163

7

преди 11 години

Явно само анонимен имаме на линия.Изберете МУТРЕНСКОТО-Б.Борисов.

162

Пешо

преди 11 години

Всяка от партиите е различен варянт за обир предварително и детайлно обмислен!Не позволявайте пак да ви излъжат спрете най после да гласувате докато не се появят истински политици няма да е лесно но ще стане просто трябва да сме единни!

161

ANONIMEN

преди 11 години

XORA NE GLASUVAITE ZA KUNEVA SAMO 6TE OTNESE 4ESTNI GLASOVE NEVINNI ZA BSP MAFIQTA I SIE

160

Анонимен

преди 11 години

ЧЕ то онези митинги от "зората на демокрацията" нямат нищо общо не само с куневица, а и със сегашното сдс! Тогава всички бяхме наивни и ***, но с течение на десетилетията се разбра че всички са маскари! Сега митинг с повече от 1000 човека си е пълен фотомонтаж, без да броим плащанията и кебапчетата за атрактивност на мероприятието.

159

анонимен

преди 11 години

Я, че аз не вярвах , че сме имали толкова симпатизанти от СДС. Като нищо ще минеме 10 % с гласовете на ГЕРБ.Ама вие да не вземе да не влезете в Парламента.Кой ще ни плаща?Пеевски ще мине веднага към Кунева. Кофти става.

158

Оставете я

преди 11 години

Оставете я тази шмунда, просто не се занимавайте с нея.ВИЖТЕ ГЪЗОЛИЗЦИТЕ, КОИТО ПРИСТАНАХА ВЕДНАГА В НОВАТА ПАРТИЯ НАЧЕЛО ПРОШКО ПРОШКОВ ПРОШЛЯКА.

157

маринела

преди 11 години

То около нея всичко е измислица ... така че не ме изненадва тази , че и историята си е измислила

156

Стар

преди 11 години

Имам питане - кой ще гласува за това комуниситческо менте! Това че отидоха при нея изминници-номади от сините партии не означава че сините митинги са нейно начало. Тя е червена та дрънка, напомням ви фамилията и - ПРЪМОВА, много и се иска да избяга от действителността си но неможе, добавете и ДС към всичкото. Истинското дясно вече е само в ДСБ, всичко друго е менте!

155

анонимен

преди 11 години

А бе , хич лошо не си живяхме по време на Тройната коалиция,а ?Пък и Б.Б. и при Симеончо не свърши , чак толкова работа.Е кофти е всеки ден да го гледахме по екрана и когато Барекчо го четкаше Добро утро , той да му отговаря Добър ден.Не че върша повече работа , но от тогава ставам много рано. Пия си по дълго време кафето. де.

154

Пръмовица алчна

преди 11 години

С лице на дупе !

153

анти

преди 11 години

Хайде още една лъжкиня и крадла.Тя и физиономията и такава.И тя се реди за кокала .България за българите - а какво донесе на българите докато беше еврокомисар.

152

Анонимен

преди 11 години

бабички. Прави впечатление, че има доста млад народ, който освен това за разлика от герберските синчета е и мислещ. На такива хора трудно им се слагат думи в устата. С други думи Кунева не е нужно да се извинява....щото в тази партия или сдружение или каквото и да е там не изглежда като да се взимат еднолични решения. А явно има хора вътре, които още мечтаят за чистата и святата, демокрацията, за свободата....нищо чудно.....аз също още си мечтая за нея.

151

ясна работа

преди 11 години

Eййй, комунистите всячески се опитват да затрият десните в България, създадоха първо ГЕРБ а и сега допряха до тази

150

син

преди 11 години

Цялата кражба на историята на СДС е организирана от Любо Пъпката . Пръмова напълно се разкри със своите спонсори , трябва да си пълен *** да гласуваш за тази комунистическа *** !!!!

149

Dessislava

преди 11 години

Съжалявам, но тази статия е безумно тесногръда. На мястото на СДС бих се замислила защо има нужда да се припомня освирепелия глад за демокрация, за свобода. Те самите така смотано изръчкаха през годините онези идеали сплотили хиляди по улиците, че две десетилетия по-късно има народ, който се чуди що е протестирал... отново сме на изходна позиция. Да се извинява Кунева?!?! Това в неделя не изглежда да е било събрание на едноклетъчни за поклон към най-голямото Едноклетъчно в държавата. А и бабичк

148

дан

преди 11 години

тази проста *** прави нова дясна партия, макар да знае, че няма шанс за победа...единственото нещо, което може да постигне е да помогне на комунистите разединявайки десните избиратели...и без това е противна, заслужава един кютек...гадна червена ***

147

Анонимен

преди 11 години

ми тя тая няма история

146

Анонимен

преди 11 години

В началото помислих,че ДС се извинява,а то било СДС.То не че има голяма разлика де...

145

до 163

преди 11 години

намерила се жената от снимката, казала "това съм аз", намерили и Илия Павлов, той пък казал "това не съм аз".а, бе, я...

144

Бг --цигани

преди 11 години

Пръмова ще удари ,поне 12% ,......още има заблудени..... "уфтсе" !