178

ЛИДЕРЪТ СЕ ИЗВИНИ!

преди 12 години

Единствената ми молба към хората е да не затварят Орлов мост. Да отидат пред парламента, пред Министерски съвет, където искат в София, могат да протестират. Когато го затворят, полицията е длъжна да го отвори и веднага почват да се разхождат полицаи и младежи заедно в хватка, което ме ужасява. Полицай, който им посегне, ще бъде уволнен. Това каза премиерът Бойко Борисов в предаването Здравей, България на Нова телевизия

177

Анонимен

преди 12 години

Бойко подарил на Цеко Минев 700 дка в Банско и цяла Витоша да си прави, каквото ще. Добре си прави инвестиции за бъдещето човека, че скоро няма да е на власт !

176

Анонимен

преди 12 години

Браво на хората, така се защитава гражданска позиция срещу корумпираните управници! Тази престъпна политическа *** направо е за пандиза. След като Цековите съоръжения (построени при Тройната коалиция) се оказаха незаконни, защо не ги премахнаха? А вместо това промениха закона, за да узаконят това престъпление. Щом спомагат за извършването на престъпно деяние, самите политици очевидно също стават престъпници.

175

Обикновен гражданин

преди 12 години

Престанете да спамите! И обикновенни хора имат позиция не само еколози и се борят за кауза, това показа протестът!

174

Обикновен гражданин

преди 12 години

Статията е подвеждаща. Голяма част от хората, участващи в протеста бяха обикновени граждани, без особена активност по отношение на екозащитата. Т.е. на обикновените хора също им пука какво се случва с околната среда и как политиците погазват правата им за сметка на лобистки интереси.

173

молекулярен биолог

преди 12 години

Докато учех съседната паралелка бяха еколози. Няма такава проста и *** зган. ***. Нестига, че са психично заболели, умрствено изостанали индивиди ами за капак си вкарват некви уникално откачени идеи в *** ***. Имах чуството, че са постоянно на наркотици. И то и сами можете да им видите менталните отклонения - ГМО променъало ДНК в зрял индивид. Дърветата незнам си кво. Тва са безработни хипита лежащи на гърба на държавата!В БЪЛГАРИЯ ИСТИНСКИ ЕКОЛОЗИ НЯМА!!!!!!!

172

Анонимен

преди 12 години

АКО НАИСТИНА Е ТЕХЕН - БРАВО НА ТЯХ!!!

171

akud

преди 12 години

на бас ,че този лозунг "Всеки ден ще е така до победата" е на станишев и трактора

170

Анонимен

преди 12 години

350 коментара . Половината да бяхте дошли на протеста , щеше 1000 пъти да е по-добре! Със страх няма да стане! Нито като си чешите езиците и се правите на много велики пред компютрите!

169

666

преди 12 години

ЗА ВАРВАРИТЕ ОТ ГЕРБ ПОНЯТИЕТО ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО.МОЖЕШ ДА ВЛЕЗЕШ В ИМОТА НА ВСЕКИ ДА ГО ПОЛЗВАШ БЕЗ ДА ПЛАЩАШ ЗА ТОВАИМА САМО ЕДНО ПРАВО - ТО Е НА ПО СИЛНИЯ.НАИСТИНА ЛИ ТЕЗИ ВАРВАРИ СА ТОЛКОВА СИЛНИ ИЛИ Е НЕОБХОДИМО ЗАЕДНО С ВОЖДА ИМ ДА ИЗЯДАТ ЕДИН ХУБАВ ПЕРДАХ.ЗАБРАВИЛИ СА КАК ДРУГАРИТЕ ИМ ПРЕЗ 1996 ИЗПИТАХА НАРОДНАТА ЛЮБОВ.СЕГА ТЯ ЩЕ Е СПОНТАННА , А НЕ НАГЛАСЕНА ОТ ДРУГАРИТЕ ОТ "ДС"ДОКАТО БИВШОТО "ДС" НИ УПРАВЛЯВА ЩЕ Е ТАКА. С ВКР-та И ЧЕНГЕТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРИКЛЮЧИ !!

168

БабаТи

преди 12 години

Ех фанатици ***! Хората са излезли не заради някоя крадлива организация със звучно съкращение за име! Те са излезли защото там, където не ви стъпват закърнелите от висене пред компютъра нозе, предпочитат да срещат дървета, а не свачища огради и асфалт.

167

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Голям напън има от другарите от БКП-БСП- да оглавят , влияят, ръководят един по начало еко- протест ..Стари червени номера - още от ОФ-то -1944 година :))Те са против ТОЗИ закон , но са "ЗА" =АЕЦ-Белене , Бургас-Александруполис , заменките , които ТЕХНИ олигарси извършиха и досега ненаказани :)Зелените винаги са страдали от липса на ясна идеология,физиономия , философия ,идеи, последователност...И сега пак ще бъдат използувани ...На протести / а съм бил на мнооого / , на които едната мафия се бори с другата мафия , ИЗПОЛЗУВАЙКИ зелени идеалисти - не ходя ..Щом няма лозунги : Долу БКП !! БКП- в Сибир :))МАФИЯ - ЧЕРВЕНА !!!- не ми е интересно ..))Нямат ЦЕЛ - такива протести..Ето тук се протестира срещу един Закон - правилно според мен , но нима не са ЧЕРВЕНИ ТЕЗИ _ които ще се ползуват от ТОЗИ Закон ?? А кои направиха заменките с голф игрищата ?? Кой са *** или Корпоративна банка ?? Цветанвасилевци и сие ??В борбата на БОКО с довчерашните му другари от БКП-БСП - ли да взимам страна ?? :) Не си струва ..И двете мафии- са ми ясни ..)Не ми е ясно само , защо БСП протестира , след като БОКО защитава интерсите на червени олигарси - с този Закон ::))))Е ,как да взема страна при протест, с тайното участие на червените другари , които нЕ им пука за екологията - а искат просто ПАК и бързо да дойдат на власт -за да строят "екологичното "Белене, например ??? Или Бургас - Алесандруполис ??А зелените , зелените да си оформят идеите - идеологията , политическите противници , каузите, да се обособят , да са ясни - какво искат и от КОГО ??? Президентът ли ще им "помогне " ?? Айде бе ..:) Пълен политически наивитет и профанизъм , показват )) Изпадат в тезата на Ленин - за "полезните *** /***/ , които несъзнателно работят за червените престъпници ...)Става така , както стана и със справедливите протести срещу цените на горивата- оглавени от хора на друг мафиот -алексейпетровци ...) Уви..Никога не се поставяйте в услуга на задкулистните червени другари ..Мръсни типове са ...Ще ви използуват ...

166

Анонимен

преди 12 години

Едно време младите ходиха на бригади и се учеха на трудолюбие,а сега младите няма къде да изразходват енергията си и трябва да им търпим простотията по кръстовищата.Ако тия бездарни мързеливци са бъдещето на България,тежко ни се пише.

165

селянин

преди 12 години

Тия там юнаци на Орлов мост, да им дадат по една мотика и да ги докарат на село, да копаят и тогава да говорят за земя и гора.Хич не ме интересува кой искат да свалят и кой ги е пратил там да реват като магарета, но за мен това са хора без работа, който само чакат някоя партия да им подхвърли по нещо и започват да протестират, па макар и да не знаят за какво става дума.

164

ИСТИНАТА

преди 12 години

Онова което остана все още българско е земята и гората ни. С този закон ще се разделим и с тях.На кого служи Борисов?Прочетете статията "Бойко обеща по-бързо БГ гражданство"Вижте и снимката на която е показано как Бойко Бехар е сложил кепчето и бие глава пред стената на плача."ТЕ" искат двойно гражданство. Защо ли им е на евреите от Израел българското гражданство което им е обещано? Какво е гражданството без българска земя и гора."ТЕ" искат земята ни. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ НА КОГО СЛУЖИ БОЙКО?

163

Анонимен

преди 12 години

В България започват да идват истински инвеститори. Не кой да е, а десетата икономика в света и BMW са дошли да си правят много важни части от автомобилите в България".Това каза министър-председателят Бойко Борисов на откриването на филиала на южноафриканската компания ALC в село Мусачево, община Елин Пелин. До края на 2012 година се очаквават около 30 милиона евро производство да излезе от тези заводи.

162

Наблюдател

преди 12 години

Няма ли полиция в тази държава вече втори ден сополанковци се тръшкат на Орлов мост все едно им е бащиния и цяла София да се съобразява с накоманчета провокиращи органите на реда.Да отиват на Бузлужда да се надрусат като за последно и дано литне с тях летящата чиния,щото ми писна от пишлемета незнаещи какви дървесни видове има в България.

161

селски кмет

преди 12 години

Софиянци не могат да се справят с едни кучета, искат Фандъкова да ги пази от тях, а седнали горите да оправят.Кой от Вас има собствена гора, бре ееееей? А където минете по горите после не можем да ви съберем ***. Туристи, скиори ... всичките сте мърлячи и стенячи!

160

Анонимен

преди 12 години

Какво стана Тикво проста май народа вече не ти вярва.Мрази Бойко обичай България.

159

КРАС

преди 12 години

За първи път от Освобождението насам държавата позволява на трето лице да строи в чужда собственост без да има съгласието на собственика и без необходимото обезщетение!!С ТОЗИ ЗАКОН ЛОВНИ ДРУЖИНКИ ЩЕ ОБЯВЯВАТ ЗА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ И ЩЕ Я ПОЛЗВАТ БЕЗ ДА ПЛАЩАТ ЗА ТОВА ОБЕЩЕТЕНИЕ !!!Подобен идиотизъм няма аналог в правораздаването на чужди държави.ПРЕМИЕРА - МУТРА ПОКАЗА НА СВЕТА , ЧЕ ПРАВОТО Е НА ПО СИЛНИЯ , А НЕ НА ТОЗИ КОЙТО Е СОБСТВЕНИК НА ИМОТА !!Този бандит вече е опасен !!