55

СТАЛИН

преди 11 години

Рода на криСТАЛИНа Георгиева е вдянков. Що така все бивши и настоящи *** ни управляват и техните деца и внуци? Народе опомни се. СЪБУДИ СЕ ИНАЧЕ СИ ОТИВАШ ОТ ИСТОРИЯТА.

54

Ку-Ку

преди 11 години

МЕстене на министерства? Няма такъв хуманоид на света ! Как може да изберете такъв *** да управлява цяла държава, НЕ НАРОД А ***

53

Анонимен

преди 11 години

Местят ги, за да може повече да се краде, какво ще прави агенция митници в Русе? Румъния е част от ЕС? ПРОТЕСТ !

52

бг

преди 11 години

Дянков да вземе да премести и Брюксел по-насам, та да им е по-близо.

51

до мишката 79

преди 11 години

Всички герберасти сте "анонимници" и се криете зад кухата ... Естествено, че искате вашия човек на който сградата в Русе стои празна, защото няма бизнес да си гушка наем от милиони левове. Престанете с тези лобистки интереси, защото ще погубите държавата. За горите - подаряваме на цоко и цветито преимущества за десетки милиони левове, не народа - той е като овце, а Бог ще ви накаже!

50

Анонимен

преди 11 години

SKAPO A ZA OGRADA NA GRANICHATA S TURCHIA NQMATE PARI

49

Анонимен

преди 11 години

Писнаха мишоците, че им се видяха застрашени службиците, по които се бяха накатали от десетилетия...И естествено изчислиха как щяло да струва стотици милиони това.А балъци като "българин" по-долу веднага им повярваха и ревнаха как е грехота да се трошат толкова пари.Да се били създавали производствени предприятия с тях и т.н.Алооо, червен дядо, мина вече отдавна времето държавата да създава предприятия. Проспал си събитието.Такива като теб все мънкат и чакат "някой да ги оправи".

48

опомнете се!

преди 11 години

Господа управляващи, Елате в провинцията, да видите - народа мре от глад и мизерия, безработица и всвеобщо отчаяние!Не пръскайте милиони за глупости.Не бъдете палачи на малкото българи, които сме останали!

47

75

преди 11 години

то това за пред камерите само, иначе командата е "бийте до дупка"

46

Анонимен

преди 11 години

"" Борисов: Ако полицай удари протестиращ - уволнение ""

45

Анонимен

преди 11 години

Президен и премиер да хванеш единият та да удариш другият.Бъкат от "гениални" идеи.Станишев вече точи лиги за власт, Доган се размърда,Сидеров и той извива на умряло от мераци да управлява!Боже пази България,че само олиг...рени си избираме като депутати и управляващи!

44

Анонимен

преди 11 години

"Най-доброто от това е, че се усеща краят на последното комунистическо управление"Аааа, не! :)))Това беше правителството мечта на антикомуниста! Избрано от десните разочаровани от СДС и царчето, от мразещите Станишев и червените бабички. От най-добрата дясна интелигенция мислеща и творяща и знаеща, толкова по-добре ориентирана от разни червени. :)Бойко е черешката на антикомунизма в България. Най-доброто сред антикомунистическите редици. Затова - дръжте си го сега. Не ни го пробутвайте! :)

43

българин

преди 11 години

По време на криза, да се правят такива огромни разходи за експерименти си е направо престъпление, пълно безумие!С тези пари да се построят производствени предпиятия, да се създадат работни места за безработните. Да се увеличат пенсиите на мизерстващите пенсионери. Или да се дават за лекарства и лечение на болните, кото масово умират поради липса на средства.

42

Талпата

преди 11 години

Не е важно какво и къде се мести - важното е да се мести. Инак митряла почва да мисли за други работи.

41

Анонимен

преди 11 години

мда...то който може да прави елементарни аритметични сметки така или иначе се досети от самото начало...дей министъра дянков да обясни що, абжеба, той не може да смята ? и кво прави като не може поне да смята там, като министър ?

40

Анонимен

преди 11 години

Най-доброто от това е, че се усеща краят на последното комунистическо управление и че комунизмът ще бъде изхвърлен веднъж завинаги-все пак 21 век е.

39

Ben

преди 11 години

Наистина червените комунисти от герп се оказаха много по-зле и от социалистите. За разлика от Станишев, който през мандата си вдигна 4 пъти заплати и пенсии /500-700 лв таван-факт, и не минаваше година без 13 заплата и пенсия, тия комунисти не само че и стотинка не дадоха, но се занимават с без мислени неща и съсипаха и това, което остана от тях. И на луната да ги премести какъв е смисъла от това. Смешници. Просто отбягват истинските проблеми и се чудят какво да направят през калпавото си разсип

38

Луцифер

преди 11 години

Като поемеш упавлението,трябва да правиш нещо.И тъй,като не знаят какво да правят,тия творят само глупости.Имитация на дейнист.

37

Анонимен

преди 11 години

И като ги разселят чиновниците какво от това, те си се местят със столовете си. Данъчни и митничари не са за жалене. При тях винаги е капело и ще капе, а други ще си драскат по форумите и ще цъкат.

36

Тези са малоумни

преди 11 години

Това, ако стане, ще е едно от най-големите малоумия на ГЕРБ. В условия на криза, тези тиквеници не правят нищо да раздвижат икономиката, а само харчат малкото "готови" пари и товарят бизнеса с нови и нови данъци и изисквания. Докога ли ще издържи икономиката ни? Аз и давам макс. 1 година, после... фалит и гръцката схема.