66

Няма празно,няма

преди 12 години

Богаташите ще си получат каквото са заслужили, плача на хората от немотията ,плача на гладните деца не отива някъде в празното, то ще им се върне и то тъпкано.Бъдете спокойни,всичко се връща на тоя свят !

65

до 72

преди 12 години

хахаха това е комичен коментар а не реален ;) много филми е гледал тоз дето го писал ;)ако има недоволни от заплащането , сумата , начина и всичко останало ;) да си хващат пътя ,никой не държа на сила ;) няма незаменими хора на тоя свят

64

Гого

преди 12 години

70, абе имаше един ербат дето не плащаше на баща ми заплата. Една вечер се прибра с потрошени палчци на ръцете :)))))))

63

до 70

преди 12 години

Прочети 69-ти коментар,той повече те касае :)

62

do 67

преди 12 години

Добре бе много сте ми интересни като почнете да се оплаквате от шефа и да ревете ква кола карал и къде ходил , ами недей да работиш там бе ***! намери си друга работа със шеф които да кара ЛАДА !За мен работят около 20-30 човека , сигурно и те така говорят като теб за мен :) ужас само като си представя !Никой не ви държи на сила , като не ви харесва че шефа си купува автомобили и ходи по почивки , бегай и това е.*** завестта *** чудото ,ето затова никога няма да имате!

61

123

преди 12 години

67, абе хора разберете помогне ти си сами. Този го хващате в един чувал и бой до виолетово. След това ще плаща като поп. Подобни с него са с връзки в БТ и едва ли проверките ще го стреснат. Той си плаща където трябва, но го прави на вашият гръб. Просто го пребийте като краставо псе !!!

60

Ined

преди 12 години

"На първо място е столичанин, чийто доход е 13 млн. лв." - нещо ме съмнява Цвета Винетката да е "заработила" по-малко от 13 милиона ама нея никъде не я пише.

59

Анонимен

преди 12 години

Да като обират работниците си ще имат. Във фирма БИСИС ООД работниците не получават заплати, но собственика си купува джипове, ходи по екзотични екскурзии т.е. на гърба на хората които се чудят как да изхранват семействата си той богатее. В нашата страна богатите са абсолютни мошеници и гадове, те нямат аристократично тесто, а селско-мутренско. Който изкарва пари с чест и достойнство, евала, но тези крадците и мошениците са за затвор.

58

До Мутричката

преди 12 години

Аве човек аре стига ,че ме заболя устата да се смея с теб ХОХОХОХОХОХОХОХАХАХАХАХАХА

57

до 64

преди 12 години

Не си отговарям сам АЗ ПИСАХ долу под псевдонима ДДД а коментара от "Десен" не е от мен ;) ако сравниш правописа ще разбереш ;) ама то се иска акъл за тая работа ;)

56

Mутричка

преди 12 години

ае църкай си колкото щеш е аз тая вечер пак ше *** яки курволяци пък ти лъскай пред огледалото ,ПАРА КАТ ВЕСНИК

55

до 63

преди 12 години

Сам си пишеш ,сами отговаряш :))

54

До 61 Десен

преди 12 години

БРАВОООООООО НАЙ-НАКРАЯ ЕДИН РАЗУМЕН И НОРМАЛЕН ЧОВЕК В ТОЯ ФОРУМ ДА НАПИШЕ НЕЩП!!!!Напълно те подкрепям!

53

Liybo

преди 12 години

Браво и на Цветомир и ДДД В момента царевицата се търгува 330 лв за тон информирайте се малко преди да коментирате жалки сте И се радвайте че има богати хора на който майките ви да правят СВ...КИ че да могат да ви издържат и да имате какво да ядете НЕЩАСТНИЦИ

52

до 56

преди 12 години

много ме разсмя ,хаххаахахаха честно хахахахихихихихихи....ако си мутра едва ли ще знаеш да пишеш на компа и едва ли ще ти остава време да се ровиш във форумите ХАХАХАХАХАХАХА.На коя трудова борса си ? :)))))))))))

51

до 55

преди 12 години

мошенници , измамници ... това е положението :) реви , блъскай си главата ако искаш.Навремето които направи пари , направи ги , по честен или не , няма значението защото дори и за нечестния начин се иска акъл и дупе да ти е яко ;) винаги ще има шефове и работници ;) няма как шефовете да са повече от работниците ;) 15% , 85% работят за тия дето имат ;) това е положениетоооооооооооооо

50

до ДДД

преди 12 години

Голяма дума не казвай :)

49

Mутричка

преди 12 години

Aз имам 2 хотела на влас и отделно са занимавам и с охранителна дейнос и си карам Х6 и *** боли оная раота за мишоци кат вас

48

До 48-ми

преди 12 години

Ще ревем ,защото тези пари са нашите бащи и майки, откраднити от тях! Затова сега те са с по 150 лева пенсия, ограбени от твоите авери "законните и честни бизнесмени" !И ще ревем докато не ви набутат в затворите и не върнете ограбените народни пари !!!!!!!!МОШЕНИЦИ !

47

goodmood

преди 12 години

до 50:Няма бизнес в който приходите да са гарантирани. Гарантирани са социалните помощи. Всеки избира - повечето предпочитат гарантираните социални помощи, малцина избират липсата на гаранции, заедно с които върви възможността (често пъти съвсем малка) за печалба.