97

Анонимен

преди 11 години

Тъжно е да умират хората толкова млади. Наистина не искам да се изказвам лошо под тази новина, но искам да питам останалите от форума, защо толкова злобеете за това, че съм ви тровил с дима от цигарата си след като гълтате такива отрови? Въпроса ми е риторичен. Няма да чета отговорите, да споря или да отговарям. Исках само да ви дам тема за размисъл. Мир на праха на момчето. И аз съм взимал подобни гадости и не мисля, че това е добре, полезно и т.н.

96

:)

преди 11 години

Наблюдателю само не разбрах защо логиката ти е предимно за ниските ,че си помпят мускулите.Като цяло фитнес манията и кой да е по назобен е сред цялото предимно младо население на нашата страна.Аз самия не съм висок ,тренирам различни спортове но и да се обезобразя от химии не виждам защо трябва да се мисля за бог или нещо от сорта ;)

95

лулу

преди 11 години

да почива в мир момчето. не бъдете жестоки. друга ми е приказката - всички качествени новинарски сайтове отразиха новината доста по-рано и с доста по-удачно заглавие. само тези простаци тук са използвали ЗАТРИХА. браво. официално спирам посещенията си тук. и без това всека втора статия води до другите ви недъгави сайтчета.

94

112 ами как няма да

преди 11 години

им са малки пи*ките като цялата енергия и сила на тялото отиват по разни бицепси ,трицепси и т.н. !

93

Психолог

преди 11 години

Това е мъжката версия на анорексията. Това е болест! Основата е една - много комплекси. Пичове с анаболи, колкото една 30 килограмова е красива - толкова и вие...

92

Анонимен

преди 11 години

Някой още да не е разбрал, че като вървиш срещу природата винаги губиш ???????

91

не го вдигааааааам!

преди 11 години

Освен всичко друго,вземащите анаболи имат огромни мускули и малки детски ***. Много често не могат и да ги вдигнат.

90

Вожда

преди 11 години

Не на всеки организъм стимулантите действат по еднакъв начин, преди да приемеш.каквото и да било,като препарат трябва щателен мед преглед. А и ако, не ти е професия, и от тези тренировки и помпане търсиш ефект само в чалготеката, няма смисъл да приемаш хапове . Най добрата тренировка е работата.

89

Наблюдател

преди 11 години

Тази мания преобладава между ниски мъже или тези с нещо друго което им е малко. Това им дава комплекси и единственият начин е да надуят мускулите. Естествено след няколко години фитнес те спират с това и всички мускули се превръщат в топки лой и мазнина. Примери много на селски бекове-бивши и настоящи дебелогъзи мутри.

88

Eleonora

преди 11 години

Момчета ( или мъже) -де да ви знам какви сте. Кой ви е казал че трябва да изглеждате като горили за да ви харесаме. Готините мацки харесват добре сложен мъж , но не буца. Да може да си говориш нещо с него ,а не да ти сумти колко опори може да прави. Такива да си ходят на село . И що се зобате тогава толкова?

87

Анонимен

преди 11 години

Аз спортувам всеки ден по малко, чувствам се по-добре така, НО никога не съм приемал препарати каквито и да е.Имам хармонична фигура, но това е последствие, а не цел за менТези, които се тъпчат с препарати са момчета с тежки комплекси. Такива комплекси се лекуват трудно, ако въобще са лечими.

86

спорт

преди 11 години

Като мръднат на тема кътилски мускули , и зарязват мозъка и неговата дейност. Резултатите...

85

една

преди 11 години

Искам да кажа на всички момчета, че никак, ама никак не е секси да си така напомпан, че да не можеш да си прибереш ръцете до тялото и да ги вееш като пингвин; същото и с краката - ходиш като разчекнат Робокоп, главата ти излиза директно от раменните мускули и гледаш лошо.... смешно, отблъскващо... а както се оказа и смъртоносно. Ако все още има с какво - замислете се !

84

От Лондон

преди 11 години

Тук в Англия фитнес което е в България се нарича workout . От думата work-работа. Тази мода е най-популярна в гей средите. Затова ги наричат- Muscle Merys-мускулисти Марии.

83

гурбетчия до 94

преди 11 години

Ти си адски глупав човек ! Никой не е казал нищо против фитнеса ,а против приемането на анаболи ! Също така и при фитнеса трябва да има мярка ,дори и без анаболи да успееш да се надуеш като плондер ,това не е красиво !Както казах ,няма нищо по-хубаво от нормалното човешко тяло и няма нищо по-грозно от прекалено слаби тела ,прекалено дебели /шишковци/ , и прекалено надути като плондери тела на културисти !Природата е определила нормалното ,всяко искуствено надуване или отслабване води до грозотия

82

Анонимен

преди 11 години

с които се "зобят" т.нар. фитнес-маниаци, трябва да се забранят със закон. И в никакъв случай не трябва да се наричат хранителни добавки. Хранителните добавки са витамини, минерали и микроелементи от естествен произход, които добавяме към храната си, за да сме здрави. Химически синтезираните *** (и органични отрови) НЕ СА хранителни добавки.Жалко за младия човек. Но нека другите, които помпат мускули искуствено, да се замислят - какво красиво има в изскочилите вени и надутите мускули? Това е противоестествено, а природата си знае работата.

81

Анонимен

преди 11 години

ЗАБРАНЕТЕ НА СИНОВЕТЕ СИ ДА ХОДЯТ НА ФИТНЕС,АКО ИСКАТЕ ДА ОСТАНАТ ЖИВИ!

80

Анабол Стероидоф

преди 11 години

Пека му пръст на анаболния герой и дано да е поука за другите след него! Не става само с анаболи момчета ! Не става !

79

ГОЛЯМА ПРАЗНА ГЛАВА

преди 11 години

БЕЗ БОДЕЖ НЯМА РАСТЕЖ !!

78

ванко

преди 11 години

КАК СЕ КАЗВА?НИКОЙ ЛИ НЕ ГО ПОЗНАВА?