246

Me

преди 11 години

Лицемери са мюслитата.. Не им се връзвайте - дори и да се обучват в швеция имамите им. резултатът ще бъде същият - скотски

245

АЗ НЕЗНАМ ОБАЧЕ

преди 11 години

като чуя ислям се сещам САМО за изродщини

244

Никола

преди 11 години

Ще е твърде късно, когато човечеството разбере какво точно се цели с ислямизацията на света!!!

243

Бачо Кольо

преди 11 години

Я се опитайте да построите църква в Саудитска Арабия. Да ходите на служби, да получавате помощи от държавата. Тъпите демократи от Европа вече 50 години не разбраха, че за да има толерантност между религиите, да важи за всички. Как даваш право на мюсюлманите да откриват джамия в къщата ти, като те ти забраняват да построиш църква в тяхната къща? на арабите много им изнася да говорят, че който е отишъл в тяхната страна - трябва да спазва техните правила, а те като отидат в Европа или Америка не ис

242

Анонимен

преди 11 години

Забрана на всички религии. По този начин хората ще спрат да вярват в свръхестествени простотии, да съобразяват хранителната си диета, навиците си, секса и въобще живота си като цяло с *** норми, измислени от шизофреници (Мохамед), циклофреници (Христос) и друга подобна ***. Спрете анти-прогреса, спрете да промивате мозъците на децата ни с простотиите си, били те юдейски, мюсюлмански или християнски!

241

Анонимен

преди 11 години

Та имайте го пред вид когато говорите за нашите мюсюлмани колко добри съседи били, колко добри хора са.

240

Йово

преди 11 години

Аз не знам Мюсюлманска държава да отделя от бюджета си да строи църкви. А в европа масово не само в Швеция но и в Норвегия Сърбия и дори България се дават(даваха) пари за строежа на джамии. Когато написах преди няколко дни против Берберката (Евровизията) от Швеция която не гледала телевизия поради религиозни причини в тоя сайт ми набутаха само минуси а сега се оказах прав че исляма е навлязъл твърде навътре в Европа и Скандинавия. За жалост и на Балканите и в това число и в България (Родопите).

239

dali

преди 11 години

vsyako stado si ima mirsa,tryabva yak kontrol pirvo da bidem covecni a posle koy kakvo iska stiga da ne vredi na drugite da ne se zabravya kak hristiyani se klaha samo dopredi ima nema 60-70 godini 2 ta svetovna voyna za imane ine stava vipros za boy a za unistojenie na milioni nevinni hora i kolko sa istinskite musulmani koito 5 piti na den se klanyat a predi tova se miyat trudna rabota za dnesnite mirzelivi naslednisi na adam i eva

238

Анонимен

преди 11 години

До 273 Пак се изказваш като великия ББ Точно в Индия през 2010-2011 хиндуистите избиха една камара християни ,запалиха църквите и жилищата им .Има инфо в нета ,пиши и ще четеш ,ако можеш да четеш .

237

Aнонимен

преди 11 години

Само еврейската майка изпраща сина си да воюва на ивицата Газа с риск за живота си. Докато Западняците си затварят очите за големия проблем наречен ИСЛЯМ!

236

анонимен

преди 11 години

Бай ***,що не си гледаш своя двор тръгнал си да съдиш европеиските проблеми.Ай сиктир бе.Хем гладен хем курнас.

235

Анонимен

преди 11 години

След като им разрешиха на тези *** да завладеят страната им сега да завладеят и духовността им,ако имат такава!Нали са за интеграция,да ги интегрират,а и нашите *** могат да вземат за компания!

234

assen.alekov

преди 11 години

По дяволите могат да те пратят и атеистите. Афоризъм

233

Анонимен

преди 11 години

Източните религии: Не е добро да правиш добро на лошия. Но ако Европа иска да се самоубива, "мултикултурния" модел е точното оръжие! Изостаналия, фанатика, нискочелия винаги доминира при равни условия над другите, а ние им ги предоставяме.

232

До samo minavam

преди 11 години

Чаденце, ислямът е сравнително младичък. Много от фундаменталните открития са по-стари.

231

До Мюсюлманин

преди 11 години

Много хубаво, но според статията имамите друго казали на жените. Кой прав? После изправени пред обществото, обратното твърдели. Кога са били искрени?

230

Анонимен

преди 11 години

Забележете, че Брейвик, въпреки уж крайния си национализъм и уважение към Хитлер, не е казал ни една дума срещу евреите. Дори намек. Във хиляди страници излияния по исторически теми. Случайно ли е това?

229

Анонимен

преди 11 години

Да не се лъжем, - мултикултурието , глобализацията, мешането на нации и интернационализма си бе измислен точно за удобство на евреите. Просто напоследък мюсулманите по добре яхнаха този трик и се въползват от "предимствата" му блестящо.

228

Анонимен

преди 11 години

Ще става западноевропейски халифат.А ония ще си плащат джазието и ще гледат каксе радват на жените им.А ако мрънкат ще им изрежат главите.Така пише в корана!

227

333

преди 11 години

Либерална Европа...хааахахахахаааахахаа.....мюсли ЕС...така ще е скоро....Хитлер сигурно е като пумпъл в гроба...колко четачета му се рахождат в губернята......