57

gft

преди 12 години

кой знае на кой плаж се пекът и се смеят, ако таки не се беше предал, както четъхме, надали щяха и него да го хванат

56

Inna

преди 12 години

Sega neka sudiite, koito sa gi osvobodili da stoyat v zatvora, dokato nameryat mutrite.Shengen li ???

55

Momo

преди 12 години

"Операций"?!Неграмотний, може би?

54

galevi the best

преди 12 години

bratq galevi si har4at milionite i ne gi *** vob6te :) a oniq smeshen palq4o boiko borisov deto propilq darjavata

53

ГАЛЕВИ

преди 12 години

Аре не се бъзикайте бре *** ***!Ние винаги сме били и ще бъдем държавни служители на МВР.Така ни наредиха червените генерали,и заповеди изпълнявахме.Ние за какво сме виновни?За несъстоялата се псевдо социална революция ли?Ами тогава нещо Маркс и Ленин са объркали нещо.

52

хх

преди 12 години

Вече са си направили пластични операций ....за да се разхубавят

51

Анонимен

преди 12 години

Е как пък така има върнаха 100 000 на минутата, един съсед таксиметрадия одеве ми разправяше, че по дело за катастрофа от гаранция 500 лева му ги бави една седмица и му ги превели по сметка, а на тези 100 000 от раз са им ги върнали, пък и те си ги прибрали. Цветанов пак се изявява като режисьор на зле скалъпена холивудска продукция

50

Анонимен

преди 12 години

Всичко свързано с тези мутри...беше един гнусен бандитски цирк!

49

Анонимен

преди 12 години

ТИПИЧНИ БЪЛГАРСКИ Т Ъ П И МУТРИ!

48

Анонимен

преди 12 години

изгубихме още 2 ценни кадъра...

47

Анонимен

преди 12 години

"...са си взели внесените като гаранция по делото 100 000 лева без държавата да подозира, че мярката им е променена".Да бе, горката държава, как дори не е подозирала подобно нещо! В интерес на истината, що за държава е това, дето не знае нищо и не подозира нищо? За пореден път се мъчат нагло да ни баламосват, тези 100 000 (пък и не само те) са влезнали в джобовете на съответните висши държавни и съдебни чиновници, за да гледат кротко и благосклонно 'бягството' на Галевите......

46

Анонимен

преди 12 години

Единия от Сандански другия от Кърджали, имат бизнес в Дуница, а сега живеят сигурно в Южна Африка? Странна работа :)

45

Ицо

преди 12 години

Абе тия единия от Сандански, другия от Кърджали, а пък си дерибействат в Дупница!? Тая цялата работа е много много много странна!

44

Демон

преди 12 години

Скоро ще ги хванат, ама друг път. То същото като с цената на природния газ, руснаците казаха, че ще ни свалят цената, ама друг път. То народа го е казал, хубава работа, ама ***, така де, гербаджийска, то все тая!!!

43

до 23

преди 12 години

Гошо, те не само са работели за политиците, та са били и действащи барети. Там ги обучават не само да гледат лошо и да бият хората като си мислят повечето, но и имат тактическо обучение за оцеляване в непозант среда и т.н. и т.н. Така че да не ги мислиме, единственият им проблем е пренясянето на големите по обем количества пари, с които се предполага че са тръгнали. Ако пробват да ги чистат накуп ще ги изловят веднага, а разхвърлянето на малки суми и през много сметки струва над 50% от сумата.

42

Иван

преди 12 години

Пак ни направиха на ***. И Галеви и съд и прокурор и министър-председател. Голям театър, голямо нещо! Съдействие получиха от всядъке тия мафиоти, включително от МВР! Цв Цв да не се прави на луд! Елементарно е като знаеш тия колко са силни да им лепнеш един екип да ги следи, особено като ще излизат от съда. Цецо или е много *** или се прави на такъв щото и той е в играта!

41

Анонимен

преди 12 години

Защо всички служби се правят на луди??? Във Венецуела има толкова български мутри дето уж ги търсят, че скоро ще станат колкото мутрите в парламента, да вземата да се само сазират малко. Всички в позменият свят го знаят това, та дори и българските ченгета и никой не действа. Пък после сме били готови за външна граница на Шенген. А за разпространението на лични данни нема какво да мрънкате, тъй като те са придобити от публично място - сайта на Интерпол, такъв е законът.

40

Анонимен

преди 12 години

Съда е виновен-ако беше им праснал една яка присъда и от съдебната зала с джипа бяха ги откарали в централния Софииски затвор-нали се сещате че нямаше да избягат!!!Напследък народа доста се озвери на съда защото прекаляват с разни гаранции,споразумения и др.вместо да тикат престъпниците в затвора!!!

39

Свидни жервти

преди 12 години

Дадоха *** -Галеви,Маргина,цар Киро, тракторо............ГЕРБ започна да се разбравя с отрочетата на Луканов

38

az

преди 12 години

ДНЕС БГ, нямате право да публикувате лични данни!Иначе и аз мисля, че месец преднина никак не е зле ;).