73

щирлиц

преди 12 години

Остъкляването не е идиотско,а такова е глупавото и опасно бутане на стени без оглед нбезопасността на зградата

72

левчев

преди 12 години

Гърците са виновни, те са предизвикали заметресението, злорадстват на нас понеже живеем далече по-добре от тях! Дайте новини за гърция, не ме интересува какво става в България, искам да знам кога ще има разрушително заметресение в Гърция и кога гърция ще въведе драхмата! А какво е мнението на БАН по-въпроса?

71

london

преди 12 години

i tva e blok ta tva e bolkojdiska kofa na 16-etaja nikvi merki nesa vzeti za bezopasnosta na xorata

70

Анонимен

преди 12 години

Иван Костов е виновен

69

Усукани мозъци

преди 12 години

Така е, като на някои им е усукан мозъка. Че то на блок ли прилича това или на *** бардак . Колко тона тежест има допълнително и нерегламентирано само от" усвоените балкони"...

68

Ало, ДНСК?

преди 12 години

Чакаме ДНСК да се самосезира!

67

Предложение

преди 12 години

Как няма да го осуче? Вижте - всички са остъклили балконите, а кой знае вътре какво са "преустройвали"?Трябва да тръгнат строителни инспектори от апартамент на апартамент с плановете на сградите и да видят кой какви поразии е направил на конструкциите. Да се изиска яка глоба или изселване на тарикатите преустройчици, както и да се види кой и защо е допуснал незаконните *** остъклявания, премахвания на стени и пр. преустройства. А не да се вика-правителството нищо не прави.

66

Гад

преди 12 години

И на мен ми е писнало да се рушат тия блокове. "То тая стена не е носеща, за к'во ми е ?" Или като сложат 2 тона тухли и итонг и терасата заприличва на бункер с това малкото прозорче.И после ...

65

Анонимен

преди 12 години

Няма по-здраво нещо от панелния блок, но ... при едно условие.Не трябва да има дори минимални промени в неговата конструкция. Всяко изместване на тежестта и махане на дори неносещи стени увеличава риска за разрушаване при земетресение.Надявам се сега след предупреждението, защото в България само тогава се вземат мерки, да бъдат санкционирани *** с къртачите и нещата да бъдат оправени.В Англия един прозорец не можеш да си направиш, тук цели стени махат. После защо не сме европейци?

64

Анонимен

преди 12 години

Да, има.Аз живея в този пред него и въпросният 16-етажен блок не е панелка, а е пълзящ кофраж, който е пригоден да издържа на силни земетресения. И да снимката не е на блока, за който става дума..

63

Анонимен

преди 12 години

Социалистическото строителство е най-здравото на света!

62

чичо

преди 12 години

До 72: Ми не! И никога няма да се окаже! Най-здравата конструкция е пълзящият кофраж (сиреч ЕПК)

61

do pozdrav ot provin

преди 12 години

eeeee ne s lo6oto de!ne s rogite na pred.kvo sa ti vinovni sofiantsi,4e jena ti te e napravila lopatar.

60

do lev4ev

преди 12 години

prav si.sega sme po-dobre ot gartsite,a sled vreme dai boje i ot amerikantsite.haide stiga sme biagali na tam.neka pak i te se huknat kam nas.nali taka?

59

Мариян

преди 12 години

Е каква стана тя,оказа се , че панелките са най здрави!

58

поздрав от провинция

преди 12 години

нека скапани шопи...дет не говорят миеко.пълни ***

57

tctc

преди 12 години

ima hodi vij v nadejda

56

ени

преди 12 години

Блокът показан на снимката е панелен . 16 етажен блок панелен няма!

55

левчев

преди 12 години

Гърците са виновни, те са предизвикали заметресението! Много лоши съседи имаме, злорадстват на нас понеже живеем далече по-добре от тях!

54

до тринити

преди 12 години

... ами щом е простотия, не го прави :0та освен дето ще ти падне къщата, за по-сигурно и да изгори.браво бе, тринититринити тинтири минтири