12

Granatomet

преди 11 години

Да , но най- първо се създали sporting bet, bet-at-home и др.

11

Анонимен

преди 11 години

Гръцки атлети,атлети ама много им малки чурките бре.

10

галактика

преди 11 години

Аз пък си мисля, че завоюваните победи са носели и материални НАГРАДИ, което не е нито корупция, нито рушвет, нито нещо нередно, каквото мнение се насажда сега. Едно време спортът е бил СПОРТ /за разлика от сега/.

9

Мдааааа.........

преди 11 години

" в тяхна чест били писани и изпълнявани химнове, ... "----------- За *** ли става въпрос ?

8

левчев

преди 11 години

Когато гърците са създали европейската цивилизация и през 776 год. преди христа са провеждали олимпйиски състезания ние прабългари и славяни сме се люлели на клона хванати с опашката и ни нямало на света дори като сперматозойди или ако ни имало някъде стме мяукали както котките и лаели като кучета, диви и варвари без писменост до 9-ти век след христа както пише и Академик Проф.Гюзелев!."Славяните идват в балканските провинции на Византия както всички други варварски народи преди тях.....

7

ined

преди 11 години

Приликата и разликата между гръка и евреина е че за пари и майка си ще продадат, само че гръка няма да я достави,

6

Анонимен

преди 11 години

Много знаят как е било.Аре бегай.Аз сега като чувам какви ли не небивалици за преди 25 г. как сме живели и не мога да повярвам (защото бях съременник на "рая"), а тея сега си мислят, че на тях ще повярвам.

5

Анонимен

преди 11 години

По-долу пак се навъдиха всевъзможни учени и специалисти по древногръцка история. Ето затова нацията ни е толкова жалка

4

левчев

преди 11 години

А този "Австралийски" учен да не е потомък на някой древен "мАкедонец" от гр. Прилеп, питам се аз?!?.........Не се питай, поредната дълбока комплексарска изява на мики-мауседонски "учен"!

3

Еллин

преди 11 години

Това няма нищо общо с реалността! Древните олимпийски игри са били религиозно-етнически и финансите са нямали нищо общо! Атлетите са се борели за първо място защото това е водело до неутралитет на града им за четири години. Олимпийски игри са се провеждали само в Олимпия а в другите местности, споменавани в статията са се провеждали други игри (Немеа, Делфика, Истмиаки агонес и т.н.) А този "Австралийски" учен да не е потомък на някой древен "мАкедонец" от гр. Прилеп, питам се аз?!?

2

до 2

преди 11 години

Щом ученият казва значи е така наговаряли са се кой да е победител и да вземе делвите. За древният визазнтийско васелевс а било от голямо значение на кой ще ги даде.

1

Анонимен

преди 11 години

Ами добре аз пък мислех че са участвали за чест и слава и през другото време докато тренират са били клошари, все пак браво на учените.