81

Анонимен

преди 12 години

ЗЛОБАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ ДУПЕЛИЗЦИ ЩЕ ГИ РАЗЯДЕ !АМА ИМ ИДВА ОТВЪТРЕ!ДРУГО СИ БЕШЕ ПРИ ТРОЙНАТА ЛАМЯ1МИНИСТЪРКАТА НА БЕДСТВИЯТА И ПО ТЕЛЕФОНА НЕ СЕ ОБАДИ ,А ПОСЛЕ МИЛИОНИ ЗА НАНЕСЕНИ ЩЕТИ ОТ БЕДСТВИЯ ,НО...ПО ВРЕМЕ НА ТИХИ И СЛЪНЧЕВИ ДНИ.....ВАЖНОТО ,ЧЕ СИ ИЗКОВАХА ЗАКОН ЗА КОЛЕКТИВНА БЕЗОТГОВОРНОСТ И СИ ИМАТ ГЛАВЕСТ ПРОКУРОР ЧЕРВЕНОИЗДИГНАТ!ВАШЕТО СЕМЕ Е ШАПАВО И СТЕ ЗА ИЗТРЕБВАНЕ!

80

Анонимен

преди 12 години

Катарци може би ще спасят икономиката на Бойко Борисов !!!

79

ДО 86

преди 12 години

ДАНО СЕ СБЛЪСКАТ И ДВАТА!!!!!!!!!!!!!

78

Анонимен

преди 12 години

Бойко ежедневно работи за благато на България, а крадливите комунисти ежедневно плюят като дръгливи камили. За това хората ще предпочетат и на следващите избори патриота Борисов пред продажните червени бездарници!Венсеремос другари и другарки! Току що от пресцентъра на БСП съобщиха, че детето-чудо на партията Станишко от страх направил голямо аки и сега на Позитано екип от врачки, начело с агента от ДС Гоцко му лее куршум против страх! След като се посъвзел Станишко бръкнал в черната партийна каса и заплатил щедро на баячките, а на Първанов обещал скоро да му пусне без пари. Заради срамната болест на любителя на чалгаджийки и невръстни ученички Първаноуглу, това обещание било изтълкувано като голям жест от страна на Станишко и показвало скорошно сближавене между двата враждуващи лагера в БСП! Венсеремос другари и другарки!

77

Анонимен

преди 12 години

ББог е един...

76

до 85

преди 12 години

ТРЪГВА СТРЕМГЛАВО НАДОЛУ В БЕЗДЪННАТА ПРОПАСТ!

75

Анонимен

преди 12 години

Джипа на Бойко е нищо в сравнение на Цветан Цветанов !!!

74

Анонимен

преди 12 години

След земетресението - икономиката тръгва , увери министър - председателя на България Бойко Борисов !!!!

73

Анонимен

преди 12 години

Вижте го само какъв джип кара!!!!?????Дали е купен със заплатата му?И какъв *** е станал?И по най-наглия начин се държи с народа!

72

Анонимен

преди 12 години

И след като земетресението не повлия , на вноса на контрабандни цигари към фирмата на Бойко Борисов - премиера реши да отмени матурата за Пернишка област с тенденция за привличане на избиратели !!!

71

Анонимен

преди 12 години

Аууу,"негово величество" пак се намеси и даде справедливост и милост!Вече не считам за нужно да чета статии ,посветени на егото МУ!

70

Анонимен

преди 12 години

Президента къде е да лъсне обувките на диктатор Бойко Борисов ?

69

Спонги

преди 12 години

До неразбиращ.Ха ха ха ха ха . Разбира се, че трябва да му благодариш за това, че все пак си ял нещо та да има какво да изхвърлиш.Гледах ББ по новините. Земята се разклати и той се уплаши като стогодишна баба. Този страхливец ако не се махне от Правителството, България няма да я има. Предателят се съгласи да правим Язовир на Тунджа и това е в интерес само на съседите. България ще загуби земя и няма да има грам полза.

68

Анонимен

преди 12 години

Странджа - вземи един Аулин от Софарма , работодателя на ГЕРБ и си лягай !!!

67

неразбиращ

преди 12 години

Ха-ха-ха, и тука ли се намеси Боко тиквата бе?Леле,тоя стана бетер Туркменбаши бе ей...Чудя се дали да не Го питам, мога ли тая сутрин да отида до *** и ако да,искам да Му благодаря по всички медии!

66

гадател

преди 12 години

Да се очаква следващ трус в народното събрание!Лошото е само,че в пленарната зала ГЕРБ винаги са по-малко от 1/3 присъстващи и никой не им търси сметка.Все са някъде по магистрали и разходки.

65

Анонимен

преди 12 години

ПРЕДПОЧИТАМ ОТ ВСИЧКИ МУТРИ УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИ ДО СЕГА БОЙКО ......ЗАЩОТО ПРЕДИШНИТЕ БЯХА МНОГО КРАДЛИВИ !

64

Слави,Диков,Цветков,

преди 12 години

Цветанов и Борисов са виновни ......!

63

Анонимен

преди 12 години

След срещата в Перник премиерът замина за с. Витановци, където бе посрещнат от множество НЕДОВОЛНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ хора. Да се молим на Господ да се размине, като няма жертви, всичко друго ще го оправим, обеща министър-председателят. Той се ангажира да бъдат отпуснати толкова средства, колкото е необходимо, по данни на комисиите.БОРИСОВ И НЕКАДЪРНОТО КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО СИ ПРАВЯТ PR ЗА СМЕТКА НА ИЗНЕМОЩЕЛИЯ НАРОД!НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ И МУТРИ НА ВЛАСТ!

62

софия матури

преди 12 години

Ако не знаете нищо деца,пишете за преживяното земетресение 5.8 по рихтер как и къде го преживяхте,изпитващите ще ви разберат и ще насрочат нова дата за матурите,ако не пишете нищо се счете че не сте чели нищо и не знаете нищо и ще ви пишат(2)...