209

Анонимен

преди 12 години

министерства и агенции са централни, за да са в центъра, но не в географския а в политическия център. Риби само в Бургас ли има, ами в реките и другите водоеми? Културен туризъм и земеделие само Пловдив ли развива - пълни али бали! Много интересно защо например НАП в Търново - да няма нещо общо с произхода на Сим.ДянК. и един от настоящите Замове на агенцията. Или пък Митниците в Русе, откъдето е В.Танов - а какво съвпадение. Хора мислете...Дали пък освободените в Сф. сгради не са апетитни хапки

208

Анонимен

преди 12 години

Само ГЕРБ!

207

АНОНИМЕН

преди 12 години

Управлението на Пожарната къде ли ще го пренести?

206

lyka

преди 12 години

izviniavamse na vsi4ki balgari 4e glasyvah za gerb

205

Цървула

преди 12 години

Този кабинет нищо не прави.Ядосвам се,че гласувах за Бойко.Май с това местене си го мести само Бойко от левия крачол в десния и обратно.Дали да не му направя една духалка и да не се занимава с глупости и да гледа къде върви икономиката на държавата,че отиде коня у реката.То няма държава ние се занимаваме да се мести администрацията.И какво от това?След 5 години няма да има млад човек в тази държава - Простакия.Умните и грамотните вече се изнесоха.И добре направиха!

204

Кандидат

преди 12 години

То да си министър-председател е било хубава работа.Режиш лентички,мазниш се,вземаш 2000 лв заплата.Да взема и аз да са абонирам за този пост хич няма да ми е зле.

203

Avatar

преди 12 години

269, объркал си кабинета, рожбе. Изповедите при брадатите *** в църквите или при личния ти психоаналитик. Аз не съм нито едно от двете, та да ме занимаваш със скучния си живот!

202

Avatar

преди 12 години

264, ама ти продължаваш да се занимаваш с несъществени неща, вместо да ми говориш по същество, с факти и аргументи. Ето, аз ти казвам - за пръв път от 23 години правителството на Борисов строи и съгражда нещо в тази държава, за разлика от червените крадци, които само грабеха и сините комунисти на драгалевския ***, които рушаха и грабеха. Факт. Сега, че глупавият народец очакваше и още очаква да се намери такъв управник, който ще дойде и ще му дава на готово пари да вири кълки и да плюска кебапчета - много жалим. Такива филми не се прожектират. Работиш здраво, харчиш разумно, спестяваш и се простираш според чергата си. Тия всичките дето реват по форумите са с поне по един LED или плазма, с поне един западен автомобил, сигурно и със смартфонче, таблет и т.н. Ама те искат да са като германците. Ми работете като германците де. И пестете като тях. Умрели от глад, видите ли, и правителството трябвало да ги храни. Ай сиктир. Научете се какви са функциите и задълженията на държавата и отделните институции и тогава кудкудякайте по форумите. Ае, че ми писна да образовам кухи, необразовани ***.

201

grajdanin

преди 12 години

Ruse i Rusenzi ne vi iskame agenziite,ISKAME DA SE vazstanovqt zavodite i horata nai ve4e mladite da rabotime...Ne vi e sram ot tolkoz mnogo predpriqtiq v razli4ni otrasli vsi4kite unishojihte i razgrabihte.Lakomiqta nqma krai,Dano milionite koito ni otkradnahte na nash grab da vi e vhoden bilet za Ada.........

200

Анонимен

преди 12 години

Прав е Аватар,той си сади кромпери,/както го е учил великият му учител Винету/ и се храни само с тях!По тоя начин оставя прасетата без храна!

199

И рибар съм...

преди 12 години

Има риби Бойкоо, особенно на Слънчев Бряг през лятото ако знаеш какви рибки има...

198

До Аватар

преди 12 години

хахахахахахаха "майкя ти",от ЗЛОБА и ПРОСТОТИЯ ,чак забравяш ПРАВОПИСА, ТИКВО ЗЕЛЕНА!

197

Avatar

преди 12 години

258, шопарче пъпчиво, позволи ми да отгатна - ти си потиснато, селско атакаджийче с едипов комплекс и любимото ти занимание е да блъскаш *** под завивките, докато *** се дупи при прасето в кочинята. Не ти е лесно, но ще се справиш. Току виж си успял да завършиш "вишу" и да се реализираш като посредствен счетоводител в западаща общинска фирма. Тъй като ще си достатъчно захлюпен да не можеш да си намериш гадже, майкя ти ще те сгоди за трътлеста селска мома с обратна захапка, която ще ти роди две уродливи като вас самите чавета. Веднъж месечно ще се качвате на "рейса" и ще ходите "на града", където гордо ще си купувате третокачествени бакалски стоки от "Кауфланд". Изобщо, животът е пред теб. Дерзай! :)))

196

До възмутен

преди 12 години

ТИКВИТЕ са неодушевен предмет,нямат чувства!Така,че си нещо друго,не и възмутен!

195

Анонимен

преди 12 години

Докога тая ТИКВА ще я гледам като водеща новина?????

194

Възмутен

преди 12 години

Евала му правя за този ход трябва да оценяваме и положителните неща не само да хулим

193

Иван

преди 12 години

пак ще напълним партийната каса. Предстоят избори. Ще се потрошат много пари на дънакоплатеца.

192

Анонимен

преди 12 години

Добро утро, ТИКВИ недоуврели!

191

Avatar

преди 12 години

251Ама какво ми се обясняваш не мога да разбера... Лепнал си някакъв етикет и кудкудякаш на ляво и на дясно, че не харесваш нещото с етикета. Ама никой не те кара да го харесваш, правителството не е стадо девойчици, изкарани на мегдана да си ги харесваш за булки... Говори ми за политики, действия и резултати. И още нещо - след като партиите от синята коалиция са заплашени дори да не влязат в следващия парламент, за спечелване на изборите дори не може да се споменава, работейки срещу ГЕРБ ти работиш ЗА БСП. Елементарно. Е как да не си червен *** тогава?

190

Анонимен

преди 12 години

преди всички мислеха сдс ще оправи нещата, сега герб, защо още вярвате че хората са други, те излизат от партията майка, то такава е и схемата. а да сте живи и здрави