22

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ

преди 12 години

ВРЕМЕТО И МЯСТОТО НА СРЕЩАТА ОСТАВА НЕПРОМЕНЕНО !!В 19.00 ЧАСА НА ОРЛОВ МОСТ !!ДА СВАЛИМ ПРОДАЖНОТО ПРАВИТЕЛСТВО !!ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ НА ДЕЦАТА !!

21

Валя

преди 12 години

Време е да хващаме гората. В София станахме опасни за полицаите.

20

гошо

преди 12 години

ако беше в гърция щяха да са всички натъртени дгиба 1312

19

До 26

преди 12 години

Може би ще кажете и къде ще са натъртени?Извинете за любопитството

18

Анонимен

преди 12 години

"Натърти гербер-спаси дърво"

17

Анонимен

преди 12 години

Какво ми разказвате тук как не можело кмет да нарежда на полицаите бе? Това е БЪЛГАРИЯ и тук Борисов нарежда в момента и преди като кмет пак е нареждал и всички с капка акъл го виждат. Този дето спори служи на някакви си идеали, които може би действат нейде в някоя нормална страна, но не и ТУК! Тук всеки слуша чичо Боко иначе уволнение и т.н. нали е човека с властта той. Много сте смешни как се опитвате да го защитите...

16

веско маринов

преди 12 години

"16.04.2012Цигани пребиха мъж в Кърджали. Полицията обаче съставя акт на бития, а не на побойниците"

15

do 24

преди 12 години

На парада със сигурност ще има натъртени полицаи

14

Лобист

преди 12 години

Чух, че раздават по 50 кинта ако се включиш в протеста, къде да се запиша, за 50 кинта веднага ставам планинар, хижар или алпинист, само да имам кинти за цигарки до заплата.

13

Анонимен

преди 12 години

Да контузили са се докато се прибирали някой невинен и са го подритвали!!! Горките! Как да ги не съжалиш!

12

анонимен

преди 12 години

до 16 Ако Вие сте много умен/умна, няма да стоите зад съмнителни каузи на съмнителни хора. Свободата няма нищо общо с измислени протести.

11

КРАС

преди 12 години

Улицата е тази която ражда истинските народни водачи. ЗАЩО ПАРТИИТЕ НА ЗЕЛЕНИТЕ ДА НЕ ИЗЛЪЧАТ ТАКИВА ??Какво по добро от това в политическият живот на държавата да влезнат млади некорумпирани и необременени със Симионовската академия младежи, готови да заложат свободата си за да защитят нашите права!!!Нагледахме се на какви ли не "националисти", "демократи", "леви милионери" и "десни мутри".Не е ли време да гласуваме за тези които нямат нищо общо с тези ХОЛДИНГОВИ структури наречени партии??

10

до 12

преди 12 години

на тебе ,ако някой ти плаща да пишеш глупости,не значи ,че в тая държава няма нАИСТИНА свободолюбиви и умни българи,на които е писнало от мутро-тиквенското узаконяване на кражби и лобистки интереси...що не идат да озаптят ***,когато праят бели,а бият хората?особено момчета и жени?що не озаптят *** ,вилнеещи по болниците ,що не озаптят апашите на селскостопанска продукция и квартирните обири по селата?що не набият някой дилър на дрога?***!

9

Анонимен

преди 12 години

Обрат за Вальо Топлото, САС отмени присъдата му от 14 г. затвор

8

анонимен

преди 12 години

Полицаите са на работните си места. Питайте протестиращите "еколози" какво търсят там и кой им плаща? Уж медийна завеса, а от три дни по всички сайтове снимки на татуирани хора, с бири. Сигурно е, че повечето от тях гора не са виждали, камо ли да са чели Закон за горите. Чиста провокация, не се залъгвайте.

7

Анонимен

преди 12 години

Sre6tu *** se kriete , no dve jeni ekologiski mojete da zakop4aete , i na vsi4koto otgore i naraneni ?

6

Наблюдател

преди 12 години

Супер много се кефя,че в България имало толкова много планинари.

5

gun

преди 12 години

мога да ги излекувам с едно дърво

4

Анонимен

преди 12 години

да ходи при мама да му цунка натъртеното, на мама ченгето

3

смяна на местата

преди 12 години

По времето на гея и бея полицията смазваше от бой протестиращите, даже двама умряха, а сега при ГЕРБ е обратното - наетите от БСП протестиращи бият полицията :-)