25

Анонимен

преди 12 години

22 години убиват хората, тровят ги с храни за да могат да ги уморат по-бързо. Един от начините е точно със стрес на медийте, тъй като ТВ знаят, че са хипертоници и болни. Целта на всяко правителство е да умории и умаломощи народа - факт. За това хората са в състояние на безпомощност и на колене.

24

Медии?

преди 12 години

Това ли са бг медиите? Всяват паника и насаждат безпомощност. Продажници!

23

ХАРПун 2

преди 12 години

...И както ми го каза така и стана! Онази вечер когато висях паникьосан в колата пред блока си дори ми каза да се прибера по възможност след преди 4,45 за малко или направо след 5,20 и в 5,13 имаше малко по силен вторичен.... Същото стана вчера следобед както и за този в 20,10!!! Сигурно е "напълно случайно"!!! Дали е "адската луна" както казват някой или "адското нов вид оръжие наречено ХАРП",което някой си го изпробва върху страни,за който никой не му дреме от "големите сили" е друг въпрос...!

22

пламен

преди 12 години

Най-силният трус на територията на България от 1928 г. се размина с минимум щети, макар и доста паника, подчертава под глава "Сега". -не е най-силния трус *** журналисти.ето и списък на най-големите трусове:1928 г., Чирпан и Поповица През 1928 г. има две земетресения в Пловдивско до Чирпан и Поповица, които са с магнитуд съответно от 6.8 и 7 по скалата на Рихтер.1977 г., Вранча и Свищов На 4 март 1977 г. е земетресението в района на планината Вранча, което е с магнитуд от 7.4 по ска

21

Анонимен

преди 12 години

"Мошениците се представят за пострадали роднини, които се нуждаят от пари." - Те това са те - ***! Ако не ни довърши природата, те и политиците ще са!

20

ХАРПун

преди 12 години

Доста интригуващи случайности стават на този свят.... Като примерно почти пълната идентичност на земетресенията в Италия и България! Само дето нашето върви със 24 часа след италианското...! Не само часът на най силния трус е един и същ както и един и същ магнитуд- 5,9!!! Дори и последвалите по силни вторични трусове са едни и същи ако някой си е направил труда да провери и сметне! Дори приятел геофизик ми каза в кой часови пояс от деня може да се очаква малко по силен (3-4 по Рихтер) трус!!!....

19

Мен

преди 12 години

Паниката сред хората е нещо нормално в такива случаи. Не е нормално обаче паниката, която всяват медиите - едва ли не апокалипсис. Верно, репортерите на босфор ТВ се държат доста неадекватно в някои случаи.

18

на снимката

преди 12 години

Дори и рудата у Рударци е тръгнала да бега от земетресението :(

17

Анонимен

преди 12 години

trese vi se ... cqla sedmica kato tolkova predskazvate za6to ne kazahte za zemetresenieto dase podgotvqt horata plqmpotite sled d1j ka4ulka slava na boga 4e na predopredi ina4e v k1pa va nqma v1rzani motaete se kato pile v kal4ista

16

Винкеланджело

преди 12 години

мъже с винкел в ръка издирват някой си Рихтер...

15

Вуте

преди 12 години

Ако тва се нарича "Адска Луна", тогава на 21-ви декември, когато Слънцето се изравни с черната дупка у центъро на Млечнио Път, требе да имаме "Адско Слънце". Па ако и Луната баш тогава земе та се нареди на опашката, ще стане "Адско Слънце + Супер Адска Луна" :D

14

Иво Шамара

преди 12 години

До трън ще се появи вулкан. Затова са тези трусове. Ванга го е предрекла в книгите си!

13

ZAX

преди 12 години

Гледах репортажите по БТВ и останах с впечатление, че в Перник живеят само ***! Чувстваше се разочарованието в гласовете на журналистите, че няма жертви и че изобщо няма големи трагедии.Това ли са нашите медии?!! Преувеличения, манипулации, изопачавания, поръчкови репортажи и откровени лъжи.*** ТВ.

12

ДАЛИ?!

преди 12 години

В Италия са разрушени стари сгради с историческа стойносто, а не е паднало НОВОТО строителство! Не ставайте смешни и не предизвикваййте съдбата! Аз пък съм чувала, че новото строителство е с най-некачествените материали!!!!

11

Ася

преди 12 години

"В интервю за "Труд" Николай Милошев, директор на Национален институт по геофизика, геодезия и география към БАН, изразява възхищението си от родните строители. "Според мен трябва да направим реверанс към българските строители, защото при магнитуд 5,8 степен няма сериозни разрушения. При същата сила на труса вИталия се говори за огромни щети и човешки жертви. Така че ние сме щастливци в това отношение", категоричен е Милошев. " Щастливи сме ДА но благодарение на БИВШИТЕ строители :)

10

метро?

преди 12 години

А дали този нов разлом няма нещо общо със строеж на метро до Перник?!

9

Пъзел

преди 12 години

"Христос РАЗТРЕСЕ !""Во истина разтресе"

8

Елена

преди 12 години

Не съм съгласна,че журналистите,в случая, предизвикват паниката.Хора,които са предразположени към хипертония и инфаркти дори и без паника могат да получат кризи, мн други просто се поуплашиха ( едно 20 год. момиче вдигна кръвно по тази причина в 3 ч. миналата нощ ) . В случаи като това зeметресение ( не считам , че беше чак страшно ) по-важна е реакцията на хората - тя може да предизвика и по-големи проблеми.

7

Гошо Тъпото

преди 12 години

Срещу природната стихия всички хора са...беззащитни.Видяхме какво стана в Япония след цунамито,а тя е най...технологичната държава в света с подготвено население.При нас няма такава...подготовка,но има многобройни...журналисти,които се втурват да...отразяват всичко.Този път...матриалът им беше под...ръка;ако беше разтресло по...диагонал на 500 километра от столицата,едва ли щяха да стигнат до там...единици.

6

АЛЕКС

преди 12 години

‎"Водещата тема в днешния печат е вълната от земетресения, която разтърси Софийска област...""Земен трус с магнитуд около 3 по скалата на Рихтер беше регистриран югозападно от София ...""Епицентърът също е бил на около 25 км югозападно от София..."ДА ЕА ТАЯ СОФИЯ БЕ ... ОТКОГА ПЕРНИК Е В СОФИЙСКА ОБЛАСТ ИЛИ ПО ТОЧНО ОТ КОГА ПЕРНИК Е СОФИЯ, МАМА ВИ ... ПРОСТА.