154

тото

преди 12 години

Статията е в грешен раздел, пак! Стегнете се! Тоя е за сектор "Вицове"!

153

Анонимен

преди 12 години

Нагло и грозно изчадие...... Цветанов се провалил, а ти не, така ли?? Значи ли това, че Цветанов трябва да си пие кафито и да пълни касата на ГЕРБ с кървави мафиотски пари, за да бъде успешен министър на вътр. работи???? По нагли твари от алчни *** няма, а този е един от най-наглите, също като шефа му - Гоце.

152

Ментор

преди 12 години

А кой седя на сладка раздумка с Галеви под предтекст че са сътрудници... ? ? ? А за Бредно че е официален съветник на Гоце ??? Ех тез комунисти грам срам нямат !!!

151

Samo minavam

преди 12 години

Опааааа,на хоризонта се появи,по голям бандит от комунопитеците и започна да ги притиска,започна да им щипе от паричките.И се започна рев,кански рев,но не знаят на кого да се оплачат и следвашия ход е да деистват подло,по партизански.Това го умеят,псетата безродни.

150

До 236

преди 12 години

Ей, ***, аз не живея в друга държава, живея тук и съзнателния ми живот е минал тук. Също знам, чувам, гледам и мога да си правя изводи. Не ми трябва някой, с пяна на уста да ми казва истината, видиш ли големи разкрити направи. Познавам част от хората, които пишат, имате нужда да се измиете, да махнете мръсното, а след това да пишете. Че е измислица и че си гневен не е лошо, лошото е ти кой си, да не мислиш, че не ви познаваме, не знаем какво сте правили или кои сте.

149

TOQ

преди 12 години

Ne beshe li onq deto pikae po shadravanite MUHAHAHAHAHA

148

ССС

преди 12 години

Тоя още ли има наглостта да дава съвети! Забрави ли, че не му дадоха US виза. И правилно. А сестрите Белнейски? За братята - да не говорим. Тоя е един от най-опасните.

147

Минчева

преди 12 години

Този мъж, трябваше да е начело на държавата!

146

dedi

преди 12 години

v zatvora

145

Dimiter USA

преди 12 години

HAHAHA,drugaria Petkov nai-arogantno obviniava segashnoto pravitelstvo:) A spored mene triabva samiat Drugaria Petkov da bude pitan ot tribunata na parlamenta dali ne e pomognal na doskoroshnite si priatelcheta ot Dupnica - bratiata Galevi, koito taka yarostno zashtitavashe ot sudebno presledvane!A Drugariu Petkov, kakvo shte kajesh za Galevite? Kade sa sega ? Mai ti si im pomognal komunistichesko izchadie na ada! Belene za tebe alouuu! Mafiot mrusen!

144

Анонимен

преди 12 години

Отслабнал ми се вижда. Дотам ни докараха, че да ми се иска да е от лоша болест

143

Анонимен

преди 12 години

NA LITRI OGNENA VODA

142

RUMEN GO EBEM VECHE

преди 12 години

G-N PETKOV SILA BIAHTE I SE NA AKAHTE BATE TI BOIO TT KOLA TI GO NA HAKA KATO IGUMEN NA MANASTIRSTRA DESNA STRIAHA ??OPA ULEVO SA DEVOIKI TE VELO SHTEIM SLOJI ME/?./¨VSICHKI TE PEDE MOMCHETA DA SE ZAIGRAEM I NA BAT BOIKO DA OSTAVIM FC VITOSHA MIRA ZA DA IMA PEPO ZA SMETOVIKTOR GOTINOTO

141

УУУУУУУУУУУУУ

преди 12 години

Тоя му е домъчняло за Гоцевата чета.Браво на Цветанов!Но съда все още е подвластен на Гоцю,те и за това съдиите се направиха на луди и четниците избягаха.

140

Вагнер до 217

преди 12 години

Пич 217!Вземи се образовай малко преди да пишеш глупости!1- Бкп т.е бсп е създадена от евреи,и до ден днешен поддържана от тях,то и затова съселоТ, отказа Гоцю от надпреварата за председател на Бкп.2-Тиквата пич,ако беше се фанал със евреите,сега Шеврон щеше да вади шистов газ,и нямаше да сменят гейа Ворлик със еврейката,която ще го наследи.Тиквата пич,е игла в окото на евреите от USrael.За сега Тиквата пич се съобразява само с евреите от ЕС,защото по закон е така.Нали сме у ЕС все пак!!!

139

дрога за Вашите деца

преди 12 години

Тоз беше засечен от чуждо разузнаване как дава указания на Галевите как да прекарват дрогата. Дадоха записа на хамстера ,но онзи *** не се реши да го уволни, докато натиска от ЕС стана непоносим. БСП продава наркотици на децата ни...........провал е че този и другите червени кожодери и търговци на дрога от посерано са на свобода

138

Вий жертва паднахте.

преди 12 години

Много свидни жертви дадоха черверастите - Гриша, тракторо, Галевите ,Брендо все техни хора дето им плащаша за да тероризират народа и да го държат в страх.............

137

Плевен

преди 12 години

Голям ***, как може да му се дава думата....? Не могат да разберат,че са вече в небитието ... Гнусна мутра

136

toi e

преди 12 години

CMALCHANIE TO E VECHNO G-n Policai i moite i tvoite sa vatreshliakatarnikG-N R.Petkov DA NE NI ZABRAVISH VIKO

135

добър вечер

преди 12 години

Тиквата се е хванал с еврейте от Брюксел и ще разчистят тукшните червени *** като пикаещия у фонтани. Те това е истината по въпроса. България е в добри ръце, но все пак не може да се има пълно доверие на една Тиква. Тиквата си е проста мутра и може да сбърка от глупост нещо. Дано ония правилно му дърпат конците и не му позволяват да кривне от правия път. Гражданско общество нямаме, тъканта му е изградена от страхливци и мухлювци. Лека вечер на всички и всичко хубаво !!!...