40

Мъни, мъни

преди 11 години

1.5 млн. х.я в г.зовете на дебилните кучкари.

39

Жо

преди 11 години

НЯМАМ ДУМИ, за какво се харчат парите на данъкоплатците, т.е. моите и вашите пари, които Общината ни събира пряко и косвено.За 1000 кучета -милион и половина лв. и 40 000 кв. метра площ. Това прави по 1500 лв и по 40 кв.м. площ за всяко куче!!!С толкова средства и терен може да се построят детски градини за 500 деца.

38

NikolayKolev

преди 11 години

До 43Добре. Само не разбрах защо ти е писнало от мен. Това не е въпрос, не се хаби.

37

До 38

преди 11 години

Николайчо много ми е писнало вече от меки китки като теб! Къде в Западна Европа прибират бездомни кучето и после ги пускат обратно на улицата? Безотговорност има да, но тя е на кучкарите, защото те поради своето слабоумие и умопомрачени излагат цялото общество на риск! Решение има е то умъртяване на бездомните кучета, обществено порицание на кучкарите, КРИМИНИЗИРАНЕ на отглеждането на кучета на улицата, масово маркиране и кастриране на ДОМАШНИТЕ кучета!

36

Данче

преди 11 години

А приют за човеци кога ще построите? Имайте в предвид, че и бездомните хора в България не са малко, но тях кучета ги яли.

35

Мила34

преди 11 години

Още когато министър Найденов предложи промените в закона стана ясно, че предстои активно изграждане на подслони и приюти за кучета. Този проект, чието изпълнение предстои, е доста голям по мащаби, защото броят на кучетата които предвижда, може бе се равнява на броя на абсолютно всички бездомни животни в района на Кремиковци. Вероятно няма да отнеме много време изграждането, факт е, че обещанията от преди месец едно по едно се изпълняват, целият диалог определено е бил нужен.

34

анонимна

преди 11 години

Тогава като си е твои проблем, ако си от пострадалите дали така ще говориш (пишеш).

33

Ставракис

преди 11 години

Това си е мой проблем!

32

NikolayKolev

преди 11 години

А чии пари да се използват за софийските кучета? На парижани може би? Кой трябва да поеме последствията от нечия безотговорност? ЕС? Г8? Извънземните?

31

анонимна

преди 11 години

Ставрикис - Ти да ли си си застраховал коптора (обора).

30

анонимен

преди 11 години

и един екарисаж ще свърши работа..по евтино ще ни излезе..и по безопасно най вече

29

Анонимен

преди 11 години

ей това е ! всички предприятия на кучкарници, нека всички станем кучкари !

28

Язе

преди 11 години

Още няма места по детските градини. Тръбят, че има, но истината е, че няма! Асфалта на улицата ми е 30 годишен поне. Завод за горене на *** няма. И така нататък... Всичко Мара оправи и приюти за милиони строи за псетата. С чужди пари.

27

ставракис

преди 11 години

Пострадалите да са си застраховали копторите. НИКОЙ НЕ ИМ Е ДЛЪЖЕН.

26

Анонимен

преди 11 години

за кучетата добре, къде е обещания от Тиквата завод за *** ?!

25

янис

преди 11 години

За пострадалите от земеттресението един милион а за кучешки приют милион и половина .Кучетата в България са на по-голяма почит от хората.

24

бизнесмен

преди 11 години

Всеки сам решава за какво да си даде парите. Моите бих ги дал за кучета, за недоволни мързеливи простаци - НИКОГА.

23

anonimna

преди 11 години

Ujas za nas pari nqma .che ni trese vseki den , ama za jivotnite ima.Znachi nie sme po zle i ot tqh.

22

до 19

преди 11 години

"Умни" предложения. Ясен си ми и като социален, и като обществен статус. Я се порови мъничко по европейските директиви мъничко и помисли какви санкции ще понесем, ако дори и едно куче се убие. Проблемът с кучетата е там, че идват разни бачкаторски *** из София и изхвърлят бедните животинки на улицата. Примери- сума. Всички нови квартали. Майсторите от село взимат кученце за компания и после айде на ***. Е в Европа за такива има огромни глоби и наказателно преследване.

21

Браво!

преди 11 години

Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) осигури храна за кучета водачи от "Българско училище за кучета водачи на слепи", съобщиха от БАБХ. Утре в училището ще бъдат доставени първите чували храна за кучета - "Royal Canin Maxi Adult". БАБХ, съвместно с фирмата "САМ БС" ЕООД, която е вносител на продукти за домашни любимци и продуктивни животни, ще осигури храната за обучаваните да помагат на незрящи хора в момента животни - Зора, Зак, Зета, Дарко, Индиго, Димас, Дея, Лъки, Виги, Инди Шагра, Киатра и Иви. Съдействието на БАБХ е вследствие на появилите се финансови затруднения на единственото в България училище за кучета водачи, които възпрепятстват пълноценното изхранване и отглеждане на животните. /БГНЕС /