91

Библейски времена

преди 12 години

Библейски времена настанаха!Потопи и наводнения!Земетресения!Градушки и порои!Ядрени аварии!Идат суша и пожари!И за капак на всичко ... ГЕРБ, ББ и ЦвЦв по 50 пъти на ден по телевизора!

90

vladi

преди 12 години

umrq tam chovek, ne znam dali znaete, pyk tiq deto go udaviha oshte rabotqt tam. Spre li generatora...maikata si djasa........ ochakvaite fiasko na fiask/ata?/!!!!

89

Анонимен

преди 12 години

АКО ТОВА СЕ БЕШЕ СЛУЧИЛО В ЯПОНИЯ НАПРИМЕР, ДИРЕКТОРА НА АЕЦ-а ЩЕШЕ ДА БЪДЕ УВОЛНЕН НА МИНУТАТА. ВСЕ ПАК Е СПРЯЛ ЦЯЛ БЛОК.

88

истината

преди 12 години

при герб всичко се разпада

87

Бай Иван

преди 12 години

какво е другото, не чети между редовете, повредата е в генератора на ток, който е тясно свързан с горивните клетки, дори и да се изключи генератора, реактора може да продължи да си работи, като се пренасочи към другите генератори, или парата се изпуска в атмосферата, всички ЕЦ имат общ принцип, само загряването на водата е на друг принцип

86

Анонимен

преди 12 години

Айншайн, бай Иван много си разбира наистина, ама от аварията в ТЕЦ-а най-много да ти спре топлото, а АЕЦ-а си е друго нещо...

85

Робин Худ

преди 12 години

"Установени са причините, довели до спирането на блока"а защо не се каже на обществеността какви са? или е твърде сложно или сме твърде тъпиСпоред ралични данни м/у 27 и 56 са големите инциденти в ядрените централи по целия святТова прави по едно голямо изтичане на радиационни елеманти, токсични отпадъци на всеки 2-3годиниТези хим.елементи неизчезват никъде а се натрупват в почва,вода,храна в телата ни и ни убиват отвътре бавно, но сигурноИскам да каже че и на АЕЦ Козлудуй ще и дойде реда д

84

Бай Иван

преди 12 години

такива аварии стават във всяка една електроцентрала, зимата същото се случи в ТЕЦ София (един трансформатор спря топлото на половината град), така че не говорете празни приказки без да сте запознати поне малко

83

Анонимен

преди 12 години

Истината е ,че 1-2% от населението в целият свят са взели властта над другите себеподобни(макар,че те са най недостойните) и си разиграват игрите,както си искат!А те са най простите,но и най наглите !

82

брееееей,

преди 12 години

Аз си мислех, че АЕЦ е нещо много сложно,че там всичко е дублирано с резервни защити, а то какво излезе - един *** трансфорамтор спря цял блок!!!

81

Анонимен

преди 12 години

Нормално , сложиха разносвач на банички на директорски пост , какво друго може да се очаква !

80

а, бе

преди 12 години

На майтапи го ударихте, ама АЕЦ си е потенциална опасност за човечеството.Не дай Боже и там да решат да експериментират последователите на <тесла>.

79

Анонимен

преди 12 години

keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeef

78

до 91

преди 12 години

и аз туй викам ,ще горим ***

77

Анонимен

преди 12 години

българите пак оплюват големия брат ,да не ги сполети пак някое земетресенейце ама този път в повечко ..

76

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

87Знам, че са на Сименс... - аз говоря за руските...

75

вв

преди 12 години

СТРАНДЖА, ами ако ти кажат, че всички автоматични защити са на СИМЕНС и УЕСТИНГХАУС ще запееш ли друга песен?Щото имаше скоро модернизация.Та сега почвай другата песен!

74

До 84

преди 12 години

Е ако беше разбрал какво щеше да направиш? Щеше да идеш да го поправиш ли? Щеше да емигрираш в Австралия ли? Кво? Който трябва е азбрал. Това като със земетресението - добре, че не казаха нищо същата вечер, иначе щяха да издивеят хората, щото 90% са нискообразовани и се паникьосват от неща, дето нищо не могат да направят. А да се паникьосаш няма смисъл.

73

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Руска, автоматична защита... - бай Иван от охраната - на бегом дърпа шалтера...

72

Анонимен

преди 12 години

19.52 часа на 26 май 1000-мегаватовият Шести блок на АЕЦ "Козлодуй" бе изключен от електроенергийната система на страната. А ние защо разбираме днес?? Греб = ДС