244

Анонимен

преди 12 години

Това го гледах по ТВ-то. Голям смях. Доган си вадел елката от чантата и почвал да си смята язовири. Ха ха ха. Абе и ние сме инженери, ама все едно аз да си извадя елката и да си сметна един космически кораб.

243

ds

преди 12 години

вълканов, ти нямаш срам и си без очи

242

кали

преди 12 години

Абе, Вълканов , вярвяш ли ,че някой ти вярвя? Доган- хидроинженер?За 2милиона може да стана и самолетоносач!!!!! Лъжци!!!

241

Жорж

преди 12 години

Струва ми се, че по-опасното и набиващото се на очи е друго: Н.Вълканов може да е и подозирам, че е параванът на Доган. Ако това е истина, а май нещата натам отиват, защото Доган по линия на ДПС му е шеф, а именно Н.В. отпусна 1,8 млн лв на Сокола, то това означава,че цветната металургия и по-конкретно добивът на олово и цинк, започвайки от добива на оловна руда и флотацията й , щеше да премине в ръцете на Доган, разбирай - на ДПС. Защото Вълканов искаше да закупи и ОЦК-Кърджали. Това ГЕРБ не биваше да го допусне... Направи ли ви впечатление,че металурзите турци от ОЦК вече се обърнаха за помощ по възстановяване на работата в комбината към Ердоган,пренебрегвайки държавната власт на БГ !

240

2343

преди 12 години

Исмаилчо, той наистина го раздава пичовски, но на твой гръб.

239

Валя

преди 12 години

А пък аз съм космонавт. И по съвместителство - капитан на подводница.

238

SP

преди 12 години

Нашата политико-олигархична пасмина наистина ни мисли за истински ***!

237

Анонимен

преди 12 години

Гад долна крадлива.

236

DO:326

преди 12 години

koga nay posle shte razberete che kapitalistite nyamat natsiya,religiya,dirjava,ezik.... eto ti primer vilkanov nali e bilgarin zashto obogotvaryava dogan ako prodiljavate da mislite tiy kakto mislish ti vyarvay mi che vilkanov i dogan iskat tochno tiy da mislite shte gladuvate oshte dilgo vreme tryabva vsichki grajdani na bg ( bilgari, turtsi ,tsigani...) da se obedinite i da zashtitavate pravata si sreshtu tiya vampiri kapitalisti a ne da nasajdate omraza mejdu horata i po toya nachin ....

235

Комунал

преди 12 години

Аферим,машалла, Доган ефенди. Темаане от мен и моите другари до земята за твоята мъдрост и за това че при теб вземахме 50 лв надник в строителството, а сега тези пари ги вземам за 4-5 дена.

234

мамка ти мутра

преди 12 години

Мамка ти мутра..най-добър хидроинженер Доган....държавата да се съобразява с големите компании,сиреч и с теб...мамка ти мутра...В нормалните държави..държавата определя рамките с които БИЗНЕСЪТ СЕ СЪОБРАЗЯВА И ГОЛЯМ И МАЛЪК БИЗНЕС..ЗАТОВА ТАМ ИМА КОНКУРЕНЦИЯ И НЯМА МОНОПОЛИ..МАМКА ТИ МУТРА...ФАКТЪТ ЧЕ НЕ САМО ГО МИСЛИШ НО ДОРИ И ГО КАЗВАШ ПОКАЗВА ЧЕ НЕ СМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА

233

аз

преди 12 години

Никога няма да има мир и просперитет в тази нещастна държава

232

България

преди 12 години

Нека първо турците признаят и се извинят за 500 години геноцид над българския народ, нека върнат имотите на българските граждани, насилствено изселени от Южна Тракия, пък тогава да говорим за язовири и магистрали. Никой не обича турците. Те имат проблеми с всички съседни държави на които са заграбили територии: Гърция, Кюрдия, Ирак, Армения ...

231

Жорж

преди 12 години

Струва ми се, че по-опасното и набиващото се на очи е друго: Н.Вълканов може да е и подозирам, че е параванът на Доган. Ако това е истина, а май нещата натам отиват, защото Доган по линия на ДПС му е шеф, а именно Н.В. отпусна 1,8 млн лв на Сокола, то това означава,че цветната металургия и по-конкретно добивът на олово и цинк, започвайки от добива на оловна руда и флотацията й , имайки впредвид,че Вълканов искаше да закупи и ОЦК-Кърджали, щеше да премине в ръцете на Доган, разбирай - на ДПС. Това ГЕРБ не бива да го допусне... Направи ли ви впечатление,че металурзите турци от ОЦК вече се обърнаха за помощ по възстановяване на работата в комбината към Ердоган!

230

иванова

преди 12 години

какво става що за държава сме?Завършил философия ,а работи като хидроинжинер?Министърката по здравеопазване,е завършила право?????????Какво учиш ,къде работиш?????????????

229

Анонимен

преди 12 години

Няма ли кой да го вкара в затвора НАЙ-ПОСЛЕ този *** и бандит,тази гнусна червена ***?!

228

Анонимен

преди 12 години

Не ми се живее в тази държава, в която полуинтелигентите, интригите, нискокомпетентните, егоистите, злобарите, алчните са все печелившите. Това е , защото няма критерии по които да с еработи и никакви етични правила. На запад ъв всяка компания има такива и си уволнен, ако не го спазваш. Тук е царството на от.р.еп.к.и.те. А достойните са о.тр.е.п.ки.

227

Анонимен

преди 12 години

toz sait balgarski li e

226

Анонимен

преди 12 години

Покрай скандала за убития Ахмед Амин в сараите на Доган, Вежди Рашидов разкри, че Вълканов е фактически собственик на повечето имоти на лидера на ДПС Ахмед Доган... А сега другаря Вълканов ни убеждава, че били само приятели, нали ...

225

Анонимен

преди 12 години

ДРУГАРЯ Аамет Доан - *** е най добрият хидроинженер между философите и най добрия философ между хидроинженерите...