40

Анонимен

преди 11 години

АКЦИЗ ЗА БИРАТА ЩОМ Е АЛКОХОЛ!!!!

39

прасчо

преди 11 години

Тревица плюс бира.... И ни гледай сеира... Мома пикай на тротоар... Щот няма чурка с писоар...

38

Разбирачев

преди 11 години

Не е така!До 16 години са младежи.От 16 до 20 години са млади чичковциОт 20 до 24 години са чичковци на средна възрастОт 24 до 28 години са чичковци в напреднала възрастА след 28 години са си старчоци отвсякъде

37

Анонимен

преди 11 години

до Калоян Младенов:Ти да не си от тъпия випуск 2012?Вместо да си губиш времето по улиците,научи българския правопис!В три написани реда,имаш 16 правописни грешки.

36

до 37

преди 11 години

Дедо на гъби ли си , че си влезнАл в тоа трип ? Внимавай само като литнеш да не получиш инфаркт . :D Шериатска Европа , младежи на 36 , голем филм .

35

Анонимен

преди 11 години

Браво! Шумен може да спи вече спокойно!

34

do 32

преди 11 години

Реката смехурко се нарича от синя зона , до забрана на пушене по улиците и неправилно пресичане!Специяно в Шумен е уникална простотия и лобизъм!Не знам колко е законово да се пишат такива решения ,но с смях се хилих как ББ отмени синя зона във Варна!Айде наистина сте мишоци ,а полицията точно на такива се прави на велика!

33

за 33

преди 11 години

Слушай сега дедо си, щом до 18 са деца значи до 36 са младежи, до 54 са на средна възраст, а след това за пенсия. Това е за категоризацията, горе долу. Ако си достатъчно млад ще се запознаеш и с шериатска Европа, дано тогава си спомниш за правилата

32

Анонимен

преди 11 години

БреййййБойко да награди веднага цецо и съвесните полицаи, съоветно с бизонски, свински и пилешки пържоли,в зависимост от ранга и заслугите, че земаха и разбиха престъпността в шумен на пух и прах...цццццц....

31

kaloqn mladenov

преди 11 години

Снощи бях на руски я и видях всичко.Куките минаха 2-пъти и се направиха ча невиждът.един от мойте прияте отиде до патрулката и го направи на вапрос.Час по-късно патрулката ги върна на руския.Сигорно да продалжат това което правеха?

30

до 32

преди 11 години

Аре са само възрастните хора имат право да посещават парка и никой не мое да пие бира в летните жеги , верваш ли си ? Ако искаш да дишаш чист въздух без пиещи бира хора да ти пречат - оди в гората там въздух колкото искаш , алкохол нема ,тамън ше си далече от селото ,че очевидно толкова развита цивилизационно структура не ти понася и трябва да се върнеш в пещерата хаххаха.

29

за 31

преди 11 години

Кви младежи е дедоо , тоя е бил на 30 , егати младежа нали . И пак не е ясно поркането кво ви бърка , ся за другите тъпотии много ясно че ше им пишат акт , ама само по себе си пиенето на никой не вреди одвен на пиещия ,че да се забранява от общината. Още чакам текста на наредбата , няма да го намериш щото такъв няма , забраната са си я измислили ушевите , или журналята пак са разбрали-недоразбрали. Мое да им пишат акт за нарушаване на обществения ред и неприлично поведение , за пиене на бира не

28

До: 19

преди 11 години

Личи си, че не си излизал по-далеч ос собственото си село. Точно това означава. На никой не му е приятно докато се разхожда из парка или и центъра на града да прескача пияндурници по земята, да гледа полуголи младежи с бира в ръка ръсещи псувни покрай възрастните хора, които са излезли в парка на чист въздух. Затова в почти всички цивилизовани държави е забранено да се употребява алкохол на обществено място и се преследва много строго от закона!

27

за 25

преди 11 години

Колко е ненормално всяка община да си определя реда е повод на друг спор, но последващите действия на младежите показват, че е трябвало да я има. Демонстрирането на каквото и да е "нетрадиционно" поведение трябва да е регламентирано.

26

Анонимен

преди 11 години

Каква точно кука е Общинска полиция и изобщо ти респект към една институция в тая простотия ли се опитваш да ми втълпиш да имам ???Съда ли полицията ли общините ???Кметчето му дали на джоб да се пие само в заведенията и готово!Абе какво говоря само с огън тая държава ще се оправи!

25

Уркото

преди 11 години

100% Ушев отново симулира дейност. Бива ли такова нещо, 1 млд. бюджет им дадоха на тия лентяи, а Ушев продължава с евтините театрални постановки. Кой знае сигурно са хванали Асан и Айшето от маалата да им пишат актове, ей така просто за да могат да се върнат по-бързо към яденето на понички и кисненето в еврофутбола в работно време. Ех, Ушев, Ушев...

24

koko

преди 11 години

Шуменските полицаи пак са се чудили какво да правят цяла нощ..

23

do 19

преди 11 години

Zabranata ne e maloumna izob6to. Celta e da se konsumira alkohol samo i samo W zawedeniqta. Prostotiqta po ulicite ne trqbwa da se prenasq, ami da si ostane na zatworeno. Ina4e wseki hodi s biri i twyrd alkohol po ulicite PIQN i to. Pyrwo 4e e grozno, wtoro 4e moje i do boj da se stigne. Koeto mnogo 4esto stawa. Az ne iskam we4e kato se pribiram ot restorant ili nqkakwo miropriqtie da mi se walqn piqnduri w krakata. Nikoj ne go iska. Prilaga se oswen towa w po4ti wsqka ciwilizowana strana.

22

Анонимен

преди 11 години

Burni no6ti, kakwo da prawi6 :D :D :D. Stranata ni pone ne se oplakwa ot lipsa na *** i typanari.

21

за 24

преди 11 години

Ушев , не се засягай толкова де , сега приеми че първо тая забрана е *** и второ в Шуменската наредба я НЯМА ,тъй че или дай текста да го видим , или трябва да приемем ,че колегите ти са си измислили тая забрана е така за кеф. ;)