93

георги

преди 12 години

преди минута усетих нов слаб трус!!!

92

Анонимен

преди 12 години

Под цяла София има хиляди метри тунели, прокопани навремето за целите на т.нар. "сигурност". Сега в какво състояние са знаят само клошарите, които се завират там. Журналисти - мераклии да разследват там няма. По-лесно е да преписват сводките на института по сеизмология.

91

сашка васева

преди 12 години

софиянци спите ли ,бре

90

до 88

преди 12 години

ами при близо 6 по рихтер,явно е строено доста добре,за да не падне нищо от т.нар панелно строителство,ама за нЕкои това не е понятно

89

До цензурата

преди 12 години

Оставете моля, хората да се изказват и не изтривайте данните за земетресенията предизвикани от шистов газ

88

Шистов газ в Българи

преди 12 години

Да не допускаме повече търсенето на Шистов газ в България!

87

Цола Драгойчева

преди 12 години

Журналята си намериха златната мина. Очаквам всяка медия да инсталира по един льохман да виси нон-стоп в сеизмологичния институт на БАН и сензационно да ни уведомява за всяко поклащане от 0,9 по Рихтер. Аман от тъпотии!

86

СЪМНЕНИЯ

преди 12 години

Покрай търсенето на шистов газ, сигурни ли сме, че Американците не поставиха под земята ни Сеизмични бомби. Това е напълно в техен стил. Където и да отидат само разрушения и смърт сеят.

85

до 97

преди 12 години

Ами да, по-лесно е да правиш забележки по пунктоацията, отколкото да мислиш върху прочетеното... Което говори много за капацитета ти, даже казва всичко. И да ти напомня - това е коментар под новинарска статия, а не писмо до президента. Важен е смисъла а не пунктозацията. Пък и половината ти поправки са грешни...Лошото е че вече не показваш признаци и на 15 годишен. Живей си с мир и дано никога не те срещна "кореняко". Малки душици да познвам - не искам!

84

Анонимен

преди 12 години

Нали предупредиха, че ще има трусове цял месец....КЪДЕ Е НОВИНАТА?

83

Анонимен

преди 12 години

Земетресения има последните два дни основно в Европа, Турция, Аляска, и Калифорния (западното американско крайбрежие, с изключение на Канада). Иначе нищо не намеквам. Говоря си някви работи..

82

До 88

преди 12 години

От 91"Човеко(,) може и да си Софиянец, но ти си точно ***. Това че (ЗА)почна да разпращаш хората по градове и села(,) показва много добре манталитета ти - точно на ***.И да казвам(,) че е леко(,) защото го усетих на място, както и защото вече съм преживял 2 истински земетресения. Пообиколи свят, поживей, натрупай малко житейски опит (понеже в момента си с типично мислене за 15 годишен)(,) пък тогава (ЗА)почвай да пращаш хората на село и където и да е(,) де"От грамотния 15 годишен

81

до 92

преди 12 години

Хич не искам и да те познавам. Точно това ти казвам, че с такива не ми е приятно да имам допирни точки. Но ти естествено не си разбрал.

80

УПЛАШЕН

преди 12 години

На никой ли не му прави впечатление колко пъти смениха епицентъра на земетресението?!?! и аз паднах от кревата в 2.58 какво ме е бутнало след като е било в 3.00.33 часа,замислете се!!!

79

до 91

преди 12 години

от 88.Човеко може и да си Софиянец, но ти си точно ***. Това че почна да разпращаш хората по градове и села показва много добре манталитета ти - точно на ***.И да казвам че е леко защото го усетих на място, както и защото вече съм преживял 2 истински земетресения. Пообиколи свят, поживей, натрупай малко житейски опит (понеже в момента си с типично мислене за 15 годишен) пък тогава почвай да пращаш хората на село и където и да е де...

78

уплашен

преди 12 години

Не искам да ти пожелавам да изпиташ това което преживяхме,черния хумор го давай с твоите близки!!!

77

до: с.

преди 12 години

Ами щом не си с., напиши кой си тогава. Не бъди толкова убеден аз какъв съм, защото не ме познаваш. И повярвай ми, познавам много по-достойни хора, които са от провинцията, отколкото такива "кореняци-комплексари" като теб. Вероятно си осъзнал, че има и по-добри от теб на този свят и затова ти пречат другите хора наоколо. Смешно е "БАТЕ"...

76

До 88

преди 12 години

...бЪзик, ???навсява???Брей, хем неграмотен, хем нови думички си измисля! Хайде на село, мили мой и недей да говориш колко е било силно или не! Да не би да си и сеизмолог? Точно последните са акредитирани да преценят дали е силно или не и вече отдавна се изказаха по въпроса. Земетресението беше СИЛНО!

75

до 89

преди 12 години

Аз мога да ти отговоря на мен (не съм "с") защо сте ми неприятни. Защото манталитета ви е такъв ***.Защото сте комплексари, вие се делите на софиянци и селяни, погледни форума кой започва да пише пръв.И защото много се дразня на улицата в заведение и където и да е някой само да ми миека.

74

До: с.

преди 12 години

Какви пък са точно твоите "неприятни" притеснения, които провинциалистите ти създават? Ако в София няма достатъчно място и за "провинциалистите", тогава защо непрекъснато строят нови блокове, квартали и т.н.? А и ако ти отидеш в друга държава, не мислиш ли, че ще си със същия статус, че дори и по-зле. Или понеже си "кореняк" софиянец, навсякъде по света ще ти стелят червените пътеки преди да минеш? Я по-спокойно с великите размишления, че май не са много уместни!