15

Анонимен

преди 12 години

Една добра новина. Не знам дали са *** или не, бездомни има от всички раси, не забравяйте това. Но дори и да са *** не са изтръгнали железата да ги върнат за вторични суровини, не са махнали дограмата, както тук биха направили.Просто тук *** вилнеят, защото държавата им позволява.Аз не знам другаде по света при явно нарушаване на закона да се третира като нещо нормално секса с деца, крадене на ток и вода, сечене на гора, крадене на ***, което си е чист тероризъм.Нужна е държава

14

Кирил

преди 12 години

Само дето не видях някой да си гори дограмата и да изнася металната конструкция на блока за вторични...разликата между културния и благодарен човек и паразита...

13

Aлов

преди 12 години

Държавата трябва нашите бездомници да ги излъже ,че ще им даде жилища.Да ги наблъска в контейнери и в Черно море да ги потопят за да се реши проблема.

12

Анонимен

преди 12 години

Къде ги видяхте че са ***, бре? Евала на хората, и те, както и исландците са казали на *** система *** OFF, а ние тука ще си плащаме до дупка на разни масонски банки и лобита, ще ни уморят житницата за шистов газ, който ще плащаме на чужди фирми на четворни цени, морето вече го пре.***, горите и тях почти ги изсякоха.....а вие *** разправяйте че хората са *** и ***

11

Анонимен

преди 12 години

Демокрация в действие ...

10

gra

преди 12 години

А как имат прекарани ток и вода и кой им я плаща? Интересно ми е дали ако се съберат повече хора в една сграда, няма да се настървят и всеки да защитава апартамента в който живее като личен негов, без да има право на това?

9

gomor

преди 12 години

Бързо да им изпратим и нашите шпаньолци, е сега е момента по демократичен и цвилизован път да се отървем от тях.

8

Анонимен

преди 12 години

Онбуцмана каза - шокова кастрация!

7

Анонимен

преди 12 години

КомунизЪм в действие :))

6

ХА ХА ХА

преди 12 години

техните роми същите като нашите роми(турци)

5

assen.alekov

преди 12 години

Журналист взема интервю от столетница, милионерка: - Как мислите, защо Господ ви е дал възможност да доживеете до тази възраст? - Ами мисля, че е искал да изпита търпението на моите роднини... :)))

4

Анонимен

преди 12 години

@bg +100

3

bg

преди 12 години

има спасение да изселим *** в слънчев бряг и сетне с напам до основи така два проблема с една решение ще се оправят

2

qwer

преди 12 години

Андалуските *** и те като бг *** се самонастаняват,защо не пишете,че са *** тези бе днес.бг, тази човекоподобна раса е една и съща по целият свят.

1

Гошо Тъпото

преди 12 години

По Слънчев бряг е...същото,мъртви градове колкото...искаш;по...лошото е,че и хора не останаха,в Кривунделово които да ги...превземат.