23

Аз

преди 12 години

Не знам от кого ни пази тази армия. За къде пътуват тези боеприпаси? Кому пълнят гушата?

22

Анонимен

преди 12 години

"Ракетите са превозвани с микробус на ВМЗ "Сопот" от двама души. Те са разпитани и освободени."Представям си същата случка в САЩ, че не само там - в която и да е друга НАТОвска държава.Новината ще има следния вид: "Ракетите са превозвани с микробус на "Hughes Missile Systems" от двама души. Те са арестувани веднага и разпитани в присъствието на военен прокурор, очаква се прехвърлянето им в Гуантанамо където ще бъдат задържани за постоянно."

21

Анонимен

преди 12 години

Някога имаше армия и военни, а сега някакви алчни *** се вживяват в измислени герои.Мамицата им измекярска на тези, които съсипаха БНА!!!

20

Хахахаааа

преди 12 години

КРАДЛИВО И МЪРЗЕЛИВО ПЛЕМЕ!

19

Анонимен

преди 12 години

Ех развали им се хубавия бизнес на хората!

18

Еlektra

преди 12 години

Имали още военни? Та те са наемници. Некадърни управници от всички цветове. Защо унищожихте армията ни и оръжейните заводи? За да си гушите пари ,пари,пари.Но скоро ще гушнете букетчето май. Който няма собствена армия ,храни чужда. Прекланям се пред предците си оставили костите си по бойните поля в името на Родината. А сега нашите деца пред кого ще се прекланят? Корумпирана държава. Няма вече род и Родина.

17

стар спомен

преди 12 години

По бай Тошково време ,имаше ред,а сега настана *** !

16

Анонимен

преди 12 години

Има нещо разбреано-недоразбрано в цялата история.Най-вероятно става дума за бракувани НУРС-ове, продадени кой знае кога на фирмата изкупила самолетите (транспортирани в насипно състояние)по същия път преди месец, месец и нещо ) и накрая ще има извинения.

15

Анонимен

преди 12 години

тука има нещо гнило.изнасяли са ги без предварителни документи.ето камиона е специализиран за превоз на такъв товар.небрежни хора

14

хохи

преди 12 години

добре де всички знаем че се краде разрушава и унищожава-за какво са ви видеозаписи за какво са ви улики за какво са ви доказателства-*** ли сте-явно да -чак има и вещи които ни обясняват какви са ракетите -абе дайте спреме разрухата и унищожението на държавицата ни бе серсеми земете се у ръце и грабвайте тоягите да прогоним всички крадци и назначени бизнесмени -марш цялата политическа мафия унищожителка -толкова ли не може да се справим 3-4000 нещастници-

13

Анонимен

преди 12 години

Т'ва наш'то, кой нормален го брои за армия.

12

d

преди 12 години

Търся ракети против самолети пардон градушка-заплащане срещу проба!!

11

коко

преди 12 години

това не са точно ав.ракети Въздух-ЗЕМЯ.По килограмите--5 кг--става въпрос за НУРС.но те също правят големи поразии ако имат установка за изстрелване.

10

читател

преди 12 години

Няма сведения, че ракетите са предназначени за терористи, но няма и че не са предназначени за тях...вероятно са предназначени за фоейверки за рожденния ден на министъра на отбраната.Няма ли кой да закрие това ненужно ведомство, които малко, че крадат, ами и ще ни изтрепят тези *** фуражки.

9

bram

преди 12 години

ВКР - тата при ГЕРБ станаха началници в ДАНС и няма кой да контролора нещата

8

бай Иван

преди 12 години

И кво ще прайм сега? Ще ги осъдят може би за да се замажат очите на хората,че виждате ли всеки си върши работата.

7

topor

преди 12 години

Ама тея катаджий се уливат!Ми нали требва малко помощ за братята-демократи от Сирия! Да пуцат!След сборището в Правец и посещението на шефа на ЦРУ 3 дена в България, това е най-малкото, което може да се очаква!

6

Черен Петър

преди 12 години

Колко от определените за унищожаване ракети, снаряди и други боеприпаси са си намерили нови притежатели???Като гръмне склад, изчезват и следите.Това за почивка на остров Бали е мижава работа, за петнайстата пионка. Елате горе, да видите от къде духат ветровете.

5

Анонимен

преди 12 години

Е много ясно, че ще са военни няма да са земеделци.Военен е професия за социалните неудачници.

4

тихата_стъпка

преди 12 години

Тъй като сте хванали цял един бус, сред господ знае още колко такива, не мислите ли че е време да се потърси отговорност на министъра на отбраната за пълна липса на контрол и престъпна небрежност? Не ме интересува колко бушончета ще изгорят, време за оставки.