83

Do Стамат

преди 11 години

estestveno, che sam vijdal Kukata !!!! Mnogo pati! Vseki ponedelnik ot 2100h !ti ne znam za koq kuka govorish ;)

82

ицо

преди 11 години

Това момиче,наистина е страшно кухо,няма с какво да бъде оприличена....Кухо като маруля може би?

81

Стамат

преди 11 години

Абе "Varnenec" ти виждал си Камен Балбузанов-Куката.Видно е,че на снимката на статията не е той,а просто е сложена обща снимка заради заглавието.Куката е късо подстриган и винаги е спортно облечен - razkritia/wp-content/uploads/2011/03/Image_573230_5-300x224.jpg , но да се върнем на темата.Куката си е повярвал,че е безсмъртен и си позволява много.Време е да го свалят на земята и да го приберат по строгите затвори за поне 20-30 години та Плевен да се отърве от него.

80

Анонимен

преди 11 години

При кой да иде?! Много ясно, че ще иде при някой ***, с който му е на интелектуалното ниво. Коя, средно интелигента, отрасла в подходяща среда и възпитана, жена ще тръгне да се занимава в такъв ***. Както и кой успял мъж ще седне да си другарства със Златка Райкова, освен за повече от веднъж. Тя тази едно сложно съставно изречение не може да състави и освен да пъшка друго за нищо не става.

79

До Златка Райкова

преди 11 години

Г-жо Райкова,вие сте от обслужващият персонал на хай-лайфа.Не се самозалъгвайте,че като ядете без пари по партитата,а после обслужите определен типаж,сте от хай-лайфа.ПАЗИ БОЖЕ СИЛИКОН ДА ПРОГЛЕДА

78

Varnenec

преди 11 години

aa tova na snimkata ne e Kukata!!!dnes.bg , Kukata e s dalga kosa i e dosta po-golqm MAJ ot tozi s rozovata rizka ot snimkata

77

Анонимен

преди 11 години

POZNAVAM KUKATA OT 1-VI KURS VINAGI SE IZMAKVAL TOI IMA HORA I ZA KAKVO GO LOVAT DA PI6AT PO VASNICITE.ILI GO SADETE ILI GO OSTAVETE NA MIRA

76

Очевидец

преди 11 години

Тя тъкмо го е обезвреждала когато ченгетата нахлули ..

75

Стамат

преди 11 години

От години се знае,че куката е човек на Таки и,че полицаите и по-точно Румен Петков го пазят.На Плевенчани им е писнало от този *** да се разхожда из центъра като освободител,да се подиграва с персонала и клиентите на заведенията и да кара в насрещното движение все едно е Бог!Кой е тоя бе?Нали и той *** миризливи ла*на като всички нас.Знаят го кой е никой не го закача,ама той не може така да търпи и трябва да си покаже селския манталитет и простащина.Време е да го приберат.Стига вече!!!

74

arhar

преди 11 години

А пък аз очаквах русата Златка да се кандидатира за депутат и дори щях да гласувам за нея ... Жалко !

73

ТPE3BEH

преди 11 години

"Моля ви, само не ме снимайте, за да не ме види жена ми", примолил се Куката, цитиран от в. "Монитор".Журналистиката е една доста долна професия! Защо не отразихте новината без тази малка подробност?Това, че е наркодилър едно на ръка, но защо се бъркате в личния живот на човека и му правите мръсно така?

72

Топ новина

преди 11 години

Русото Злати ще съди България в Страсбург. Цецовите *** не дали възможнст на клиента да и плати за услугите...

71

kosharevskia

преди 11 години

айде сега при дачи или при сумиста!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

70

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

DALI SCHTE IZCHEZNAT NARKOTICITE SLED TAZI AKCIQ....NADALI.....CQLATA OPERACIQ E ZA DA SE PRIBERAT PARITE NA ZADARJANITE....I PARTIINATA KASA DA SE NAPALNI.....

69

азз

преди 11 години

пичове,куката е под закрилата на бсп!задържат го,от софия идва "съдия",и след 5 минути е на свобода!преди няколко години(4),куката и ощее един,мисля че бе гулянския,хванаха един от плевенските дилъри който работеше за себе си.биха го и го е***а в парк кайлъка!дилъра за шест месеца в затвор с лек режим,а двамата получиха по две години" Домашен затвор"!аааа,само куката домашен,другия беше за една година в плевенския!да не споменавам хулиганските прояви,за който,аз,примерно,ще си полежа около 5 години зад решетката!сега си коментирайте колкото и както искате!кервана си лае,кучето където иска си пикае!

68

Ха ха ха ха ха ха ха

преди 11 години

Страховит наркобос, агресивен и не знам какъв още, ама го е страх от жена му!Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха хаА Русата Златка брои ли си ги изобщо? Този кой е под ред при нея? 1001-ия, 2003-ия или 9999999-ия?!

67

Анонимен

преди 11 години

Време му е май за трети... без чудеса този път =)

66

Куку

преди 11 години

Как са го сгащили като е бил без ***???

65

темида дге

преди 11 години

то е ясно, единственото правосъдие което ще получи е от жена си...

64

прасчо

преди 11 години

Куките хванаха Куката.Златка агент на ГДСБОП /русата/.Черната Златка да го ду-ха!!!!