266

Клара

преди 12 години

Намръщен,става въпрос за формиране на гражданското съзнание у младите, каузите са различни на пръв поглед, но борбата е една срещу властта, която действа неправомерно, без да се интересува от обществените нагласи и мнение. И там са излезли с мир, цветя и плакати и властта се опитвала да ги изкара престъпници и наркомани. Сега се опитват да ни изкарат като част от криминалния контингент, безработни или побойници.

265

Анонимен

преди 12 години

Ей като чуя, къде бяха тези или онези, когато тези или онези застрояваха това или онова или изсичаха това или онова???? Ама чакайте малко нали тези (герб) не бяха ,като онези..Нищо че баш този (бойко) беше с онзи (Симеон) във властта , когато онзи сечеше горите? Или приемаше целувките на Доган за генералския пагон!! Вярно ли не помните??? Или така ви изнася?? Не е важно кой къде е бил-Важното е,че е време да кажем СТИГА!Гората и планината не е на Бойко,за да я раздава на този или онзи-ТЕ С НАШИ

264

Клара

преди 12 години

Кайо, ето затова трябва да бъде спрян този авторитаризъм, историята помни, че това не е добро за човечеството, в случая не е здравословно за нас, а само за шепа хора, които биха се облагодетелствали неправомерно от закона за горите. То това ни е проблема на тези ширини, че мислим само за г..овете си. *** глава затрива!

263

pimpalicious

преди 12 години

До Кайо, това наистина е така. България от една що годе добре развита демокрация, се превърна в една диктатура, от която няма излизане. А решението на управителя да се откажем от проект като АЕЦ Белене, който може да добави толкова много стойност към нашата икономика е наистина престъпление, което имайки в предвид нашата съдебна система, отново ще остане ненаказано/

262

Кайо

преди 12 години

Pimpalicious, не десет, а един човек управлява Бг. Той приема закони и после им налага вето, той гради магистрали и мести щъркелови гнезда, той спря проекта "Белене" и реши да прави седми реактор на КОзлодуй, който ще ни струва освен по -скъпо, ще има да го чакаме 10-15 години, но за сметка на това, този същия ни увеличи и ток, вода, парно, и газта

261

pimpalicious

преди 12 години

Абсолютно съм съгласен с мнението на Клара. То, това е и една от причините, заради които сме на това дередже в момента. Трябва да се борим със зъби и нокти за всяко спорно решение или закон, приет от това правителство. Друг път няма иначе ще стане както със закона за шистов газ или пък с безумния казус АЕЦ Белене, от който се отказахме и ние не знаем защо

260

Клара

преди 12 години

Намръщен, и по време на войната във Виетнам е нямало интернет, но това не е попречило на младото поколение да се разбунтува и организира. А тук винаги сме били мишчици, крием се по дупките и после се чудим защо живота ние е пълна дупка.

259

Анонимен

преди 12 години

Ако БСП създаде мутрите, а мутрите създадоха ГЕРБ :-) въпросът е:Кои са по-близки на мутрите?

258

Анонимен

преди 12 години

щом застроеното в горите на документ ще е гора, то и застроените плажове да се водят плажове. Да ги дадат на концесия на хотелиерите! Смешници!

257

pimpalicious

преди 12 години

Браво на протестиращите! Само такъв е пътят на истинската демокрация, която е изчезнала в България през последните 3 години от управлението на ГЕРБ. Време е българският народ да се осъзнае и да спре да търпи. Трябва да протестираме и срещу добиването на шистов газ и срещу отказа за строежа на АЕЦ ''Белене''. Не може 10 човека да управляват живота на милиони и да предопределят не само техните съдби, но и тези на децата им.

256

Анонимен

преди 12 години

никъде в Европа няма групов лов на сърни с кучета, но в България ще го върнат както при КОМУНИЗЪМА ХАХАХА

255

Анонимен

преди 12 години

А между другото да попитам какво стана с този сладур инвеститора който щеше да строй писта за Формула 1 и на него еколозите ли му биха шута? Ей значи знаете ли че скоро в България няма да остане нито един инвеститор със свежи идеи за разработване на туризма и съвсем скоро си мисля че "еколозите" ще почнат да ни забраняват и благородни култури да засяваме защото пречат на буболечките. Какво ще ядем в тая България бе хора?

254

и ловците са с ВАС!

преди 12 години

лобистикият плам за ликвидация на природата на България няма край. Сега пък щяли да разрешат сърничките за лов групово с кучета до пълното изтощение на животните. В цяла Европа сърните са разрешени само подборно, отделни бройки без кучета и без орда ловци а индивидуално. Вносителят сигурно ще е същият. Ловци се възмущават, но напразно.СРАМ за подобни законовносители, които искат да се избие дивеча и после да има дивеч само в стопанството на ЗАМЕНКАДЖИИТЕ на солени цени. Пфу!Еколози С ВАС СМЕ!!!!

253

Клара

преди 12 години

Тепърва ще запознат да отстояват и други техни интереси, защото те знаят как работи демокрацията, с тяхното пряко участие. Няма ги бабите и майките ни, които тихичко ще си роптаят на ум, тези млади излизат и действат, те не са с предрасъдъци и комплекси от миналото, защитават позицията, в която вярват! Ще излязат да защитят и морската градина на Варна и отказът от АЕЦ Белене и всички онези неща, които биха дали европейски и цивилизационен облик на родината ни.

252

кака

преди 12 години

Вчерашният ден отново доказа истинността на притчата за Мойсей - трябват поне 40 години, за да изчезнат родените в робство. Дотогава няма бъдеще за децата ни. Аз все се надявах, че поради акцелерацията, ще стигнат и 20 год., но уви....

251

Туристи,

преди 12 години

не ви виждам да ходите на Банско!!!???

250

Клара

преди 12 години

За съжаление има много платени коментари във форумите, които се опитват преформатират съзнанието на хората. Това, че ще напишете 20 коментара колко е хубаво да има писти и съоражения за зимни спортове в Бг, да псувате по левицата и да питате къде са били протестиращите по време на затрояване на Слънчев бряг или пък на присвояване имотите от царя си е чиста проба манипулация. Важното е, че сега протестиращите са на лице, че съзнанието на младите е будно, ангажирано и защитава интелигентна позиция

249

Анонимен

преди 12 години

Приятел ако подкрепям ГЕРБ според тебе може ли да съм от БКП или БСП все тая? Излез малко от тая държавица и виж другите страни каква политика правят за благото на държавата и нейните граждани и там еколозите и "гък" не могат да кажат. Защо еколозите не са против това прекомерно застрояване по плажовете на Черноморието?

248

Анонимен

преди 12 години

Бойко уреди аверите си с еврофондове,но се изгаври с най-значимите хора в тази държава - земеделците и скотовъдите.С този закон пак иска да ни каже,че кметовете му и хотелиерчетата му са по-важни от родното производтсво!Г-н Премиер знаем колко е важно да си перете парите в туризъм и все пак!Ясно се вижда че по голяма част от народа дори не може да си позволи тези почивки,мизерства и мре от канцерогенна храна,стандарт "Найденов"!

247

Анонимен

преди 12 години

На всички коментиращи тука и на тези мързеливи, безработни изпосници от снимката въпросче - Вие къде бяхте да протестирате когато Царя присвой сумати земи с ГОРИ и когато Доган изсече сумати гори за дървен материал и се нагушка с народна пара? За тези които ще ми слагат минуси на коментара замирисва ми на червени предизборни червей който се опитват да разядат и почернят прогресивната за БЪДЕЩА БЪЛГАРИЯ политика на ГЕРБ.