41

до 52

преди 12 години

Че защо ще става кмен ако не бръкне в кацата за мед.

40

Възмутена

преди 12 години

С години се мъча с община Родопи!Там всички ги мързи да работят.Трябва да ходиш по 1000000 пъти да ги ръчкаш,за да си свършат наполовина работата.Възмутена съм!Защо да работят като всеки месец си получават заплатитите и банусите за добре свършена работа.Оказа се,че всеки който е на пост краде.Защо да не краде кой до момента е осъден?

39

Кина Възмутената

преди 12 години

Профил: Йордан Георгиев ШишковБивш кмет на Община РодопиИзборни резултати на местни избори 2007 г. (данни ЦИК): 80,23%, 10356 гласа, II турИздигнат от: БСПКакво още може да се добави - крадливите некадърници на стоклетницата БСП отново в действие за ограбване на собствения си народ! Долу престъпната хунта БСП и продажният и лидер Станишев, който резили България пред европейските институции!

38

Гешо

преди 12 години

Просто почвам да си задавам въпроса : Не е ли вече време такива " Менеджери" да се бесят на "Червения площад" ?

37

да бе

преди 12 години

Глупости, откакто герб са на власт една стотинка не е злоупотребена, няма дългове, всичко ни е перфектно....ееее станишев пак е тръгнал на злослови!!!Искрено ваш ББ

36

Анонимен

преди 12 години

А станишеф пак си мечтае да се кротне до яслата и тоя път вместо с лопата да гребе с фадрома!!!

35

Анонимен

преди 12 години

Мда, Акага с техния пореден клип "Любовта да завладее света", как не ги е срам! То бива бездарие, дебелащина и свинщина, ама докога бе, Акага, докога??!!

34

незапознат

преди 12 години

Аз ги виждам нещата така: Кметът с общинския съвет сключват сделка с някоя фирма, държавата бави финансирането, трупат се неустойки по договорите от забавените плащания и опаааааааааа -дългове, кой виновен - ми кмета! Ама реално е виновна държавата, която не си плаща борчовете!

33

Анонимен

преди 12 години

Borisow kak nqma da obwinqwa starata wlast. "бившият кмет Йордан Шишков" komunist e skliu4il sdelkite predi da napusne. I taka se e prawilo winagi. Idwa sledwa6tata wlast i zapo4wat komunistitie da pokazwat, kolko se har4i ot sega6noto prawitelstwo. Sega tozi kmet da go hwanat i da go osydqt da edno 2 god. zatwor, 4e da widim, dali i toj kato rumynskiq podkupnik 6te se opita da se samoubie. Skapana dyrjawa e towa. No naroda e mnogo prost, mnogo nemisle6t, pylno ow4e stado.

32

до 31

преди 12 години

До Дедово е ходил само Дедовия..

31

Анонимен

преди 12 години

Застанете в центъра на София и засечете по часовника си да стоите там 15 минути. За 15 минути покрай вас ще минат джипове и лимузини за има-няма 500 млн. лева, с какви пари мислите че са ги купили? С държавни, разбира се. И скоро положението няма да се оправи, по-добре бягайте в Конго.

30

к к

преди 12 години

да се утилизира незабавно

29

do 22

преди 12 години

Значи Дянков виновен, че кмета от БСП крал като невидял 4 години... интересна теза, Кутев *** ли ти я внуши?

28

Анонимен

преди 12 години

*** вий сте разследвали ли бе, мамини сладки :) Идете си разследвайте първо неграмотните админчета, дето за щяло и не щяло трият мнения и слагат банове! *** и да не го направите - има кой друг!

27

СММ

преди 12 години

Някой от вас многознайковци, в това число автора, ходил ли е до Дедево?НЕ!!! Защото ако е ходил ще знае че 4600000 лв. за този път е направо без пари. Това е най-стъмният път в България, с много завои и е над 10 км. И беше отворен за движение през целия ремонт!! Това, че Дънков спря парите на Пловдив не се коментира, нали?Натрупани задължения НЕ е равносилно на неизгоден договор.

26

Анонимен

преди 12 години

Крадливи червени ***, съвсем в реда на нещата

25

Анонимен

преди 12 години

*** рожба на Политбюровските на Бкп ***-далавераджий и мошеници.....банда милионери дерибействащи на гърба на народа!!!!!!

24

Смъртта

преди 12 години

Да се обеси незабавно!!!

23

брей крадливи БСПари

преди 12 години

Каква стана тя сега? Кметът на БСП краде, а сега ГЕРБ и селяните от общината ще трябва да плащат за далаверите на ***!

22

Анонимен

преди 12 години

Затвор 30 години!!!