10

еврипид

преди 11 години

Безплатен обяд няма,здравеопазването струва пари и ако искаме да се подобри,трябва да сме готови да плащаме повече за това и да направи така,че парите да се изразходват честно и прозрачно,а това не може да стане със сегашната здравна каса,където никой не знае кой какво прави и кое колко струва и всеки краде колкото може.Трябва парите да отиват в частни каси,които да покриват разходите по лечението ни,иначе ни чака още по-лошо здравеопазване.

9

Анонимен

преди 11 години

Глей ти. Аз искам да си плащам само на частен фонд и да си избирам лекар. Става ли?

8

мими

преди 11 години

Сега ще кажат, че тези които са неосигурени са пушачи

7

Стефка Стефанова

преди 11 години

"ТРЕТАТА ГРУПА НЕОСИГУРЕНИ СА СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ ХОРА".Що за общество сме,след като в него има хора,които дори здравните си осигуровки не могат да платят?!Не, че не искат-НЕ МОГАТ...Кой УМНИК от всички властващи правителства на прословутия ПРЕХОД може да даде някакъв смислен отговор??? КОЙ?!?!/РИТОРИЧЕН ВЪПРОС/.

6

ANONIMEN

преди 11 години

6TE SI IZBIRAME GROBI6TA SAMO S 4ASTEN ZDRAVEN FOND )))))))))))))UBIIICI ZATRIXTE NACIQTA

5

румен221

преди 11 години

Да почнем от доходите на министъра на здравеопазването...- ПРЕМАХНЕТЕ "ТАВАНА" НА ДОХОДИТЕ (2 000ЛВ.), ЗА КОИТО СЕ ПЛАЩАТ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ... - ОСВЕН ОТ ДОХОДИТЕ ОТ ТРУД УДЪРЖАЙТЕ ОСИГУРОВКИ И НА ЛИЧНИТЕ ДОХОДИ ОТ СОБСТВЕНОСТ...!!!И НАКРАЯ...:- УДЪРЖАЙТЕ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ И НА ЛИЧНИТЕ ДОХОДИ НАРЕЧЕНИ "СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ"...!!! ТЕЗИ ХОРА СЪЩО СЕ ЛЕКУВАТ...!!!- НА "ЗАПЛАТА" ОТ 240лв. УДЪРЖАТЕ ОСИГУРОВКИ, А ЗА "СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ" ОТ 700ЛВ НЕ УДЪРЖАТЕ... - ЗАЩО...???

4

Анонимен

преди 11 години

Тази *** се вписва идеално в състава на правителството. Най-накрая си намериха подходящ министър на здравеопазването. Само й вижте тъпата муцуна ! Същата като Моньо Пицата и Цв. Ами със осигуровките на *** как стоят нещата ?!

3

fleа

преди 11 години

Време беше да сложим министър,който не е лекар и резултатите веднага се виждат,започнаха да падат цените на лекарствата,влезе в сила забраната за тютюнопушенето на закрито,а сега се премахва и плащането за избор на екип,това е което трябва да се прави,но досега лекарите си пълнеха гушките и хич не им пукаше за пациентите.

2

елена

преди 11 години

Това трябваше да се въведе доста отдавна,но нали до сега здравните министри бяха все лекари и пазеха интереса на колегите си,а не този на пациентите,поздравления за смелостта на министъра.Който иска по-специално отношение и различни екстри да се осигурява във втори частен фонд и той да му покрива разходите за това.

1

Възмутен

преди 11 години

Тая е...нямам думи. Какви частни здравни фондове, ***? Нали ги закриваш с промени в Закона за здравното осигуряване, предложени лично от теб?