14

Анонимен

преди 12 години

Истината е ,че 1-2% от населението в целият свят са взели властта над другите себеподобни(макар,че те са най недостойните) и си разиграват игрите,както си искат!А те са най простите,но и най наглите !

13

Анонимен

преди 12 години

Тая забрана номер 346879708576335254767089808585 отмени всички земетресения.Nice, a ?

12

16 годишен

преди 12 години

къв ***, тая си е живо ГРАНИ!

11

Тишина

преди 12 години

Марко от централният комитет на Герб ще ни разясни някои неща. Той току що се е завърнал от конгреса на политбюрото на Гроб. Има горещи новини за другарят Борисов-"бивш" член на БКП.

10

Гард

преди 12 години

Прав си Марк!Затова казвам, че докато българина не повярва в собствените си сили и не се обедини да изхвърли и унищожи цялата съществуваща към момента политическа върхушка, тази държава няма да се оправи! Няма какво все да чакаме месията!!! Освен това идеята ми е, че всеки трябва сам да се грижи за себе си, преди всичко...

9

Гард

преди 12 години

До Марк: Аз съм се оправил, мен не ме мисли! Но по -голямата част от населението не може да се оправи! Виж какво правят Китай и Русия. Капитализъм...но държавно регулиран, както го правят японците!

8

до коментиращите

преди 12 години

Кажете честно, когато скочихте по тревога за разни партии ли ви беше първата мисъл, че пак те са ви на устатата?

7

Гард

преди 12 години

Не разбрах...парите...5 милиона вече преведоха ли ги на общината, че бързат да отменят бедственото положение???

6

Kiro

преди 12 години

Единственот което трябва е лустрация. Това е разделителната линия. Дори и Румъния приеха такъв закон.

5

Гард

преди 12 години

Парите за Преник не са нито от вДянкоОФ, нито от ББ, а са от целия български народ!!! Така, че стига се е изказвал в стил..."Даваме...какво даваш бе ***? Що не си ходиш в САЩ? Давал бил! С чужда пита, помен!

4

Гард

преди 12 години

така и така ги събират по магистралите тези в МС и НС, поне да бяха ги избрали на принципа на Евровизия...гласуване с SМS...сигурно щяха поне да са по-представителни от тези...поне нямаше да са дебели...ако не друго...бе тя страшна работа бе...

3

Гард

преди 12 години

Докато българина не повярва в собствените си сили и не се обедини да изхвърли и унищожи цялата съществуваща към момента политическа върхушка, тази държава няма да се оправи! Няма какво все да чакаме месията!!!

2

До 2

преди 12 години

Разбира се че е. Те са все такива прелестни. Но тази е далече от супер моделът Цецка Цачева.

1

БАН

преди 12 години

Браво. Но бедствието Герб продължава в цяла България. Е поне за още една година.