316

до АТИЛА

преди 12 години

Заради такива като теб, да го е срам пред света човек, че е българин.

315

до Атила

преди 12 години

*** смотан, ти знаеш ли, че до преди да приемат исляма, племето КАЙЪ, от което тръгват османците е почитало ТЕНГРИ, сиреч ТАНГРА? Вашият така обичан АРИЙЙСКИ БОГ???? Не ме разсмивай човече, не го прави. Почети малко история и я използвай на място. И стига с тези националистически идеи. Епохата на национализма отдавна си отиде в 19 век. Фашистите се опитаха да я реставрират. отдавна не е на дневен ред в нормалният свят. А ТЕБ БАЙ АТИЛА ОТ ДНЕС ЩЕ СЛЕДЯ ИЗ ЦЕЛИЯ САЙТ И ЩЕ ТЕ ПРАВЯ КРИВ !!!!

314

до бай атила

преди 12 години

И стига сме се занимавали с ***. А сега ми обясни как така плюеш по славяните, като езика на който пишеш е славянски бе ***??? Как хората на чийто език говориш, ще ти послужат за ТОР??? Значи двата етноса дали ни език и държавност, оформили съвременния народ в основната си форма, та техните роднини съвременни славяни и турци, ще ни послужват за тор? Ами ние в голяма степен сме си от същата тая тор май а?

313

до бай Атила

преди 12 години

асеневци, тертеровци и шишмановци. И цялата ви фаш-идеология смърди, ама смърдииии. АТИЛА е почитан като родоначалник не само от българите, но и от унгарци и турци. Като дори в известен период от време унгарците наричат себе си турки, външните също. ДА ТИ ПРИПОМНЯМ ЛИ на какъв език говорят прабългарите - тюркски. Куманите - тюркски, запазен е кодекс куманика. Е кво излиза, че те всичките български царе са от тюркско потекло. И как сега анадолците ще ни послужат за тор???

312

пак ДО БАЙ АТИЛА

преди 12 години

И ***, тръгни по улиците и ще видиш едно поне 10 различни расови типа хора. Руси, тъмни, с широки лица, с тесни лица. Всякакви комбинации. Все българи. От самото си начало сме смесен народ. При "основаването" на България са смесени прабългари, славяни и останалото население романизирани траки, келти, илири. Още в първите столетия прииждат всякакви други племена - авари, узи, печенеги. Да не говорим за куманското присъствие от ВБЦ, че даже и всичките династии са кумански

311

пак до АТИЛА

преди 12 години

И да говориш така за други народи, включително и за нашите предци - славяни... Напасваш хитлеристки слова към някакви си твои фантазии. И стига с това ЧИСТА БЪЛГАРСКА РАСА, защото по-нереално нещо от това едва ли има. Ние сме всичко, но не и чиста раса. Аз съм с тъмна коса,светла кожа; брат ми е рус с пъстри очи, майка ми е руса със зелени очи, баща ми е с тъмна кожа и очи; първите ми братовчеди и двамата са синеоки. КАКВА РАСА Е ТОВА АЛАНКООЛУ? Смесена такава, и то при хора,които са роднини.

310

до АТИЛА

преди 12 години

Какви са тези блянове, тези земи никога не са били наши, че за да стават сега. Учебниците по история и приказките за цар Симеон ви изядоха главите на вас българи. И такива "апокрифи" за великите прабългари основатели на всички държави и откриватели на всичко. От Усури до Мисури, все са оногондури и кутригури.

309

Анонимен

преди 12 години

Това е човека, който ще ви ОПРАВИ бАлгария!

308

JEKO VINKELO

преди 12 години

Da blagodarim na BOKO TIKVATA che shte spasyava jivota na horata.Blagodarim ti TATE.

307

ЦИГАНИН ОТ РУСЧУК

преди 12 години

ЕЙ ТУРСКИ.АКО ИДЕШ ДА ЖИВЕЕШ В АНКАРА САМО ЕДНА НЕДЕЛЯ,СЛЕД ТОВА САМО ЩЕ СЕ ГОРДЕЕШ КЪДЕ СИ РОДЕН.И НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ СИ НА ГОСТИ ТАКА ЧЕ ПО ПОЛЕКА С ПРИКАЗКИТЕ ЩОТО РУСЕ Е ДО НА ДЯДАТИ ИВАН АРШИЯТА.

306

УНСС

преди 12 години

Вие не разбирате едно.....потеклото не е важно! Важен е таланта тук...господи...

305

АТИЛА

преди 12 години

Турците са хазарски *** като Склавяните и мястото им е в Газовите камериДегенерирала турска нация, език и държава я създаде *** Кемал Ататюрк, а ние Българите потомци на рода ДУЛО ще я ЛИКВИДИРАМЕЕто го Юдейското *** създало Турската "държава" през 1923 годинаimg839.imageshack.us/img839/994/kemal.jpg-----Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български АрийскиЦялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.КАЗАХ !!!bulgarya.co.cc

304

до 393

преди 12 години

Я си покажи снимката хубавецо! До тук смърдиш на кисела ***!

303

евровизия

преди 12 години

Вече пуснаха статия и за Софка ,хайде коментарите за нея да ги пускате там.ТУК коментираме известията от Бойко. Днес две села са заляти от придошла река. Ама не са минали с мегафон да предупредят хорицата????

302

ТРАЙЧО КОСТОВ

преди 12 години

В МОМЕНТА ,,ГРАЖДАНСКА ЗАЩИТА'' Е ОСТАНАЛА САМО С АДМИНИСТРАЦИЯ ОТ ДЕБЕЛИ ФЕЛДФЕБЕЛИ И ДЕБЕЛИ ПОРУЧИЦИ,КОИТО ВЗИМАТ БЕЗУМНО ГОЛЕМИ И НЕОПРАВДАНИ ЗАПЛАТИ,БЕЗ ГРАМ ,,КПД''.ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОГАТДА НАПРАВЯТ В МОМЕНТА Е ДА ЛЪЖАТ ГРАЖДАНИТЕ КОЛКО ЩЕ СА ПОЛЕЗНИ ПРИ БЕДСТВИЕ С МЕГАФОНИ И ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ.ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО Е ПО СИЛИТЕ ИМ ЗАЩОТО НА ПРАКТИКА ТЕ СА БЕЗ ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ЛИЧЕН СЪСТАВ.МОЖЕТЕ ДА СЕ ДОСЕТИТЕ НА КОГО МОЖЕМ ДА РАЗЧИТАМЕ В СЛУЧАЙ НА БЕДСТВИЕ.

301

От ТУРЧИН до Македон

преди 12 години

Браво приятел кажи им го на тези нерези какви са :))

300

МАКЕДОНЕЦ

преди 12 години

Горди ли сте от преставянето на вашата сънородничка - МАНГАЛИИИИИИИИИИИИИИИИИ

299

ДО 391

преди 12 години

Всички така мислеха преди да разберат че българите (***) водят по това отношение

298

Анонимен

преди 12 години

сичкото българо /цигано/ хапна резания :)

297

Анонимен

преди 12 години

Няма по-големи *** от турците... ФАКТ!