83

Анонимен

преди 12 години

Златев е създаден от Костов, който приватизира Нефтохим. И ни уреди със скъп бензин а държавата с бедност. Кой заедно с РОвч свали Жан, направи хиперинфлацията само да дойде на власт и да продаде печелившите при всички случаи предприятия като БТК, Нефтохим. Това са били монополи и си останаха монополи но частни.

82

pesho

преди 12 години

Кой ли пък се изненадва вече, от подобно изявление? Донев заплашвал?? Ами да плаши гаргите!

81

Илия

преди 12 години

Ами да подава жалба Костов, то се е видяло, че Павлов и Донев не могат да бъдат бутнати само от сегашните си обвинения. Явно Донев много не го бива в заплахите, трябва да остави тази работа на Павлов. Разпределяне на задълженията!

80

алекс

преди 12 години

Престъпници заплашвали други престъпници!Настанете ти в съседни килии и им осигурете достатъчно време за обмяна на опит.

79

Пешо

преди 12 години

И Костов и Борисов са бивши членове на БКП няма по долни *** от нашите досега известни политици!Всичките са за затвора!

78

Анонимен

преди 12 години

eй, а дано ги приберат най-накрая тия

77

chicago

преди 12 години

До 80 Дано до следващите избори станем повече.Защото се задава най страшния кошмар за България,следващото правителство ще бъде ГЕРБ -БСП-ДПС.Такова нещо не си е мечтала и неуката пасмина която идва на власт 1944година.

76

didoo

преди 12 години

Заплашват и ще си намерят майстора и двамата. Това не са 90-те години, че да им минават номерата.

75

Анонимен

преди 12 години

Костов- най добрия политик. И да ревете и да не ревете това е положението драги кумоняги от герб

74

T.N.T.

преди 12 години

Darjavna Sigurnost Bol6eviki,SAS SVOQ KAGEBE WODA4,DA NE SE ZAQJDAT S PRAVE6KOTO KOTILO,4E 6TEGLEDAT PARLAMENTA PREZ KRIVIQ ZLATEV MAKARON.

73

бай Ганьо

преди 12 години

Браво Краси,нали знаеш че на комунистити и техните клонинги от ГЕРБ им е къса паметта,просто е ген!!!

72

Анонимен

преди 12 години

Ако Костов е " никой " , защо скачате като ужилени , като чуете името му ? Злобата , с която сипете простотии по негов адрес , говори за ниското ви ниво . Костов е личност , за разлика от вас ! За сведение на незнаещите , не Костов е бил член на БКП , а Борисов .

71

Анонимен

преди 12 години

Да живее другаря Станишев!БСП няма нищо общо с протестите ,освен ,че ги организира методически.Тя впрегна народното недоволство на милионите за социализъм и комунизъм.Ура!

70

краси

преди 12 години

до всички ,които имат поне една гънка на мозъка си; Върнете се 22г.назад,от Луканов,Ф.Димитров,Беров,Ж.Виденов,Костов,Симеон полуграмотен,Станишев и Мутрата Бойко -кой увеличи заплати и пенсии с 300%спрямо предходното правителство!Единствен Иван Костов!Единствено неговото правителство на дело се бори с икономическите и криминални мафии създадени от комунистическата ДС.Продажните медии собственост на Делян Пеевци ,Доневци Пъпки промиваха мозъка на простите и резултатът е най-бедни в Европа!

69

Виктор

преди 12 години

Да спрем червеният, а не екологичния рекет,защото тези протести в София се организират от БКП-БСП и тяхните социалистически отрочета,като и от Че Гевара и др.подобни,също и група младежи преставящи се като анархисти,действително има една група младежи,които сами незнаят за какво протестират,важното за тях е да участват във всичко които им доставя екшън.Това са същите групи,които протестираха срещу добива на шистив газ,като шедро се подкрепят от Лукойл,Газпром и руската агентура на Путин в Бълга

68

Сергей Станишев

преди 12 години

С Ванката и Доган сме се разбрали тея необразовани катили ГРОБ бел ден да не видят повече

67

Донев до 71

преди 12 години

Наистина ли си вярвяш, бре ? Ще се спукам от смях. ха-ха-ха

66

forever young

преди 12 години

Идва време когато олигарсите трябва да си платят за престъпленията към народа и държавата, които са извършили в годините на прехода. Никаква милост за Донев и Павлов.

65

явертъ

преди 12 години

Костов, дори и да е имал добри намерения е нямал воля и възможности да ги осъществи, затова колкото и да им е мъчно на неговите почитатели винаги ще се изказва мъдро отстрани.

64

Чичо Сам

преди 12 години

Пъпката и Донев са долни мошеници и това всеки ги знае. Интересно е кой стои зад тях и ги варди да не влязат в затвора. Българският народ се умори да чака тези престъпници да си получат каквото са заслужили. дали този път ще има справедливост.