150

КОНСТИТУЦИЯТА !!!

преди 11 години

Чл. 32.(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

149

ДОЛУ БТВ

преди 11 години

Оказа се че всички репортери и журналисти а вече и оператори на Босфор тв са впрегнати да манипулират, изопачават истината и да се заяждат с обикновенния българин ! Не вярвайте на Brainwash TV !

148

Анонимен

преди 11 години

до 199кой закон забранява в БГ употребата на алкохол на обществено място?! или хайде да се правим всички на светии, а?

147

Анонимен

преди 11 години

Недопустимо е нормален човек да се държи на обществено място по начина, който видяхме.Всичко друго може да се тълкува, кой както си поиска.

146

Анонимен

преди 11 години

Тва бТВ е по-вредно нещо и от McDonalds :))

145

Анонимен

преди 11 години

БТВ не се изключение от правилото .С познати врътки и безкрайни лъжи използват ефира в тяхна полза, без да ги е еня за истината. Изкривяват фактите ,за да опорочат или възхвалят дадено събитие ,с което обиждат интелекта на зрителите.Не мислете,че хората трева пасат.Гаврят се и те с вашата простотия,която от ден на ден става все по голяма.

144

Кифла с малко мозък

преди 11 години

1. Защо на арестувания човек от снимката му е гипсирана ръката, а нищо не пише къде и как е пострадал?Полицаите в районното ли му я счупиха?За всички драскотини на репортера научихме вече...

143

Анонимен

преди 11 години

Въпреки всичко Диана Найденова няма място в журналистиката!

142

Бг

преди 11 години

Знаеше се мнението на протестиращите, ние се интересувахме от становището на управляващите. Не можем всички да бъдем на площада, не желаем да се прави проверка на място дали всички, подкрепящи протеста, са там. Мястото на камерите и микрофоните би следвало да са там пред ББ и ЦвЦв.Поведението на журналистите подсказва, че слугуват на властимащите като не ги притесняват много.

141

Пипи

преди 11 години

Скандален видеоклип разкри голяма част от истината за боя между природозащитника Чавдар Велев и оператора на bTV Иван Филчев. Кадрите разкриват ясно една лъжа и показват една спестена истина.По всичко личи, че разказът на Иван Филчев, който твърди, че е нападнат в гръб, не отговаря на истината. От клипа ясно се вижда, че той посреща Чавдар Велев с лице и малко преди да бъде ударен, се обръща леко настрани. Разминаването на подадената до този момент информация с реалните факти би могло да бъде обяснено с версията за загуба на съзнание и бели петна в спомените на оператора.Записът обаче не оставя впечатление за нещо подобно. Дори обратното. Веднага след нападението Филчев се изправя на крака и с няколко бързи крачки застига Чавдар Велев. Въпреки че bTV услужливо пропуска факта, че операторът също раздава юмручно правосъдие, видеоклипът показва контраатаката, при която природозащитникът отнася няколко здрави крошета.Отворен остава въпросът кой е поставил началото на физическото насилие. Според автора на клипа - Тереза Лукова, "нападателят се движи в гръб от екипа на bTV, блъска се във велосипедист и без провокация от страна на екипа със замах удря оператора, който пада на земята." Видеото обаче включва момента, в който Чавдар става от земята, но в никакъв случай не онагледява ситуацията, при която той пада, пише БЛИЦ.