42

Анонимен

преди 11 години

Изобщо не ме интересуват партии и първосигнални цветове - сини, червени, пембени и на точки! Стига сте ощетявали обществото, крали, лъгали и живяли на наш гръб. Забавянето на един калпав закон не е решение на проблема!

41

Уорлик

преди 11 години

ГЕРБ въобще не са лобисти! Ако бяха такива, вече щяхте да приемете закон за добив на шистов газ! И Шеврон вече щяха да го добиват!

40

До № 60

преди 11 години

Те комунистите са един ГОЛЯМ МИНУС. То това им остана, да слагат минуси

39

assyta

преди 11 години

ДО сега един от ГЕРБ не е излязал да отрече-само общи приказки! А бяха със заявката за открито и честно управление-наистина се лъже най-много за лов/риболов и на избори. Затова да не се чудят, че гражданите имаме непоносимост към лъжците!

38

дУ 51

преди 11 години

Уважавайте Домуса ,че ще ревете ---после !Ще ви зареже, и ще дойде в София ...!

37

до 51

преди 11 години

Алооо,по-тихО ,за да не стане като в Ловеч ,.....с Гриша Ганчев ?Ще ви УМРЕ градът от нищета и безработица ,....УВАЖАВАЙТЕ ХОРАТА ,КОИТО ДАВАТ ----КИНТИ ,МИСЛЕТЕ ПО-ДАЛЕЧЕ ОТ НОСЪТ СИ -----АКО СТЕ УМНИ !

36

Бъркли

преди 11 години

Всички са маскари, и тия, и ония, няма нито един чист, всички са оцапани отгоре до долу и пр.

35

отново ще припомня

преди 11 години

Политиците и *** СЪСИПАХА България ,народа работи само за тях!

34

ББ до СС

преди 11 години

Аааа,не така,тиквата е моя запазена марка.Не плагиатствайте!

33

от Разград

преди 11 години

Елате да видите Домуса какви пари пере тук.

32

САМО 1 въпрос

преди 11 години

Защо реве --БСП ,след като ТЕ научиха всички партии на тези ----НОМЕРА ,от 1944г.,до сега все така ......???????????????????????????ГЕРБ е плодът,детето на БСП и СДС .......!

31

до 44

преди 11 години

Здравей,Тикво! И КАКВО КАТО ГИ БИЕШ НА ИЗБОРИТЕ?!КАКТО СЕ ВИЖДА ОТ ДЕН НА ДЕН ДЪРЖАВАТА ЗАТЪВА И В СКОРО ВРЕМЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ ТЯ ОТИВА В ГРОБ!

30

ico33

преди 11 години

Не можем ли да спрем да се делим на цветове и да се сетим ,че първо сме Българи! Без значение кой е на влас и работи против националните интереси да излизаме и да ги мачкаме!! Простичко е! Днес 10 000 утре да сме 100 000!

29

Анонимен

преди 11 години

Не само БСП и ГЕРБ са мафия.Всички са крадливи и долни, превърнали са политиката в доходен бизнес и до като не вземем сопите няма да се оправят нещата.

28

Цеко

преди 11 години

Витоша е моя, марш мишкиии... стига сте църкали.. на Бойко аз платих предизборната кампания, той ще прави каквото аз кажа!Тая зима карахте ли ски - не! И другата няма да карате. Шото аз така искам. Толкова съм богат а вие сте толкова смешниииии

27

до 35

преди 11 години

Какво се случва в Бтг?

26

анонимен

преди 11 години

Нали герб дойдоха,за да не продължават безобразията Костови и червени? Ужким!!!

25

Анонимен

преди 11 години

Защо никой не пише за БОТЕВГРАД?ИЛИ НЕ ВИ ПОЗВОЛЯВАТ???????ИЛИ ПИШЕТЕ САМО КАКВОТО ВИ КАЖАТ?

24

Антикумонист

преди 11 години

Повечето от тези протестиращи идват от затворите.Това бяха услопвията на генерал Марин и на Гоце.Генерала и Гоце нямат вина за нищо,те са само пионки на бившите червени генерали които в момента водят много охолен живот на наш гръб в Австрия.Явно парите им свършват и искат отново власта.Но не трябва да се подлъваме,трябва веднъж завинаги да ги избием тия червени ***

23

до 27:

преди 11 години

Абе незнам Маджо къде е и Жоро Илиев ама Маргините живеят под околовръстното и няма нищо общо с Витоша. Освен, че живеят или живееха :) в РАЙОН Витоша.