93

Анонимен

преди 12 години

Пак ли ще го гледа дядото?

92

Анонимен

преди 12 години

Явно са закъсали за пари,затова баща и се е обадил да каже,че има дете!Иначе не се вързва казаното от нея!Справка чичо Гугъл!

91

*

преди 12 години

Странно защо за тази покъртителна история чувам само от този сайт ?! Това е нещо, което трябва да влезе в новините, да се изкажат институции какво и защо е станало, да се каже името на тази служителка, която е допуснала детето да бъде изкарано от страната, още ли работи на същата длъжност ? Изобщо има ли някой наказан и как държавата помага на тази майка да си върне детето. Не мога да повярвам,че в 21 век с всичките технологии и изисквания някой може да изкарва зад граница българчета ей така...

90

Анонимен

преди 12 години

Алооооооооооооооооооооооооооооо,*** събуди се,вече е 08.18,но явно ПРОСТАЦИТЕ не спят и пишат изродските си коментари!

89

Анонимен

преди 12 години

Красива българка с красиво дете!Да са живи ,здрави и щастливи!А *** попова и велчев до стената и......РАЗСТРЕЛ!Да си припомним филма,как отреагира ам.посланик !И какво са ненаправили нашите ***!

88

Анонимен

преди 12 години

да отнемеш дете от майка си е ужасно, що за човек трябва да си... Добре че го е напуснала на време, кой знае на какви зверщини е способен тоя ***!

87

Селянин

преди 12 години

Митническата служителка в затвора за престъпна небрежност! Абе в тая държава няма възмездие бе?? *** сме държавата скапана. Управниците ни скапаняци и от там всичко надолу по тях се мери. Абе до кога този произвол?!

86

Анонимен

преди 12 години

браво на жената, срам за българските власти. срам и за журналистиката в бг, най не профисионалната в света

85

Vchera_Bg

преди 12 години

Колкото грамотно нацвъкана е статията, толко' грамотна ни е и цялата "журналистика"...Разкарайте номера на паспорта. ;) За детето - правилно са се развили нещата, макар със закъснение.Къде ще живее и какво ще прави, е решение, което трябва да вземе сам след време. Не по този начин.

84

Анонимен

преди 12 години

В Нова Зеландия има правосъдие ! През 80-те са били много закъсали икономически и пр. Внасят си експертно правителство и това е резултата.

83

На темида в гъза

преди 12 години

Maчкане на гражданите от БГ кривосъдието.

82

Анонимен

преди 12 години

ПЪЛНА КАША И БЕЗДУШИЕ!!! КАК Е ИЗВЕДЕНО ДЕТЕТО -БЕЗ СЪГЛАСИЕТО НА МАЙКАТА!!????БЕЗДУШНАТА РЕАКЦИЯ НА БЪЛ.ПРАВОСЪДИЕ В ЛИЦЕТО НА Г-ЖА ПОПОВА!?ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!!!

81

Анонимен

преди 12 години

Колко ще я проклина когато порасне и осъзнае как го е взела от страната на нормалните и го е преселила в България.Ама и тя лаком ***- да хване издръжката на оня.Яко го е прецакала малкия.

80

Анонимен

преди 12 години

само не разбрах едно , в предишната статия пише че ношозенландеца научил миналата година чрез дядото на момчето че има дете от Петра и пристигнал да си види детето , е как е получил детото новозенландски паспорт като нито детето е живяло в нова зеландия , нито бащата е знаел до срещата през миналата година че има дете , а новозенландеца , да си търси някоя дебела новозенландка да си му ражда дете , я майната му и на него

79

до 85

преди 12 години

Ами, като питаш- да ти отговоря бе! Относно "граничната служителка"- получила е повишение!!! Или, мога и друг пример да ти дам. Архитектката на Чепеларе я хващат с подкуп със записани пари, отпуснати от полицията в 10000 хилядният град. След 2 месеца тая същата става главен архитект на Смолян, което си е 100000 град... Ти, като задаваш такива въпроси, аз може ли да ти напомня, че всъщност става въпрос за България... Не забравяй къде се намираш!!!

78

???

преди 12 години

"Граничната служителка, която обработва документите тогава, прави пропуск, който се оказва фатален"Питам аз, случаен ли е този фатален пропуск или "случайно" е била стимулирана с парични знаци въпросната служителка. И уволнена ли е за този "пропуск" или е оставена да продължава да пропуска български деца да бъдат извеждани от държавата незаконно.

77

ak47

преди 12 години

sadat e precakal bade6teto na malkata go6ka.de da moje6e i mene kato bqh na 10 nqkoi ot na6te da me otvle4e kam nova zelandiq , avstraliq ,6tatite ,deba kolko maka 6tqha da mi spestqt ...

76

Edin

преди 12 години

*** народ сте повечето писачи тук! Жалко! Вие въобще запознати ли сте със случая? Двамта се разделят когато жената е в четвъртият месец. Опитайте се да разберете и защо се разделят. Тя го отглежда бащата разбира след 10 години че има син. дори не го познава. Идва тук и просто го открадва. Имаш син 10 години го гледаш идва някой и ти го взема!!! И го взема точно в момент, в който Майката си урежда нещата да заживее със сина си в Англия!!!! Поинтересувайте се и не бъдете плоски червеи!

75

Schutzstaffel

преди 12 години

*** скоро идва реда на четвъртия райх, свинския англоамериканоевреиски ред не може да се търпи повече. Имам семейство и дете на правилното място, но имам много приятели и роднини във България

74

WASILISQNISEWROPA

преди 12 години

VSICHKI ZNAEM CHE...MAIKATA SI E MAIKA I E NEZAMENIMA...NO AKO OBICHASCH DETETO SI,,,,ZASCHTO TRQBVA DA GO VRASCHTASCH OT RAQ....MOMCHETO NIKOI NE GO PITA ....NE VQRVAM DA ZABRAVI LESNO...PROPUSNATIQT SI SCHANS....