8

до 12

преди 12 години

А аз се чудя за твоя...

7

Анонимен

преди 12 години

Трябва ли да се позволяват коментари на *** като първите десет.

6

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Тези палячовци ги е страх от ИЗБОР ,при участие на всеки ЕДИН от гилдията ....А ние , НИЕ си ..мечтаем..да ГИ ИЗБИРАМЕ - с участието на всички граждани ...:)Шерифите, прокурорите , съдиите :)Ех , Америко , Америко , мнооого , много си далеч :

5

Анонимен

преди 12 години

Велчев или Поета-пияница с вечно влажния си поглед и дълбокомислените си изказвания беше олицетворение на една от многото кукли на конци, които комунистите нарочно слагаха на отговорни постове по време на прехода от социализъм към брутален и престъпен червен капитализъм за да могат спокойно да си приватизират цялата държава и необезпокоявани да си крадат като за световно от народа цели 20+ години. Сценаристите от прехода имаха такива очаквания и от Борисов, който след като заживя с дъщерята на Генерал от Главно на ДС на семейни начала го възпреха като техен човек и си помислиха, че като го направят гл. секретар и му дадат малко власт, Борисов ще им бъде вечно благодарен и ще си затваря очите за техните престъпления и наркотрафика, но Борисов се оказа истински патриот, ритна ги отзад, направи си партия и ги изрита от властта!

4

МиТак

преди 12 години

Седем годишната ваканция на Борис Велчев, платена от българския данъкоплатец е към своя край. Време е новия главен прокурор да поработи сериозно. Доста работа му се е натрупала.

3

high

преди 12 години

Дано няма примественост с недоразумението на Гоце- комунистичеки възпитаник, който за цялото това време се подмазваше на властта, да не го закачат, който не искаше с нищо да се занимава, който никога не зае достойна позиция относоно корумпираните прокурори ....

2

дъщеря

преди 12 години

Спешно се търси нов главен прокурор. Условия: да е дъщеря на пожарникар, името да започва с К и да завършва на ..инка, да представи фалшива диплома за Висше образование.

1

Анонимен

преди 12 години

priemstvenost v bezdeistvieto ?