6

Анонимен

преди 11 години

На кой му пука какви рейтинги дава международното финансово еврейство?

5

До 2

преди 11 години

Рейтинга определя каква е възможността Гърция да си плати дълговете. Е много ясно, че ако спечели партия която открито казва: "Няма да плащаме", шансът да си платят е много малък. Съответно индикаторът дето го показва трябва да падне. Ако спечели партията която приема антикризистната програма, нормално възможността за плащане и рейтинга да е по-висок. Какво поръчково има в това? Ти знаеш ли въобще какво значат тези рейтинги?

4

До 1

преди 11 години

Икономиката ни и банковата ни система наистина е една от най-стабилните в Европа и ако имаш дори средно образование по икономика, ще знаеш че е така. Всичко друго са популистки приказки на дърти пияници на по чашка вечер, или бабички на седянка. Един млад, що годе образован човек трябва да има идея как стоят нещата и да е наясно, че стабилна икономика обикновено е противоположното на: На мен ми дават много пари, за да свинея.

3

Анонимен

преди 11 години

СИРИЦА...Ще ви боднат,и без вилица...

2

Анонимен

преди 11 години

Moodys са поръчкова агенция на богаташи и целят да дестабилизират цели държави. За Гърция няколко пъти ту качваха, ту понижаха според това кой ще дойде на власт като вдигат рейтинга, за да паднат лихвите за проамериканско и проевропейско правителство от шайка гръцки кредитни милионери и милиардери.

1

лъжи

преди 11 години

Рейтинговата агенция Moody's е манипулатор на световно ниво. Щом на нас са ни казали, че икономиката ни е стабилна, да си направим изводите.