66

за 83

преди 12 години

Защо се учудваш, че мнението на 78 за нас е ***. та той не е българин, евреин е. Просто си води агитацията тук. Но се изказва като българин. Правят го често. За дадат личен пример как другите българи мислят и всички да правим така. Става, ама при овцете в Израел и САЩ. Тук не става, защото просто са тъповати в усилията си. Но излезе от контрол, като не минават номерата. Идеята им е проста, Гьобелсова. Да повторим една лъжа 1000 пъти.

65

Анонимен

преди 12 години

Що така изтегляте мисията ни от Дамаск? Не трябва ли точно сега да има там независими и безпристрастни наблюдатели на събитията? Или каквото каже чичко Сам това е чистата и неподправена истина,а?! Това идването на Хилари, смяната на Уорлик с по-лютата си колежка и "инвестициите" на Катар в селското ни стопанство май ще се окажат не просто съвпадения.Големи "играчи" сте , бе политиците!!! С един куршум 3 заека. Хем угодно за Хамерика и Европата, хем за търговията с Катарците.

64

83

преди 12 години

Не се напрягай да даваш разумни обяснения на един провокатор и ***. Само ще ти " украси " хубавите и смислени коментари в червено. :)

63

гражданин на света

преди 12 години

Съдбата на Кадафи е малко за диктатора Асад, няма по-жисток човек от него в цялата история на човечеството

62

78

преди 12 години

Не наричай *** хора, които срущу тях да вървиш, няма нито да ги срещнеш, нито да ги настигнеш. Замисли се спокойно-кой ще убива собствените си деца?! Това е провокация към международното мнение, да се презизвика възмущение и да оправдае нахлуването за военна операция в Сирия не срещу президента, а за да са по-близо до Иран. Спомни си какъв беше поводът за нахлуването в Ирак и какъв е резултатът. Какъв беше за Афганистан и така.Няма нужда от лозунги. Не поддържам чужди лицемерни каузи.

61

Отбелязващ

преди 12 години

За справка на демократите:За годините на демокрация да е имало пряко допитване до народа? Аз не помня. Но помня колко противобългарски решения са взимали демократичните правителства. Изпокараха ни с половината свят. А диктатора Живков бе изградил повече от добра основа на взаимоотношения и пазари. И още нещо. Диктатора Хитлер се е допитвал три пъти до народа си за собствената си политика. Одобрението в проценти няма аналог. Ха сега да помислим що е то демокрацията.

60

Анонимен

преди 12 години

Дечооо, дечо...

59

Анонимен

преди 12 години

Отивам да гледам Референдум.Чао!

58

На 71

преди 12 години

*** се бий за демокрацията в Сирия, бе! Защо седиш? Тяхната опозиция хленчи тука на стотици километри от родината си и не мърда.

57

На 60

преди 12 години

И друг път ти писах-не кряскай и седни прочети нещо, защото за всяка тема пишеш едно и също изречение само и само да присъстваш някъде като храст. Не съм бил в колхоз, но сигурно ти си мирисал напълнените от демокрацията *** на предците тиси, които са те образовали и възпитали отлично. Не се обаждай там, където акъла и знанията ти не стигат. Прочети и наизусти някакво друго изечение. Междувременно се пази да не си изплюеш сливиците.Просто малко момче си. Казвам го добронамерено.

56

ьяа

преди 12 години

Сирия по на запад или по на изток се пада от София Мисля ,че това определя дали ще подържаме връзка или не с тази страна.Всяко нещо което има име е смъртно само по себе си Такае и с NATО ,а 71 е пропагандатор на алкайда

55

Nikolla

преди 12 години

Поздравления на българското правителство за бързата и вярна реакция!Гордея се с вашето решение.

54

По заповед

преди 12 години

По заповед от американското посолство, България експулсира сирийския посланик.

53

Анонимен

преди 12 години

Колкото е по-слугинско едно правителство, толкова по-дълго стои на власт. Затова Бойко ни обещава още няколко мандата.

52

гражданин на света

преди 12 години

тази стъпка на България ме кара да се гордея! вече няма място на диктатури и диктатурски режими в новия свят. Който подкрепя диктатура със сигурност никога не е бил подложен на истезания, иначе няма да има такова мнение. решението е правилно даже малко е закъсняло, но по-добре късно отколкото никога.

51

Анонимен

преди 12 години

видяла жабата, че коват коня, отишла и тя вдигнала крак ....Правителство от послушковци - каквото измислят големите хулигани, тия тичат да го изпълняват. Ама после кой яде боя - послушковците....

50

Анонимен

преди 12 години

От тоя "износ на демокрация" тия янки ще затрият света. Не вървят на добре нещата..........

49

do 60

преди 12 години

сус бе евреин, какво си се разсмърдял в български форум. Ходи си из еврейските сайтове да пишеш на иврит

48

до 60

преди 12 години

май нещо не си чел или не можеш да четеш....

47

Анонимен

преди 12 години

Не знам как някой може още да се връзва на тия скалъпени сюжети от евреите. Дори не си правят труда да променят. Представяте ли си, след като Сирия е под наблюдение от всички и бам избили.... и деца разбира се, как иначе. Но това е ясно за хората, които още мислят. Обаче това с отзоваването.... не съм очаквал, че бойко ще се окаже толкова изпълнителен. Мислех, че е само ***. Срамувам се, че гласувах три пъти за него...