38

Иван

преди 11 години

Ама Румен Петков с тези хора ли се срещна - да получи от тях информация за други хора.Смях.

37

do 31

преди 11 години

обаче ги оставиха да избягат сега все пак, що ли ?

36

38 СПОМЕНИ

преди 11 години

Това което написах е ----ВЯРНО !

35

НАЛИ!

преди 11 години

Защо всичките партии в Бе-ге ,са против Бойко ,а НЕ МОГАТ ДА ГО СВАЛЯТ ....?На практика излиза ,че в Бг всичките партии са против народа ----23г.,останаха им само ---ЦЕНТРАЛИТЕ В ПАРТИИТЕ !

34

СПОМЕНИ

преди 11 години

Преди време ,хора от Дупница /родители/,защитаваха Галевите за това ,че произвеждали "НАРКОТИЦИ ",и градът затова бил добре !?Когато медиите гизапитаха не е ли забранено и ОПАСНО ЗА ДЕЦАТА от консумацията и продажбата ,то ТЕ отговаряха ,...:"Да ама Галеви не продават наркотиците в Дупница ,а във гр.Варна...........?Какъв коментар ......?Народа в Бг трябва да разбере ,че ВСИЧКИ ДЕЦА СА ----НАШИ ,НЯМА ТВОЕ ,НЯМА МОЕ !За това сме стигнали до там с образованието ---всеки 3-ти в Бг,е НЕГРАМОТЕН!

33

Ai SIKTIR

преди 11 години

abe are stiga ste ni zanimavali s tezi dupnishki *** SAKYn da vi e!!!!! pisna mi--- kadeto i da otvorq tiq dvamcata geitaci selski tarikati Ai siktir

32

Анонимен

преди 11 години

А сега разбрахте ли защо избягаха ? Избягаха, защото щеше да има обвинение след обвинение, без значение има ли основанеи .

31

бб

преди 11 години

Смях, смях, смях- няма такава държава. Цяла България знае, че дупнишките мутри продават дрога и перат пари, цяла Европа знае, американците и те дойдоха да ни ръчкат с остена и чак тогава нашите велики политици и корумпирана съдебната система , постфактум разбира се реши да се поразмърда. Не знам как още не ни са изхвърлили от Европа, но както върви и това ще стане. Жалко за работливите и честни хора в нея, а младите да бягат веднага.

30

Yonex

преди 11 години

35 млн. ?!? Вие представяте ли си какво спане са спали българските правоохранителни органи от 2003 насам??? Идиотска държава!!! После нямало пари за пенсионери, детски градини, болници, лечение на деца в чужбина, малки им били заплатите на полиция, прокуратура и съдии. 35 млн.?!?

29

ЗАЩО НЕ?

преди 11 години

Тези ,ГАРАНТИТЕ на престъпниците ,да влезнат в затвора ,на тяхно място!За какво са тези "ГАРАНЦИИ''....?

28

до 26

преди 11 години

Защо сме на това дередже ,след 20г....?Защо ЕС ,спря ВСИЧКИТЕ ПАРИ за Бг ,а Бойко отиде да проси ,и ИЗПРОСИ ---КИНТИ ?

27

Анонимен

преди 11 години

Двамата дебелаци сами се прецакаха. Ако бяха останали,щяха да се уредят с някоя смешна присъда,която в последствие да се скъси допълнително. Сега работата стана дебела.

26

Похвално слово

преди 11 години

Аз предлагам на всички участвали в издирването, събирането на доказателства и осъждането на Ангел Христов и Пламен Галев да се раздадат парични награди в размер не по-малък от "върнатата гаранция", да се удостоят с престижни държавни отличия, както и да бъдат канонизирани от Светия Синод за светци. На това му се казва професионализъм, героизъм, патриотизъм и прочие какъвто ... изъм се сетите.

25

дУ 23

преди 11 години

Поне нещо се раздвижва ,леко ,но има движение !

24

Анонимен

преди 11 години

до 21. брато това дето си го написал ме разсмя много. Благодаря ти!

23

до 22

преди 11 години

Защото в Бе-ге,всички държавни институции са продажни ,вече 23г.Само ----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ ---Това са новите ценности на ПРЕХОДА,... НАВСЯКЪДЕ И всичко е ---ТИНЯ!

22

ЕС

преди 11 години

Защо 20г.,другите правителства ,криеха ----ПРЕСТЪПНИЦИТЕ...особено 3-ната коалиция?

21

Анонимен

преди 11 години

Хайде сега "спец-съда" за добре свършената работа + няколко преместени бюра да си вземат няколко хиляди лева бонус.

20

vesko

преди 11 години

Защо в дъното на всяка престъпна схема има някакви ченгета?

19

БРАВО на ГЕРБ

преди 11 години

Единственото работещо правителство в Бг ,след 20г.