116

Анонимен

преди 12 години

Пред БКП/БСП терористите от ал-кайда са като деца които играят на фунийки.

115

духовната храна

преди 12 години

Най-обичам другаря Цветанов, когато с пяна на уста излива тонове помия върху някого. Това много се харесва на ***, които гласуват за него. За тях помията е духовната им храна.

114

апартаментите

преди 12 години

Цецо, как вървят апартаментите на пазара?

113

Циркаджии

преди 12 години

Започна предизборната лайнохвъргачка. Крадецът вика: "Дръжте крадеца!". И какво излиза - мутрата обяснява произхода си. Интересен феномен, и чисто по български: "Кой ми *** в гащите?" - запазена марка на управлението на ГЕРБ.

112

Анонимен

преди 12 години

До 129 Мата Хари или тетка МараТетка Маро, май вече на комунистите не им издържат нервите, заради постоянните вътрешни и международни успехи на правителството на ГЕРБ и в частност на мин. председателя Борисов и вече започнахте да плашите хората с терористични актове! Тази терористична дейност е присъща на комунистите, те неслучайно взривиха навремето / 1923г/ централна църква в София и убиха над 200 човека, като една голяма част от загиналите бяха ветерани-герои от няколко войни, прославили България завинаги! Такава подлост и низост само безродните български комунстите могат да го направят да избият родните си герои!

111

Анонимен

преди 12 години

Има ли поне един който да се съмнява че столетницата не е котило на корумпирани и криминални типове?

110

Наблюдател

преди 12 години

Този паткан на снимката не е глупав.Приеха си закона за имунитет от разследвания на престъпленията им.Мястото му е да *** камъни на автомагистрала Тракия,та и той да даде своя дан за благото на народа.

109

Анонимен

преди 12 години

шумкаря кожата си мени, но крадливата си природа никога

108

до113

преди 12 години

"Цецо пак почна с тъпите изказвания, БСП, Костов все някой друг, а не той и Тиквата били свързани с организиранта престъпност!"Ами хубаво бе, "умнико"! След като са били "свързани" според теб ББ и ЦЦ с организираната престъпност, къде бяха Костофф /4 г./ и БСП /около 12 г. на власт след 89 г./, та не ги тикнаха където им е мястото?!

107

Mata Hari

преди 12 години

През последните 48 часа мерките за сигурност са в Пълна бойна готовност, миналата седмица на 31 май е получено заплашително съобщение, че на 5.06.2012 година пиково време 17,45, ще бъде извършен атентат в Софийското метро. В медийте няма нито едно съобщение за да не се създава излишна паника?!?!? Питам, Кога Държавата ще поеме своята отговорност за Народа си?! ПРИЗОВАВАМ В РАМКИТЕ НА ЕДНА СЕДМИЦА ГРАЖДАНИТЕ ДА НЕ ИЗПОЛЗВАТ ПОДЗЕМНИЯТ ТРАНСПОРТ! Разпространете съобщението!

106

Анонимен

преди 12 години

ТОВА Е ИСТИНАТА !

105

Анонимен

преди 12 години

Гейберасткият принос за вътрешната политика, не се е променил за последните години.Оплюй противника, окаляй го в медиите, после го остави да се оправдава, но без да се шуми много във вестниците и телевизиите контролирани от ГЕЙБ.

104

Анонимен

преди 12 години

Кой не знае за председателя на БСП Станишко?Кой не е чувал за този очилат Лапнипишко?!Пишман председател стана и на ПЕСтози убит червен клес и то благодарения на Бойкокойто успя да подобри имиджа на България който бе отрицателен по време на управлението на Станишко и Козаради десетките показни убийства и отвличания в Чалгария!Бойко ни върна държавата за което ще бъде винаги велики на изборите догодина БСП пак ще опита железния му чепик!А вий платени, продажни, безродни комунетапродължавайте да си вирите *** дупета в нета и да се правите на умни и колко много сте храбрида, но само пред компютъра: хванали с едната ръка мишкатаа с другата ръка на Антон Кутев ***!Иначе сте жалки и подли безродни олигофренис кухи червени кратуни и с анусчетата доста разширени! Въпреки вашия неистов и жалък ежедневен медиен вой,за народа, Борисов е истинския геройс него България ще върви вече само и само напредникой не иска да се връща безкрайно лакомия и нагълГоцево комуно-капиталистически гнет!

103

БОЙ за СВОБОДА

преди 12 години

Тая партия е обявена през 1990г.за ТЕРОРИСТИЧНА имам предвид БКП,а терористите-убийците смениха само една буквичка и станаха БСП,но тероризирането на народа ни продължи да не би някой да са забравили групировките,куфарите с милиардите,фалита на банките и 300% инфлация под прякото р-во на Жан Виденов и днес,говорят сякаш са открили топлата вода.Не се ли вдигне народа да ги изрита от Парламента,мародерствата и ограбването на народа ни ще продължи....

102

Анонимен

преди 12 години

Червените в червената книга.

101

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ-Е сигурен победител,защото,има 1 200 000х.мъртви души по списъците и като прибавим най-малко 400 000х *** и семействата и роднините на 100 000х. държавни служители и все ще се намерят още заблудени от това управление, изборите са обречени дори да не правят ПР кампания , те ще бъдат вечни ами да вземем да се изнасяме който на където види,това е спасението от мизерията!!!

100

dedi

преди 12 години

xamstera i cyalata mu pasmina v zatvora

99

BG

преди 12 години

Най-естественото нещо е престъпниците да са свързани с престъпници.

98

da

преди 12 години

БСП - лъже и краде :)

97

институт по скачване

преди 12 години

Скачваме съсели сякакви!