64

Пешо

преди 12 години

ДА го Духат гърчолята. Колкото до нас ни е сме толкова зле,че само в Сомалия сигурно е по зле.

63

Анонимен

преди 12 години

Ми екстра тия дет имат кредити у Гърция за наколко дни както дължат 100 000 евра, ще дължат 100 евра :))))

62

...ЗА 68....

преди 12 години

.. НЕ ЗНАМ ЩО ЗА ЖУРНАЛИСТ СИ , СЛЕД КАТО НЕ ЗНАЕШ ,ЧЕ "СПЕКУЛА" НА ГРЪЦКИ И ЛАТИНСКИ ЗНАЧИ "ТЪРГОВИЯ"...!ЕСТЕСТВЕНО Е ДА СИ ВЪЗПИТАН В КОМУНИСТИЧЕСКИ ДУХ ....ЗАЩОТО "СПЕКУЛА"/или гешефт/ ПО НАШЕНСКИ ,ОЗНАЧАВА,ЧЕ ПРОДАВАШ ....."С ПЕЧАЛБА НА ЧЕРНО"/над държавната цена/!ТАКОВА ПОНЯТИЕ "държавна цена"....ПО СВЕТА НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!!!Има само :производствена цена и....пазарна цена!ВСЕКИ ПАЗАР Е "СПЕКУЛАТИВЕН", ***.....!!!!!

61

Анонимен

преди 12 години

Болшинството от коментаторите ликуващи, че Гърция затъва-не е хубаво да се радваме, че на съседът къщата гори, защото вятърът може да довее огъня и до нашия покрив. Дестабилизацията в Европа и на Балканите е разработвана методично и целенасочено с години, както конфликтите в Албания и Косово, както Арабските "пролети" , както събитията в Сирия и мн,други знаци, че Светът се пука по тектоничните си плочи отвсякъде и се готви за преразпределение на влияние.Когато Атовете се ритат-магаретата страд

60

вариант

преди 12 години

Двама се карат, третият печели. Гърция може да приеме американския долар и пак ще бъде спонсорирана - от САЩ.

59

...ЗА 57....

преди 12 години

МНОГО ПРАВИЛНА БЪЛГАРСКА РЕАКЦИЯ .....НА ВСИЧКИТЕ ПОСТ- КОМУНИСТИЧЕСКИ КЕНЕФЧИЙСКИ НОМЕРА НА ....ПАРТИИТЕ В БЪЛГАРИЯ!*** ---КАТО НАЙ-ВЕРНИ ИЗБИРАТЕЛИ НА *** .....НЕКА НАСЕЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ!!!ЗА УМНИТЕ И КАДЪРНИ БЪЛГАРИ----СВЕТА Е ШИРОК И ОТВОРЕН!БЪДЕЩЕТО Е ТЯХНО...И НЕ ЗАВИСИ ОТ ДЕБЕЛОГЪЗАТА И *** КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ!ЖЕЛАЯ ИМ УСПЕХ!!!!

58

Анонимен

преди 12 години

Гърците вече си теглят спестяванията в евро и с раници изнасят евро и бягат към Швейцария и Германия.

57

до 63

преди 12 години

Скоро и много български хейтърчета ще спрат да си чешат езиците по форумите ,защото мама,баба,кака и прочие ще се върнат от Гърция и няма да има парички за интернет.

56

Анонимен

преди 12 години

Скоро всички Гърци ще станат милиардери и джобните си пари ще ги носят в раници и вместо узо ще пият по една студена вода!!!

55

Анонимен

преди 12 години

tova zaslujavat vizantiicite ,malko im e

54

11

преди 12 години

GARSITE VINAGI SA BILI DOBRE I PAK SHTE SA PO DOBRE OT NAS ,,,A NIE SHTE SI OSTANEM PAK GOLI KUCHETA ,,,TESA MNOGO HITRI TOVA DA GO ZNAETE ,,,A BALGARIHA SI OSTAVA PAK PALEN GLUPAK SAMO SI CHESHEM EZISITE EI TAKA.

53

Анонимен

преди 12 години

Българите имаме поговорка:,"Накарай мързеливия на работа,да те научи на ум"!!!

52

Анонимен

преди 12 години

Само с хитрини ,тарикатлък,гюн сюрътлък,кьор фишеци,стачки,маневрени хватки,мързел,заеми и лежачка може да се живее,но до време,след това нещата си идват по местата и банкерите ще им ВИДЯТ СМЕТКАТА!!!

51

еврозоната

преди 12 години

За какво са им драхми,направо да печатат купони.

50

Анонимен

преди 12 години

За 23 години демокрация и пазарен лев от България са емигрирали над 2 милиона българи предимно младо население като цели области се обезлюдиха тотално или се промениха етнически с ***.

49

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ....

преди 12 години

....ВРЪЩАНЕТО КЪМ ДРАХМАТА И ИЗЛИЗАНЕТО НА ГЪРЦИЯ ОТ ЕС, Е МЕЧТА НА *** *** И БОЛНИ ЛЕВИЧАРСКИ МОЗЪЦИ!ГРЕКО ,НЕ Е ТОЛКОВА ***...КАТО НАШИТЕ ЧЕРВЕНИ ТРЪТКИ....!ПА ...И ЕВРОПА НЕ Е ТОЛКОВА ШАНТАВА ЗА ДА ПРИЛОЖИ ПРАВИЛАТА С ПЪЛНАТА ИМ СИЛА...!ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО СПОРАЗУМЕНИЕ ......ТРУДНО, НО СИГУРНО!!!!ЕС---НЯМА АЛТЕРНАТИВА!ДРУГОТО Е ГЛАД ....И МИЗЕРИЯ!

48

Анонимен

преди 12 години

Ако се запази еврото, безработицата в Гърция ще скочи до 60-70% и гърците ще емигрират към Германия и Англия, а това е вариант, който също не е добър за Меркел и Барозу.

47

Анонимен

преди 12 години

На мен пък ми се струва,че медийната война срещу Гърция се дирижира от някой. Погребаха страната на думи,преди каквито и да е факти. Именно тези медии са накарали хората да си теглят масово парите,предизвиквайки лавинообразна реакция! Спомнете си как преди няколко години две публикации в медиите у нас почти фалираха Първа Инвестиционна Банка,която беше в процъфтяващо положение.

46

Груйо

преди 12 години

Гърция ще фалира за шести или седми път-нищо ново за нея!Ние обаче ще пострадаме-ще ни наводнят с евтин зарзават, плодове, а ще са и по-привлекателна туристическа дестинация-евтиния за чужденците.

45

Анонимен

преди 12 години

До сега никой не е избягал от съдбата си,не ще успеят и Гърците,каквото им е писано ще им се случи,има добри времена и лоши,за тях добрите свършиха, започват много лошите!!!