75

Анонимен

преди 12 години

До 75 по същия начин говореха *** за българската опозиция а една *** председател на ТКЗС се заканваше че ще докара комбайните да прегазят студентите от СУ , които стачкуваха лятото на 1990 год. правилно казват хората , вълка козината си мени но не и нрава си , същите червени изверги сте си , това е начин на мислене.

74

Анонимен

преди 12 години

Кратунче , а как се прави външна политика според теб с подържането на диктатори , които избиват народа си ли.

73

Анонимен

преди 12 години

Do 73 i kolko sela poseti в Китай ,че не разбрах. Да не говориме че това няма нищо с правата и свободите там . просто те първа там всико предстои и с нарастването стредната класа и със създаването на профсъюзите там , защото в момента липсват и най-вече когато попднат в " капана на средните доходи " , който още не са го достигнали , лесно се прави екстензивно развитие , трудното идва след достигането на определено равнище и тогава дано всико мине по леко , че ни е жална майка.

72

Кратун

преди 12 години

...зорлем ще ни наврат между шамарите. Само война и трябва на България. Предатели! Амеркианците ни ползват за маша, за да си провеждат политиката.

71

нАЙДЕНОВ

преди 12 години

Младенов,къде беше и защо не се появавяваше по телевизиите да се правиш на смел и решителен демократ когато американски самолети бомбардираха афганистанска сватба и изключително цивилизовано и демократично избиха горе-долу същата бройка невинни граждани???

70

Анонимен

преди 12 години

НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ-НАЙ-ГОЛЯМОТО *** В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ!!!!!!!!!!!

69

ИК

преди 12 години

Много правилно , в България сме я оправили.Колкото повече се слагаме на американците ,толкова повече не ни зачитат.Справка посещението на Хилари Клинтън и посещението на Плевнелиев.Смях , голям смях и резил.

68

чарли

преди 12 години

Г-н Младенов прекаления светец и Богу не е драг.

67

Анонимен

преди 12 години

Събират разни криминални *** наречени опозиция. Горко на България и българския народ !

66

Кака Миче

преди 12 години

Требва освен да си мнооо ***, ама и да си с конски чул на главата, с конски *** в учите и сърце в *** обвито, за да не знаеш кой воюва срещу законните правителства на Йемен и Сирия. Има ли некой, дето да не знае, че това са същите младежи с уахабитски брадички, които се биха в Либия, Косово, Босна, Македония, Чечня. За ужас на тея със затъкнатите сетива, това са същите хора, които се бият и в Афганистан и Ирак срещу янките. Питате защо? Ами този военен бюджет нали требва да се защитава!

65

Демагогия

преди 12 години

68 анонимен, *** си ти. Бил съм в Китай и самият аз се изненандах, защогто като тебе очаквах, че са зле. И това бе през 1996 год. А сега вече са далече напред. Виж Българина на какво дередже е, няма работа, по над 10 хиляди фирми на месец се закриват. Външният ни министър да грабва пушката и да отиде на фронта в Сирия, а не с некадърноста и подлизурството си да кара да страда обикновенния Българин. Той изобщо хващал ли е пушка в ръцете. Май не, като Станишката. Такива са военнолюбците.

64

Перо

преди 12 години

Еми това е новата българскадипломатическа школа - вижте какви квалифицирани, обиграни и рутинирани дипломати я оглавяват: Стоян Ганев, Надежда Михайлова, Соломон Паси - все видни специалисти по международни отношения... А този *** беше нещо като паж, носещ чантата на Надка Дипломатка, асистент в свирките, които големата убавица и експерт по външните работи правеше на дъртата харпия Олбрайт. Николайчо е същото *** както другарчето си Димитър Абаджиев който ще го смени когато Кунева смени Боко

63

Анонимен

преди 12 години

До 69 значи приемаш намеса на Русия , но не и на запада , това се вика двоен стандарт , кажи ми с какво право Русия би излязла срешу сирийския народ , ***.

62

Цъки

преди 12 години

Политиката на запада към сирия ми напомня за вица, в който лисицата и вълка пребивали заека ежедневно ту защото е с шапка, ту защото е без шапка, После решили да сменят задачате и да му искат цигари, като идеята била да го млатят според това дали им дава с филтър или без филтър. Хитрият заек обаче се снабдил и с двата вида цигари и вълчо и лиса, чудейки се какво да правят, пак го омлатили че е без шапка... Сещайте се кой е заекът в случката със Сирия...Жалко, че нашият *** се бута в схемата!

61

Анонимен

преди 12 години

До 66 стига глупости по БВП на глава от населението Китай е на 120 място в света , ние сме поне по средата от трази цифра , колко китайски селяни според теб получват повече от една цафара ориз , не гледай Шанхай и Пекин .

60

До 62

преди 12 години

Чедо,ами едно време американските ракети бяха насочени към нас.На мен ми е все едно чия ракета ще ни затрие.

59

Ептем ли сме прости

преди 12 години

Избитите са поддръжници на Башар Асад. И защо Башар Асад избива своите поддръжници? Май ЦРУ и МОСАД пак са в тайна връзка с Алкайда. Но какво ли ще стане ако такова избиване на невинни с цел дестабилизация на едно правителство стане практика в света. Вече видяхме Брейвик. А Разбойко ваксиниран ли, като е хамериканцки гъзолизец, че някой луд недоволен от него няма да направи същото в България? Това се има в предвид, че дестабилизацията може да засегне и нас. Всеки недоволен с пушка и на улицата

58

До 63

преди 12 години

Китайският селянин, който получава по-висока от "гражданин на ЕС"- това е критерият, а че в Китай няма гей-паради - това е проблем само на определена група от хора.

57

Анонимен

преди 12 години

до 62 а защо си мислиш че ще има милост за теб , не бяха ли по опсни за самите руснаци истъпленията на Сталин , малко ли поразии се направиха и в страните в които стъпи съветския ботуш за врага с партиен билет да си чувал нещо.

56

Анонимен

преди 12 години

Do 57 поздрвления щом за теб Китай е критерий за външна политика и опазване на човешките права било на собствените си граждани или някъде по света.