165

до184

преди 11 години

За кво ри е оръжие? Най- много да се гръмнеш с него чичовото! *** нямаш ли си да си играеш?!

164

НАРИЦАТЕЛНО!!!!

преди 11 години

Пряко по НТ / около 6.50 ч./ от мястото на взривовете. Жителка на селото за личния състав на фирмата: Наемаха се хора без образование / неграмотни / и без чувство за опазване както на собствения живот така и на другите.ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ хорааааа.Такава е политиката на ГЕРБ: Максимум печалба, а живота на хората и пет стотинки не струва. /// Цеха е открит преди ДВЕ години //. Вижте какво става с цеха и сега го съвместете с ДЪРЖАВАТА. И тя ще хвръкне под ръководството на образованите ГРОБ-ари!

163

до "Отвратен&qu

преди 11 години

Алооооо, я леко с квалификациите! Кой знае ТИ какъв си ***, тръгнал да обижда другите! Ми отивай в Америка бе, те там са с по 3 чифта мъдя!

162

пак оня

преди 11 години

същото стана преди доста години и в завод Дунарит край Русе. Трима човека просто се изпариха от взривовете. не може при кратер дълбок 4 метра да има оцелели . въпросът е колко са действително работилите там хора

161

олеле

преди 11 години

защо аз, като примерен гражданин, неосъждан и с чисто досие НЕ мога да притежавам оръжие за самозащита, а тия частни фирми си имат няколко хиляди тона тротил ??????

160

Отвратен

преди 11 години

Тоя на снимката е български полицай. Разгърден, разпасан .... типично запитие. Ей, за това мразя да ми дават сравнение с `ако това беше на запад или в Америка`. Там такъв клоун просто няма как да видиш.

159

Анонимен

преди 11 години

Тоя на снимката униформта му е два номера по-голяма : ))) Мяза на някой клошар

158

byba

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ Е ГЕТООО!

157

жоро

преди 11 години

щом складовете се стопанисват от софийска фирма , работата е ясна - далавери.

156

Анонимен

преди 11 години

...

155

ганю

преди 11 години

ЦЕЦОООООООО КЪВ Е ТОЯ КАДЪР БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.ЕВРОПЕИСКИ КАТАДЖИЯ ЛИ Е ИЛИ МАНЕКЕН

154

ПИТАНКО!

преди 11 години

Незнам за каква Сирия говорим..тук благодарение на военния министър и другите ваши избранници все повече прилича на военна зона особено след днешните взривове до Ямбол..ОСТАВКА НА ВОЕННИЯ МИНИСТЪР АНГЕЛОВ И ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО!!!

153

Анонимен

преди 11 години

Куката от снимката е напушена като ***!

152

f

преди 11 години

АКУЛИИИИИИИИИИИИ

151

Анонимен

преди 11 години

Айдееееееее, първо тройната ламя гръмна едни складове край София, сега и тиквените дерибеи се разписаха. Явно големи далавери падат с тия боеприпаси.

150

Лека нощ

преди 11 години

Хайде лягайте и спокойни сънища. Утре ще се събудим с новини и видео клипове в които Боко ще изгрухти поредната си изцепка. Колко адекватно правителството е реагирало, каква помощ Цвъ цвъ е оказал и че тази фирма е създадена по времето на управление на БСП. Как добре си знаем циркът в който живеем.

149

мдааа

преди 11 години

Оставка за рекордьора по нищоправенеш-Аню!

148

Георги Димитров

преди 11 години

Аз само бих се запитал как може да се даде на някаква частна фирма да обработва подобен тип материал. Отговора който си давам е че фирмата въобще не е "някаква", а обработката далеч не включва простото обезопасяване на припасите а пак поредните схеми за печалбарство.

147

Нищо ново

преди 11 години

Преди стотина години един мошеник,близък до тогавашният министър-председател е купил боеприпаси по вторият начин и заключил хора да ги обезвреждат-мъже,жени и деца! Подробности в "Уикенд"

146

Генерал от ДС

преди 11 години

И ся ко,питам аз и отговор не искам.Нали всички гледате ТВ и се кефите на продукцията "Стъклен дом"с която целим да прехвърлим вината за геноцида и ограбването на наши агенти като "Братя Галеви"дето много бързо бегат,щот никой не ги и гони!Цирка свърши,пак ще има наложен милиционеро -социализъм,защото просто никога не си е заминавал!Нали разбрахте колко е лошо без цигари и червен фашист да ви гази?