95

от 86 до 91

преди 11 години

А дали подкрепям БрАйвик си е лично мое мнение и са си лично мой възгледи. Ако имаше национално самочувствие и самосъзнание може би щях да приема твоята критика, но според мен ти показа, че не се гордееш и не мислиш за България. Мнението на хора като теб по националните, моралните или ценностните въпроси не ме интересува и не ме засяга.

94

от 86 до 91

преди 11 години

"възхваляввате Брейвик, убил десетки невинни хора, повечето младежи, мозъкът ми не го побира"Ами аз нарочно избегнах в предишния си коментар да споменавам БрАйвик. Исках да видя какво ще напишеш. Сега ако се вгледаш в коментара ми (87) ще видиш, че той няма нищо общо с БрАйвик. В него се пише за ТЕБ и за твоето отношение към България. Исках да видя дали заклеймяваш всички националисти. Ти сам показваш, че за теб всички националисти са "лоши".Ти си един човек без национално самосъзнание.

93

от 86 до 91

преди 11 години

"Отношeнието ми към България или по-скоро българите ще става все по-лошо вероятно щото това е което заслужават повечето от вас"Е може да си малко изненадан от истината, но тя е че НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА КАКВО ЩЯЛО ДА СТАВА С ТВОЕТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРИТЕ. Кой си ти? Някакъв Божи наместник ли? Възкръсналия Христос? Антихриста? С нещо да си по-специален от другите? Може да си мислиш, че може да ни съдиш, но това не е вярно. Ти просто си един арогантен ***, който се смята за прав и специален.

92

Анонимен

преди 11 години

Щом е масон, нищо не му пречи да е и ***!

91

ak-47

преди 11 години

Wsi4ki NAZIONALISTI sa TAKIWA- ot *** do SIDEROW!!!!

90

Анонимен

преди 11 години

И все пак, ако това се беше случило в Русия, отдавна нямаше да имате тема за коментар.Откачалката най-вероятно щеше да бъде убит на място, или прибран на сигурно място, без много шум и фанфари, а след това тишина. Харесва ми да няма демокрация.

89

моя

преди 11 години

В България турци няма - това е всеизвестно от 1984 година.

88

Националист

преди 11 години

Всички сме за Пловдив.Кой не скача е предател.Всички сме за Пловдив.Кой не скача е предател.Всички сме за Пловдив.Кой не скача е предател.

87

Ники

преди 11 години

Не знам какво разказват неговите приятели, но повярвайте ми не е гей...

86

Турчин с фес

преди 11 години

Изби няколко души и вече го изкарахте голяма работа, а всеки втори мюсюлманин е готов да избие много повече и да бъде убит за каузата. Победата е наша, вие имате един Брайвик, ние имаме милиони :)

85

Julian

преди 11 години

Тези коментари които подкрепят това изродче са писани вероятно от 1-2 *** души които се представят под различни имена, някви нещастни чикиджийчета социопати.Прави ми впечатление че коментара по долу "ДА ЖИВЕЕ БРАЙВИК - НАЙ ВЕЛИКИЯТ!!!" е с близо 90 гласа одобрение, нали се сещате че колкото и да сме озлобели в тази държава това няма как да е така.Дивия ръкоблудец явно си сменя постоянно IPто за да гласува по няколко пъти.

84

Анонимен

преди 11 години

Брайвик си е откровен психар. Само като се вгледаш в очичките му можеш да разбереш, че му хлопа дъската. И все пак донякъде направи услуга на норвежците, както неоспорими заслуги има Хитлер за днешното благосъстояние на германците, които още "консумират" редът и дисциплината, която въведе и си нямат "*** за смет". Прекалено им охлабиха въжетата около врата на емигрантите - ислямисти и съвсем започнаха да си разиграват конете. Време е да се постреснат.

83

до 91

преди 11 години

Никой нормален човек не може да възхвалява масов убиец!НО , възгледите му са правилни! Не начина по който ги показва разбира се!Прав е че мултикултурализма заличава нации и националности! Прав е че еврапейците се оказват гости в собственните се държави. Виж само какво става у нас с ***. Не плащат данъци ,не допринасят с нищо , ползват безплатно ток , вода и пр. и се множат като *** ,заявявайки постоянно правата си. Нашето положение е същото като на норвежците превзети от ислямистите.

82

Иванов

преди 11 години

Хитлер е жив в сърцата ни!

81

Анонимен

преди 11 години

За всички които оишат коментари, прочетете, помислете и след това коментирайте. lyubomircholakov.blog.bg/politika/2012/04/26/zashto-anders-breivik-ubi-77-dushi-neka-razberem-ot-samiia-n.946066 Извинчвам се на г-н Чолаков, че пускам този линк без негово разрешение.

80

Анонимен

преди 11 години

Деца на партийни членове обаче. Пак бъдещи ***

79

до 88

преди 11 години

не мога да повярвам, че този пост има толкова харесвания... 77 невинни деца загубиха житова си заради това чудовище...

78

До 86 и 87 и други

преди 11 години

Отношeнието ми към България или по-скоро българите ще става все по-лошо вероятно щото това е което заслужават повечето от вас. И не изпитвам оргазъм от това че *** и турци се множат, напротив, смятам че проблемът с *** е най-сериозният от всички в дългосрочен план. Ама да възхваляввате Брейвик, убил десетки невинни хора, повечето младежи, мозъкът ми не го побира. Психично болни ли сте, нереално *** ли сте, животни ли сте, не знам... но не сте нормални хора със сигурност.

77

bg

преди 11 години

Pove4eto ot nacistite i ravinite sa geiove.

76

ТЕОДОРА

преди 11 години

ДА ЖИВЕЕ БРАЙВИК - НАЙ ВЕЛИКИЯТ!!!