159

ДЗИ

преди 11 години

а сега вие данакоплатците ще платите Беимвето, щото женицата не е виновна. тя бремена, ще пометне. оная *** вчера дете имала. аз пък имам коте.

158

разбирач

преди 11 години

на никито перука джуниър жена му ще да е това

157

баче кико

преди 11 години

ЖЕНА ШОФЕР НЯМА !

156

???

преди 11 години

Бе нещо не ми се върза това с " вината е на двамата участници в ПТП-то" !? Ако бременната жена е минала на зелен светофар , то тя е била с предимство , " светлинната сигнализация "може да бъде и един най обикновен мигач или присветване с фарове , линейката за да бъде с предимство трябва задължително да е и с включена сирена според правилника !!! Там изрично пише ( ...със ЗВУКОВА и светлинна сигнализация) , то ако е за буркан ... те и боклуджийските камиони имат такъв ...

155

Горанов

преди 11 години

Лично аз съм бил свидетел как линейка точно на този булевард малко преди светофара пуска буркана за да не чака на червено. Това не е нормално, нали ? Такива шофьори трябва да бъдат санкционирани за използване на службата като предимство. Не ми се вярва жената да е виновна, повече вина има шофьора на линейката поради изброените горе фактори, които не се случват за първи път, и няма да е последен!

154

до тони

преди 11 години

ти *** ли си? това е линейка, а не бакшиш или маршрутка, на тях ТРЯБВА да се дава път! голям си ***! сметни 2+2 -> бременна с бмв, и като видиш снимките на бавареца ти става ясно колко и е акъла

153

Scottish

преди 11 години

жени, остави ги в кухнята за друго не ги търси.

152

кърт

преди 11 години

ами ако беше дете гони топка, тая не е и разбрала , че се е блъснала. помислила е заметресение

151

силвия

преди 11 години

Бременна жена не трябва да шофира. Когато сме в това деликатно положение цялата ни химия е променена като сетива. Няма да избяга купона и живота за девет месеца, бъдещи майки!

150

мравояд

преди 11 години

да се блъснеш челно в линейка не е проста работа

149

Анонимен

преди 11 години

VIE VIDQLI LI STE JENA V BOGATA6KA KOLA KAK KARA??? AKO NE STE ELATE V SOFIQ DA VIDITE, KARA SE BEZ DA SE OGLEJDA S EDNO OSOBENO IZRAJENIE NA LICETO, VSE EDNO - SVETA I MOI!!! OSTANALITE SA PLEBEI I TRQBVA DA SE SUOBRAZQVAT S MEN, KOLATA MI E SKUPA I MO6TNA A VIE MI PRAVETE PUT. AKO E BILA JENA S PO-OBIKNOVENNA KOLA NQMA6E DA STANE NO PARI4KITE ZASLEPQVAT O4ITE I ZAMUTNQVAT SUZNANIETO. ETO ZA6TO HORATA NE OBI4AT BOGATA6ITE, TE SE DURJAT VSE EDNO VSI4KI ZAVISQT OT TQH.

148

Анонимен

преди 11 години

sigurno e niakoia tapa selianka kakto pove4eto koito se iztresoha v sofia za poslednite godini no da e jiva i zdrava vse pak

147

dsadsa

преди 11 години

ЗА да има предимство линейката, тя трябва да е с включена светлинна И звукова сигнализация!Това, че било късно, тогава може да се пуска сирената само при приближаване към кръстовище, но карането без сирена е опасно, дори вечер.Все пак вечер и хората са изморени, като карат....вината е и на двамата!

146

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно съм съгласен, че зеленото не озачава "минавам като кон с капаци", но хайде че минава линейката за 1мин покрай блока и е със сирена няма какво толкова да стане. Предполага се, че щом е със сирена значи бърза .. демек се движи достатъчно бързо. Едва ли ще има възможност да събуди целия квартал.Нощем пускат само лампите, защото се вижда от далеко и има ПО-МАЛКО движение по улиците. Няма задръствания и няма кой да им се пречка. 21 часа не е достатъчно тъмно за да се вижда от далеко.

145

да допълня и аз 155

преди 11 години

Само мрънкате, ама ако закъснее линейката що закъсняла с една минута , две минути. Относно звуковия сигнал, ако земат и нощем да се движат със звуков сигнал ( а 21:00 повечето деца и възрастни са по леглата ) ще ревнете и писнете че ви нарушават спокойствието. Няма угодия начи!!! Истината е че винаги трябва да се оглеждате за линейка или друго превозно средство със специален режим ( пожарна , полиция) , или да го кажем тъй зеленото не значи "минавам кат кон с капаци , на мен ми е зелено"!

144

ot BMW fen

преди 11 години

Мила редакция .... случилото се не може да бъде поправено ... но можете ли да ни осведомите ... как е Плода на родилката ... дали е здрав и по вазможност какво ще е ? Дали ще е 1-ка , 3-ка ( и дано да е новата 3-ка ) , 5-ца или .... можеби 6-ца КАБРИО . Ще чакам да ни отговорите ... :)

143

Анонимен

преди 11 години

Да, пише сВетофар. Също така пише, че ако свети зелено аз имам пълното право да премина през кръстовището. Ако линейката е със светлинен + ЗВУКОВ сигнал трябва да ги пропусна. Същото се отнася и за полицейските автомобили и за пожарната.

142

....?

преди 11 години

Какво пише за бременни и малки деца ,в закона за пътищата ?В предишният закон за движение по пътищата пишеше ,че жени в положение ,бременни ,и деца до 16годишна възраст ,нямат право да се возят на ПРЕДНИТЕ СЕДАЛКИ В АВТОМОБИЛИТЕ ,камо ли да шофират...!

141

Анонимен

преди 11 години

пише "светофари"

140

ДО 169

преди 11 години

А какво пише за сфетофарите и кръстовищата ,за "звуков сигнал и светлини",как се преминава от същите....?