20

До Боянчко

преди 12 години

В конкретния случай вината е изцяло на лекарите които са приели детето в болницата.И въобще не става дума за скъпи манипулации.Следи случая и ще разбереш за каква идиотщина става дума.Повярвай ми, надявам се случая да не се покрие и ще видиш за каква без хуманност става дума.

19

nikoq

преди 12 години

EI ANONIMEN MERI SI PRIKAZKITE I NE GOVORI NE6TA KOITO NE ZNAE6,6TO ZA POBARKANI SA6TESTVA MOGA DA SE GAVRQT SAS ZAGUBATA NA MALKO I NEVINNO DETE!!! NE ZNAE6 NI6TO ZA VIDINSKATA BOLNICA AZ SAM OT TAM I MOGA DA TVARDQ 4E V NEQ PRAKTIKUVAT NEKADARNI I BEZODGOVORNI LEKARI KOITO NE SAMO TRQBVA DA UVOLNQT A I DA TIKNAT ZAD RE6ETKITE,DANO SE STIGNE DO ISTINATA NIKOI I NI6TO NE MOJE DA OBLEK4I MAKATA NA RODITELITE :((((

18

boqn4o

преди 12 години

Не обвинявайте лекарите, а питайте държавата защо няма достатъчно анестезиолози, така че да няма един анестезиолог, който да тръгне с линейката от Видин до София. Питайте и защо за големи областни болници, като тази във Видин, няма пари да се правят скъпи манипулации и медикации.

17

Kristina

преди 12 години

4eta i trapki me pobivat...Leka mu prast na detenceto...Soboleznovania za roditelite...Taia darjava e tolkova gnila, gnila , 4e i gospod se e izvarnal ot nas ! .... Palno e s nekadarnici !... Postoianno 4eta za nai-razli4ni slu4ai zavar6ili po nai bezumen , tragi4en krai...Na6umiava se...Vsiako 4udo za 3 dni....i posle ....pak po te4enieto.....Ne si vzimame pouka....Ujas, ujas , ujas ... Niama da dojiveem da ia bade taia darjava, njama...Tova ne e pisimisti4no,a realisti4no !

16

SP

преди 12 години

Разбира се, че проверките са безрезултатни, тъй като те се базират на "документи", голяма част, от които са с невярно съдържание. Проверяващите се оплитат като пиле в кълчища т.е. в купища подправени и фалшиви бумаги, но за сметка на това в бг само документа има значение, независимо какъв е.

15

и още

преди 12 години

Анестезиолога който е дошъл е бил пиян като казак!!!!Не знам от къде са черпили информация журналистите ,но има доста неистини в нея.

14

и още

преди 12 години

В болницата не е имало никакъв консилиум ,лекарите са се крили като мишки в кабинетите си и е трябвало родителите да ги едва ли не насила да ги карат да направят нещо за спасяването на Мария за което са виновни те с неадекватните си действия.А линейката се е върнала защото ги е било страх детето да не умре в нея.Линейката която ги е чакала в Монтана е повикана от родителите.А хеликоптер не е дошъл защото не е имало осветено място на което да кацне!

13

до 8

преди 12 години

Детето е БЪЛГАРЧЕ и майка му и баща му са хора с образование и възпитание за разлика от теб.И като не знаете за какво става въпрос не коментирайте глупости.Просто лекарите със своята безхаберност,бездушие и неграмотност УБИХА детето и зачерниха живота на достойни и отговорни хора.

12

муспи

преди 12 години

Разследване ще има с пропагандна цел, - що се отнася до провеждането на геноцида по инструкция, няма да има никакви забележки.

11

змията

преди 12 години

коментара ми е насоче към първия коментирал

10

apasho

преди 12 години

Бог да прости загиналото момиче. А вие журналисти, за драматизъм ли сте сложили снимка с 2 линейки? От тези, които една компания дари преди известно време с цел да се избягват такива нещастия? Ей Богу... :(

9

змията

преди 12 години

ти си *** ***.незнам,ако беше твоето дете?????Сигурно,и за него така щеше да говориш,а?

8

марин

преди 12 години

тези хеликоптери на гранична полиция да ги махат от границата и да им намерят ползотворно предназначение. горкото дете.

7

Анонимен

преди 12 години

tva e *** tam samo takiva giveiat i vlasi

6

anonimen

преди 12 години

Нужно ли е някой да умре, за да започнат проверки?

5

М

преди 12 години

Рядко срещана форма на геноцид упражнява подобието на държава, в което живеем!!!

4

Анонимен

преди 12 години

Ей това са журналистите,....Значи хем си е ударило главата, хем е умряло от пневмония.... СТАВА ДУМА ЗА 2 РАЗЛИЧНИ ДЕЦА, *** ТАКИВА!!!Освен това защо не се споменава, че родителите на починалото дете са втори братовчеди?! Всички знаем, че такива кръвосмешения не водят до здраво поколение...Ама не, дай пак да оплюем лекарите!

3

До Алов

преди 12 години

Може разбира се, но нали за такива като теб трябва да се изнамери съдебно недоказуема помощ при умирането. Та затова са проверките

2

Румби

преди 12 години

Горкото дете! Не отново!

1

Алов

преди 12 години

За всичко проверки правят и за какво? Не може ли просто човек нормално да си почине?