837

Анонимен

преди 11 години

Престанете с Левски и Ботев- погледнете в бъдещето!

836

Името

преди 11 години

Аз имам дом, кола, работа (заплата) които + себе си мога да гарантирам до другата седмица по същото време. (До тогава може да няма един от тия компонентни по причини тотално извън моя кръгозор или компетентност или контрол. Също така може дома, колата и работата да ги има, ама мен да ме няма...) Искам жена с която в продължение на 6 години да сме интимни всеки ден (да ***с) на противозачатъчни и после и правя дете ~ 2 и Й (това ударено И го няма по клавиатурите) го гледам колкото мога... 24here

835

Анонимен

преди 11 години

Болна тема.Има вероятност коментарите да достигнат рекорд -знак на недоволство,знак на несигурност,а може би и на безизходица. Държавата е на системи!!!

834

Анонимен

преди 11 години

ало ***, а ти като всеки *** седиш, мързелуваш и караш на помощи

833

Адрезс

преди 11 години

Имотите не достигат, купувайте !!!

832

Анонимен

преди 11 години

Турските провокатори във форума пак успяха да ви скарат, както са и направили преди 700г. , за да могат да ни заробят. ***.

831

до 1041 от славянин

преди 11 години

Първо се научи да четеш добре ''В края на 19-ти век турците са били 24 милиона, а сега са 55 милиона, КАТО В ТУРЦИЯ ЖИВЕЯТ И 20 МИЛИОНА КЮРДИ''', и тогава пиши!

830

до 1040 от славянин

преди 11 години

Кои ние бе, гурбетчийо, ти от кои си, да не си извънземен!? Твоята философия на бягство от трудностите е философия на мекотелото! Затова ти казах по-долу - махай се от България и не се връщай повече - мекотели не и трябват! Аз за разлика от теб ще остана и ще се боря, колкото мога, и няма да приема безродната ти ценностна система!

829

до 1035 от славянин

преди 11 години

Професора има предвид само турците в Турция, цяла Турция наистина гони 80-те милиона, но не всички в Турция са турци, няма грешка в данните му!

828

до 1036 от славянин

преди 11 години

И в САЩ и Канада ще е подобно положението, не мисли, че ще бъде само в Европа, за САЩ например още преди 4-5 години излезе статия, че цветнокожите вече били над 100 милиона - и по-точно 102 милиона - черни, латиноси и жълти!

827

силвия

преди 11 години

Сивия, ако ще говориме за дередже, вайкане и чужда държава, значи си говориме на два различни езика оттам и отсам Босфора. Смешно и тъпо изказване. Доколкото разбрах не си като българите- ти си високо интелигентен, работлив. Какъв беше проблемът, и за какво отношение към заглавието на статията се изказа ти тука, че не схванах?!

826

до гурбетчията от сл

преди 11 години

А ти откъде си толкова сигурен, че всички българи крадат ако не си от крадците!? Има една максима, която казва, че ''човек вижда в другите това, което е в него самия'' т.е. проектира собствените си качества върху другите! Но по принцип истински свестните хора, понеже са скромни не се стремят към власт, към нея се стремят морално деградиралите, алчните, мързеливите, тарикатите, затова на власт (по целия свят) са подобни хора, но там ги е страх от законите, а тук - не!

825

хмммм

преди 11 години

Драги сънародници, обичам България и българите (арменците също, турците според зависи, *** са ми противни). Един съвет, ако позволите. Щом ще бягате от България, то да не е в Европа. След 10-15 години, Европа ще се срине. Вашите дъщери ще ги *** с извинение араби, ***, *** и прочие. Германия може и да е 80млн., но аслъ истинските немци намаляват, топят се като ланския сняг. Не късайте връзка с България, че току виж ви се прииска да се върнете. Ако ги няма ***, България ще е с

824

в тази насока

преди 11 години

1. за 3-то и нагоре дете, детски и други социални плащания само за родители с мин. средно образование (*** рязко ще паднат като %). 2. увеличаване на фонда ин витро до мин. 100млн/годишно (сега е едва 19). 3. създаване на граждански отряди на починение на полицията в градове и села с висок % ***. 4. непрекъснат граждански натиск срещу съответните органи с цел увеличаване приходите (например язвата митници) в държавата. 5. създаване на списък с многодетни български семейства с цел подпома

823

ДО ГУРБЕТЧИЯТА ОТ С

преди 11 години

Защо да се борят българите!? Що за въпрос бе, гурбетчийо, да не би банките, монополистите, законодателството ни, управниците ни отвътре и отвън да не са нашите ''модерни''поробители!? И ти си от тези, които живеят само за джоба си и търбухо-чревогъзния си канал, затова България от такива като теб няма никаква полза - махай се от България и повече не се връщай! Ти си резултатът на новата либерастко-безродна ценностна система - няма род, родина, националност - само мангизи и плюскане!

822

някой си

преди 11 години

Проблема не е в парите бе хора. Българката ражда повече от немкинята. Висококултурните етноси изчезват (като българи, германци, французи и т.н.). В цяла Западна Европа малцинствата имат в пъти по-голяма раждаемост от мнозинството. *** са примитивни и имат свръхраждаемост. Цяла Европа загива, защото маргинализираните увеличават бясно % си, съсипват социалната система. И Америка загива, от 2011г. белите бебета са под 50%. Ще оцелеят страни, където няма права като Китай, защото това дава възмо

821

анти-урод

преди 11 години

При тези данни не може да не признаем на номенклатурата, че си върши задачата образцово.

820

Ибрахим

преди 11 години

Трагедия пълна... а то как да се множим при положение, че мъжете много ги мързи а жените киснат по заведения, пият и пушат. *** хващат през пижамата, българките с три инвитрота едва едва раждат. Много сме се разпасали, няма как да оцелеем при такова условие. Много има за оправяне, но едно от всичко е да се приведем във ред нас самите като поведение и манталитет.

819

до 1020 и ,1022 от с

преди 11 години

Не сте ли българи/ки, че пишете на sveisarski и evropeiski! Вие сте много добър пример за резултата от обезродяването на българите, защо не си спомните легендарните думи на Паисий!? Народ, който има собствена азбука да пише на чужда!!!???

818

Българин

преди 11 години

Ако стане така да защитавам България взимам си багажа и адио рио.На Левски как са умрели роднините знае ли някой.В мизерия.Майка му се самоубива от немотия.Ами опълченците от Шипка ? Всички измират в немотия,единствено Каравелова е давала милостиня.Ами на Ботев жена му не е ли била слугиня за да преживява.А Петко Войвода?А на държавни постове само мекотели.Затова стане ли нещо героите са в гробовете и роднините им се мъчат.