89

Патриот

преди 11 години

Русия мачкай!

88

Анонимен

преди 11 години

Истината е, че хората които мразят Русия и ги наричат "пияници", просто им е писнало да мразят себе си. Разбра ли са колко са жалки, и сега се "утешават", като се опитват да изкарат други народи, че са същите парцали като българите. Е, Русия и Гърция са на европейско, а вие сте пред телевизорите. Лек ден.

87

Анонимен

преди 11 години

Хвърлиха се като за финал в първият си мач,дано това че са в разгара на първенството им помогне да запазят същият хъс и за напред!

86

Анонимен

преди 11 години

Само Русия!

85

Анонимен

преди 11 години

ОТВРАТ! този форум е пълен с долни ***.Видяха руски *** и веднага им се доцелува..........

84

dimbul

преди 11 години

Ако плаштахме на халандски тренери, дора половина от пари, които плаштат на тях руснаците , бяхме отдавно световни шампиони всека година.

83

Анонимен

преди 11 години

Гнусните руснаци ми развалиха настроението снощи.долни пияници,надрусани бяха тези ***.Дано това им е последната победа на това първенство.И изобщо мястото им не е там.Да си стоят в Азия!

82

Киркорчо

преди 11 години

Забравели си, че в СССРа влизали 15 страни и беше 250 мл. човека. От тях те разбирасе намериха 22 човека, които и играели като звезди. А сега Гус хидинг казал, че имате 140 мл. и не можете да намерите 22 за футбол срамота е това. В холандия има 16 мл. човека и всеко момче в 6 години се испитва за дарба на футбол. Ако сега на световен шампионат да излезне отбор на ЕС - кой ще го победи- никой!!! Русия и футбол това е не съвместни думи. Обаче те са световни шампиони на плажни футбол в 2011 г

81

до 116

преди 11 години

Това е спорт!Това е игра!Браво на тях!Играха добре и победиха и да се намесва тук политика, икономика и т.н.т. е пълна простофилщина!

80

DON

преди 11 години

ДО 116АКО МОГА ДА ТЕ БАРНА ЩЕ ТЕ СПУКАМ ОТ БОЙ И ЩЕ ПОМОЛЯ БАЙ *** ДА ТИ СКЪСА ГЪЗААМАН ОТ ТАКИВА *** КАТО ТЕБЛИЖИ *** НА ТЪПИТЕ АМЕРИКАНЦИ ПРОДАЖНА ПАСМИНААКО СИ МЪЖ КАЖИ КАОЙ СИ *** ТАКЪВ

79

Анонимен

преди 11 години

dO 105 бъди си за Русия аз съм си за Холандия , няма да забравя на времето 1988 година когато Гулит , Марко ван Бастен и компания биха на два пъти тъпатата ви сборная СССР ,а особено последния гол на Марко , дано сега повторят.

78

Анонимен

преди 11 години

Не разбирам някои русуфили тук, и аз вчера се изкефих на играта и духът на руснаците, но да се възвеличава една най-обикновена победа във футбола,с отблъсването на Наполеон и Хитлер е смешно.Тези русуфилченца се превъзнасят сякаш снощи Русия победала е "Запада" в икономически, политически и военен план. Вярно, че през комунизмът спорта беше едно от основните средства за пропаганда, но вчера руснаците не влязоха в Берлин.

77

chicago

преди 11 години

Руснаците снощи играха много добър футбол и зарадваха феновете на тази игра.Сталин,Ленин,Хитлер,Наполеон не са били футболисти не са членове на УЕФА и ФИФА не са писали правилата на футболната игра.Ако ми говорите за руски футболисти от рода на Лев Яшин,шапки доло,ама да слагате в един кюп Аршавин и компания заедно със сатрапи като споменатите политици говори за комплексарщина .

76

Батето Славков

преди 11 години

Могат хората-играят.....ние само гледаме...

75

до Киркорчо

преди 11 години

Ако името ти отговаря на твоята народност, може би си арменец. Не плюй по Русия, защото азерите си точат зъбите за Армения и само Русия може да ви защити.

74

petar

преди 11 години

rusiq e nomer 1 v vsichki pokazateli 4estito im

73

BULGARIN

преди 11 години

istinski veren fen sm na russsia i veche sas sigurnost shte zaloje zhe shampion shteee ruskata mechka

72

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Поляците имат много да си връщат на ***... - пожелавам им да го направят!...

71

xph

преди 11 години

до 107 и 105, тук не става въпрос че Русия не е велика, но е факт че дори малки държави като Чехия и други могат да и се противопоставят и да я победят (е не в този случай) Пример е хокея, където са падали и губили титли от дъжави с капацитет къде по-малък от техния. такаче особено коментара на 107 е зверски глупав!

70

Велика Русия !

преди 11 години

Браво Русия ! Браво, братя !Само така ! Мачкайте наред !Ще дойде време, когато пак ще бъдем с вас. Българският народ не е спрял да обича братския руски народ. Лицемерните западняци и алчните хамериканци ни носят само нещастие и лош живот.На това европейско съм за руснаците.