58

Sie

преди 12 години

Кво се карате? По добре кажете кой би *** тая във дясно на снимка?

57

Анонимен

преди 12 години

Сит на гладен не вярва.

56

Пфууу

преди 12 години

Всичко разбирам, разбирам престъпници, но когато правителство предава държава и хора , това не само грях, това срамота пред господа ! Герб това е срамота за всички , тези хора просто не хора , а *** !

55

Анонимен

преди 12 години

Кум-а дарява.......5 милиона лева на младоженците!

54

Анонимен

преди 12 години

Като трепаха известни криминални личности , Бойко кой беше тогава ? Сега Бойко кой стана ? Абе то и на сляпия , и на *** стана ясно ! Гербари мислят , че Бойко святец, само че за д Бойко стоят много хитри и умните хора , който всичко изчислих , включително кога той беше още главсек.

53

а сега де!

преди 12 години

Тая дебелата вместо да се чуди как да прибере пари за застраховане на частните сгради - да каже и обясни подробно ЗАЩО държавните нямат застраховка и КОЙ трябва да понесе отговорността за щетите!!!! Не стига оставка, на СЪД!

52

до 61

преди 12 години

Знам кво направиха и тройна и 25 коалация включително мутробойко ..... Стига бе с тези червени , синити, зелени !!! Сега за тези години Бойко кво направи освен да пребра повече пари у своя джоб и прикри известни така наречени бизнес парнери като Маджо, ***, Лукойл и др...., а хора на село кво ще прави с тях бе , сигурно като с пиле ... да ви е*ба прости *** малки гербери ....

51

Анонимен

преди 12 години

Много ми е интересно, какво ще пише в паспортите (които ще ни наложи Лиляна) на жилищата, засегнати от земетресението? Или перничани ще си карат нелегално пак.

50

Анонимен

преди 12 години

Кои са американецът и американката на снимката?

49

Иван

преди 12 години

57: Във всеки бюджет има такова перо - пари за бедствия - питай Етем - не остана екзотично местенце по света да не е посетено с парички от фонда.Това е задължителна част от структурата на всеки бюджет. И сега се краде но покрай земетресението в Стражица такова крадене падна - има хора живеещи под наем още,такива на които им обещаха къщи и след изсипване на бетона строителите са се изпарили.Колко пари се потрошиха за извозване на строителни отпадаци а всъщност Стражица е като депо за отпадъци

48

male

преди 12 години

Какво квичите ве червени кумонисти,хората с каквото могат помагат на хората и ще им дадът средства да си оправят къщите,само за справка какво направиха тройната коалиция когато беше наводнението в Цар Калоян само обещания и тогава нали имаше милярди излишаци защо не построиха къщите на хората,все още си чакат парите от Доган Паша и от Сергейчо ама си ги разделиха помвжду си.Ама вие само може да оплювате нищо друго.

47

???

преди 12 години

Дянков, къде са ти застраховките на държавните и обществени сгради?

46

селянин

преди 12 години

Това свинче Павлова внучето на партизанина много разбира от строителство.Пък как се е охранило комунистическото му *** министър в ГЕРБ.

45

Уфчо

преди 12 години

Лиляна Талпата пак е с едни цици напред! :-))

44

Питам

преди 12 години

Добре , искам да знам , кво точно за тези години Герб направи за България (моля ви без смешни магистрали който няма) ?!!?

43

Иван

преди 12 години

до 40 социалист: Голяма грешка правиш с твърденията си - не комунистите построиха къщите в Стражица а целия български народ.Ако си живял по това време ще знаеш че беше задължително да направиш дарение от заплатата си.И за какво - ето :368 КЪЩИ, ПОСТРОЕНИ ДО 1991 Г., СА НА СОБСТВЕНИЦИ, КОИТО НЕ СА ИМАЛИ ЖИЛИЩА ПРЕДИ ТОВА.А десетки са и тези, които нямаха нищо общо със Стражица, но използваха еуфорията и смутното време и си построиха къщи. това сме ние българите.И сега сме същите.

42

do 52

преди 12 години

Нищо чудно, има вид на човек с лабилна психика, а и Боко много го тормози и унижава.

41

соц

преди 12 години

НЕ ЗАКАЧАЙТЕ ПРЕЗИДЕНТА.НА ФОНА НА ГЛУПОСТИТЕ НА ДЯНКОВ И НА ЛИЛЕТО, ТОЙ СИ Е НАПРАВО СУПЕР.

40

???

преди 12 години

Прости ме боже, но пожелавам на всички управлявщи сега крадли в България , да загубят всички близки и всички имоти , да поне познаят мъка и мизерия , може би тогава малко ще имат мозъка!

39

Наивен

преди 12 години

Грозника с очилата и дебелата комсомолка наистина ли са министри? Егати недоразумението...