20

Анонимен

преди 12 години

da se legalezira kato v holandia i lekata droga ,togava ste ima i mnogo turizam i rabota za mnogo zeni,

19

ti_gonish

преди 12 години

To da sa samo prostitutkite problema v taq darjava s med da gi namajesh..

18

sofeto

преди 12 години

Услугaта си е услуга и трябва да се заплащат а "социалните работнички" да си плащат ДДС и данък печалба. Решение! Дянката да им върже по един касов апарат на "П....."(като на бензиноколонка), директно свързан с НАП!!!

17

jiko

преди 12 години

SPETE SPOKOINO, VSICHKITE 3 MAJKI I 3 JENSKI PROSTITUTKI SA ZALOVENI V SPEC AKCIA!!!! BRAVOS!!!

16

Цвъ

преди 12 години

И сега как ще плащаме глобите, в брой или в натура ?

15

до номер 8

преди 12 години

Да те светна,че очевидно не си наясно. Вярно е, че проституцията не е забранена, ама сводничеството е. Това пък да ги съдят по чл.300 и някои си от НК за изкарване на доходи по нетрудов или неморален начин е стара ракия. Преди няколко години ги бяха поопукали бая в Пазарджик. Истината е проста-хващат тия, дето конкуренцията ги топи и не си плащат.

14

Анонимен

преди 12 години

Варненският районен съд осъди 22 жени за получаване на средства по нетрудов и неморален начин. - Защо да е нетрудов и неморален? На Калина Илиева постъпката е много морална! Това е България! Много жалко и смешно!

13

има и още

преди 12 години

Таксиджиите също доста активно участват, много от тях разчитат най-вече на обслужването на вертепи. Ако ударят и таксиджиите, проституцията ще намалее с 60%.

12

Легендата

преди 12 години

Batman Beyond Return of the Joker Uncut - 2002 xvid ws dvdripmentary [Honeyko]

11

gomor

преди 12 години

до 6Дваж по-шашнат. Нещо не вдявам каква е връзката на СИМ картите и телефоните. "Получаване на средства по нетрудов начин" значи да те плющие загорял тираджия не било труд, да ти посинеят бузите от свирене също. Порно актрисите и музикантите в духов оркестър също не се трудят!?!?А тая на снимката *** ли е или някоя монахиня си сменя спуканата гума?

10

ТТ

преди 12 години

Хахахахахаха сетила са мара да са пообара

9

За добри резултати

преди 12 години

Веско Маринов издава нова песен. Крайно време е Цветан Цветанов да бъде похвален за шерлок - холмските си умения. Е, Галевите избягаха, ама това е дребна работа. Само двама са. А тези: ЧЕТИРИ х ЧЕТИРИ.

8

хах

преди 12 години

Който не киха - така става ... на всички ни е ясно. Защо поне не се излагате с такива "акции" ?!?

7

/m

преди 12 години

В България проституцията не е забранена. Пореден кьорфишек.

6

егати държавата

преди 12 години

...."и след като си платиха на съответното РПУ ,бяха пуснати .....",без изненади!

5

Шашнат

преди 12 години

Айде бе?!?! Това сериозно ли?!?! В България верно ли има проституция?!?! За сефте чувам такова нещо.. :) ;) :) Сигурно е била адски мащабна и култова милиционерска акция! За която милиционерите участвали в нея са получили за награда почетна грамота,преснимана на ксерокс и безплатен билет за концерта на Веселин Маринов по случай 50-годишнината му! За следващата им акция им препоръчвам ГОРЕЩО да "потърсят" в повечето така наречени "сайтове за запознанства" където ще падне "голям улов" определено!

4

Анонимен

преди 12 години

Браво ама как са ги спипали умници, хайде да тръгнем по пътищата да видим колко си се разкарват е тъй ама никой не ги спипва.

3

кар

преди 12 години

Браво, на героите от МВР , хванаха няколко *** да си го слагат за пари, направо медал ще им дадем , а Галевите с милионите кучета ги яли.

2

ченге

преди 12 години

Спецакция! Колко респектиращо звучи! А си е чиста дивотия.Та в почти всички вестници - да не споменаваме електронните медии - има обяви от *** или публ.домове. Кого заблуждават ченгетата? Спецакция има само там, където не са си осигурили опека от РУ на МВР.Що не се занимавате с нещо по-сериозно?

1

anonimen

преди 12 години

Scetovodni otceti bez da imat Glaven Scetovoditel,eto ot kakvo moze da se pouci Administraciata