17

до 19

преди 11 години

+ 1 и от мен .... 14 да ди ходи на оъ инклузив и да си носи тоалетна хартия в джоба...щото нали нашата храна е супер...хаха...особено по морето

16

До 14

преди 11 години

Ако смяташ, че Гърция не е кой знае какво, или си ходил само до Халкидики, или естетическите ти критерии са сбъркани. Гърция определено има много повече от България, природно, културно, гастрономически и пр. А за съмнителността на хигиената в Турция, също мога да поспоря - храната в българските курорти е най-малкото със същото качество, ако не и по-лоша. Броят туристи в крайна сметка е незаменим ветропоказател

15

селянин

преди 11 години

Това принца ли е тъй като го гледам прилича на бай Кольо чобанина.Само тоягата му липсва.

14

до 14

преди 11 години

аз преди да срявнявам нещо, то първо трябва на мен да ми харесва....а кое по-точно в презастроеното ни шарено-*** тип бароко-мангаска-мутрещина да ми хареса по черноморските ни курорти?!....по-подходяща е типичната фраза за БГ "става!"

13

Уорлик

преди 11 години

Аз не само курортите - и жените Ви хваля! Но не пишете статии за мен! Нещастни неблагодарници!

12

hrrr

преди 11 години

На два пъти, аха да дойде в България и не успял :)

11

до 11

преди 11 години

А с кого да се сравняваме? В Гърция не е кой знае какво, в Турция повечето почиващи получават разстройство от храната (хигиената) , а с богаташите по Флорида и пр. не можем да си ги мерим. Въпрос на стандарт.

10

men

преди 11 години

Пак общи приказки са си говорил...

9

до 7

преди 11 години

защо винаги трябва да се сравняваме с нещо което е зле "ето вижте, че в испания също е строителна площадка, значи не е зле и при нас" ???

8

Мрънкащ до 6

преди 11 години

Разликата е в "звездите". Колкото повече звезди е почивката, толкова по-далече е истината. За българите многото звезди са недостижим лукс, а положението на слуга в собствения си дом е и обида. господин Анонимен с познати.

7

итонг

преди 11 години

Похвалил курортите...еми браво, да ги хвали докато още са курорти...няма да хвали бетонни джунгли я....защо не похвали черноморието...бетонната природа и куфражната растителност...а французите се оплакват от чрноморието, яе хотелите били мн близо един от друг и дори за "Паркур" не ставало, било лесно да се скача на 1 метър...

6

Анонимен

преди 11 години

Преди четири години, когато имах повече пари бяхме на почивка в Коста брава, Испания. Имаше кранове,строежи и работници, не мислете ,че нашите курорти са по-лоши или по-мръсни. Но заведенията ни са по-хубави, и нашата храна беше по-хубава, сега нямам впечатления.

5

Анонимен

преди 11 години

Повечето мои познати чужденци които са били в България на море или планина са много доволни, въпреки много мрънкащите българи! Ниските цени, хубавата храна, красивата природа, пъсъчните плажове и т.н. оставят трайно и добро впечатлениев в чужденците.

4

Анонимен

преди 11 години

ако рекламен клип за нашето черноморие покаже реалната истина а не захаросани простотии не знам кой ще дойде...

3

Виза

преди 11 години

Кое им хвали, торбичките и кофичките в морето или фекалните изворчета на плажа? Може би калищата и рева на строителните машини в зимните курорти? Много има за хвалене, дано някоя западна телевия не дойде да го снима и да направи "рекламен" филм, че тогава всички хотелиери ще се молят на Господ на руски.

2

Анонимен

преди 11 години

Няма значение, самото положително споменаване на страната ни е комплимент.Браво на принцът, не се е депилирал като днешните гейове!

1

Iwan

преди 11 години

Не е бил, но са страхотни курортите :)