44

Швейк

преди 11 години

Айде стига с тия Мадони, Гаги и тва онва... Кралицата на Цицата е една и врора няма. Тя е първа навсякъде и се казва Лили Иванова. Когато Лилито мяташе цистерни по сцената Мадоната е ходила права под масата, а Гага не е имало даже.

43

до 45

преди 11 години

за 4 години направи каквото мадона за 20 ... ама тия четири са след двайсетте на мадона, сещаш ли се? та не ми разправяй кой кого копира, там наккъдето гагата е тръгнала, мадона не само се връща от там, ами тя е направила и пътя.колкото да мадона, сега вика "кралицата е само една" ама преди години първа обяви гага за своята наследничка ...

42

ined

преди 11 години

Бабадона по щеше да зарадва турските фенове ако вместо дъртата си цица беше заголила дупето на някое от танцьорчетата.

41

Анонимен

преди 11 години

Бая фурни с хляб има да изяде Гага, докато стигне статуса и името на Мадона в шоу индустрията...

40

Анонимен

преди 11 години

Присмял се хърбел на щърбел !

39

Alex

преди 11 години

Харесвам Мадона, наистина е много голяма, но закачките с Гага не са в нейн интерес. Новият и албум е пълен провал и съвсем ясно си личи, че копира стила на Гага. Която сама си пише песните, има много по-хубав глас и за 4 години направи долу горе същото, което Мадона за 20. Има място за всеки под слънцето, ама Мадона вече не е интересна и е време да се примири, че няма вечни неща и да спре да се излага. И на Гага след години ще и дойде времето, и нея някой по-млaд и по-талантлив ще я свали от първото място, но в момента то и е неоспоримо.

38

Анонимен

преди 11 години

мнооого проста тая бе

37

Анонимен

преди 11 години

MESTA GO

36

ROMAN EMPIRE

преди 11 години

DVETE STOLICI NA ROMAN EMPIRE KONSTANTINOPOL I ROMA .

35

Панчо

преди 11 години

Беше. Излез от нета и погледни в страни.

34

Nicky Minaj

преди 11 години

There's Only ONE QUEEN OF POP, and that's Madonna... BITCH !!!

33

action

преди 11 години

Много добър ***, Мадона. ;)

32

Хюстън

преди 11 години

Разбира се, че Мадона е много по-голямата звезда. "Лейди" Гага изгради палячовската си кариера, копирайки многобройните визии на Мадона през годините. Жалка плагиатка.

31

Анонимен

преди 11 години

Поздравявам всички фенове на Гага с едно класическо парче на Madona - Deeper and deeper, или още казано, от времето когато Лейди още учеше азбуката.

30

Bad

преди 11 години

Мадона изглежда трепач! Онзи *** Гага може да е два пъти по-млада, но *** й е грозен и свлечен като на руска гюлехвъргачка. Мадона и на 54 изглежда страхотно... Евала!

29

диян димитров

преди 11 години

На мене пьк ми харесва!-Нахрани турците от суха цицка ,а на мен да ми ядат ***...

28

Сашка Васева

преди 11 години

Аз съм истинската МАДОНА !!!!

27

свидетел

преди 11 години

двама в заведение. кротко попииват. по едно време единя казва на другия: че се изсерем на масата! другия , след кратка размисъл му казва: зарежи, нема да те разберат!

26

Анонимен

преди 11 години

Кралицата на порнографията и бездарието? За съжаление не си само ти, бабо, имаш гоооляма конкуренция - то не са Гаги, Маги, Бионси, Риани...и в България има такива като теб, макар и по-млади, но за сметка на това не по-малко бездарни и ку*венски от теб...

25

Анонимен

преди 11 години

И двете са слаби,ужасно слаби певици!Сравнете с класиката в ПОП музиката.Но да оставим гласовите данни настрана.Не проумявам чекненето на Мадона-най-отвратителните пози ,в които може да застане една жена-агресивна провокация към присъщата за този пол женственост,красотата,финес.Останалото -ритъм,шоу,е ,харесва се,но само толкова.Я послушаите Кейти Мелуи,Нора Джоунс,-и двете свирят поне на пиано и китара,освен че пеят превъзходно и поп музика.